Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ejelhar

senior tag

Sziasztok.

Van nekem egy régi UE32D5000-res Samum amit mostanában lecserélnénk, de legfeljebb eggyel nagyobbra (40 inch, esetleg egy-kettő-hárommal több inch, de ez a maximum), mert ahova kerül ott nincs túl sok hely.

-

Fő szempont: fullHD filmek lejátszása (nem a saját Samu player játszik, hanem médialejátszóról nyomnám, vagyis kadenciahelyesen).

Egy 6000-re sorozatú Samu is már sokkal jobban teljesít -szerintem- ha gyors mozgásról van szó, túlképpen ez az igazi ok amiért likvidálnám a régit.

Ilyen méretben film/sorozat nézésre szerintetek mi ajánlható?

A lecserélni kívánt eszköz sima TV-zésre nagyon jó ( mákom volt, az 5000-res sorozat ellenére egy jó panelt fogtam ki), de túl darabos a gyors mozgásokhoz.

-

Igazából a Samu jelenlegi kínálata miatt vagyok tanácstalan, úgy gondoltam veszek egy mostani 8 vagy 9 ezres sorozatú TV-t olyan 40" esetleg max. 43" méretben, oszt letudva a dolog.

De UHD, meg ívelt panel, úgy általában ilyenekkel boldogítanak...

Most ott tartok éppen, hogy adjam fel a márkahűséget, de még mindig nem tudom mi lenne megfelelő számomra.

Az ár hátrasorolt szempont, de még mindig nem tudom mi lenne nekem megfelelő olyan 40" körüli méretben.

Új hozzászólás Aktív témák