Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Találkoztam egy olyannal amire nem számítottam, segítsetek kideríteni mi a baj.
Építem a corexy nyomtatóm, ráraktam a bed-et ami közel 3 kiló (szigetelés+6mm alu mágnesekkel+ac fűtés+acél PEI). Mióta ezt megtettem sikítanak a Z orsók miközben lefelé megy a bed.
Derékszögűséget minden irányból ellenőriztem már, tehát nem az van, hogy valami ferde és azért dörzsöli a rézperselyt belülről. Beolajoztam (túlzottan is, szóval kenés az van). Mikor nincs áram alatt nagyon könnyű kézzel is forgatni, nincs ellenállás.
Most 8x4 orsó van rajta réz persellyel, létezik, hogy ez ide kevés lesz és golyós orsókat kell vennem? (van egyáltalán 8as?) Esetleg sűrűbb menetes kellene? Vagy más gond van?
csináltam egy Gdrve mappát raktam bele képet videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest