Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
PLaci58 #19371 üzenetére
hmm, köszönöm szépen a helpet, érthető. Akkor az elejét nem is kell bántani elméletben. Holnap megsasolom, bár most úgy raktam össze, hogy jó volt, indítás után azonnal felpörgött, nem fulladt a gázra hidegen, mint eddig. Valszeg az segített, hogy picit megkocogtattam a szivatót meg matattam ott a vezetékkel, de az se jó, ha állandóan szivatóval megyek, mert a gatyám eltankolom és ezek szerint ha süket a vezeték akkor a szivató nem kapcsol le. Most a füst is látszott alapjáraton, eddig nem látszott.
Úgy döntöttem holnap kiszedem a szivatót és rákötöm egy átalakított PC tápra, az 12V egyen, meglátom mutat e életet a szivató a molexre kötve, ha igen akkor ki kell bontanom a vezetéket a motorból, de most ez kicsit ellentmondásos szitu. Nem nagyon értem igazából, hogy őszínte legyek.
Azért mérhettem rövidzárat, mert a vezeték másik vége a tekercsen van, igazad lehet, ez eddig oké, de ha meg azon van akkor meg fesznek is kéne lenni rajta járó motornál, de az sem volt, ha meg a vezeték lenne megtörve, lecsúszva a tekercsnél, akkor meg szakadást kellett volna mérnem a rövidzár helyett, szóval sehogy nem kerek. Talán a multiméter mérővezetéke szivatott (az is kontaktos néha) és ott volt a fesz, csak nem láttam
, de többször is rámértem pedig, így nem valószínű
de hogy hogy lehet egy ilyen egyszerű dologgal így szívni, nem lehetek ilyen béna basszus, tökönszúrom magam ha holnap nem tudok pontot tenni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- HP szerverek áron alul
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest