- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy régi UE32D5000-res Samum amit mostanában lecserélnénk, de legfeljebb eggyel nagyobbra (40 inch, esetleg egy-kettő-hárommal több inch, de ez a maximum), mert ahova kerül ott nincs túl sok hely.
-
Fő szempont: fullHD filmek lejátszása (nem a saját Samu player játszik, hanem médialejátszóról nyomnám, vagyis kadenciahelyesen).
Egy 6000-re sorozatú Samu is már sokkal jobban teljesít -szerintem- ha gyors mozgásról van szó, túlképpen ez az igazi ok amiért likvidálnám a régit.
Ilyen méretben film/sorozat nézésre szerintetek mi ajánlható?
A lecserélni kívánt eszköz sima TV-zésre nagyon jó ( mákom volt, az 5000-res sorozat ellenére egy jó panelt fogtam ki), de túl darabos a gyors mozgásokhoz.
-
Igazából a Samu jelenlegi kínálata miatt vagyok tanácstalan, úgy gondoltam veszek egy mostani 8 vagy 9 ezres sorozatú TV-t olyan 40" esetleg max. 43" méretben, oszt letudva a dolog.
De UHD, meg ívelt panel, úgy általában ilyenekkel boldogítanak...
Most ott tartok éppen, hogy adjam fel a márkahűséget, de még mindig nem tudom mi lenne megfelelő számomra.
Az ár hátrasorolt szempont, de még mindig nem tudom mi lenne nekem megfelelő olyan 40" körüli méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- EA Sports WRC '23
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged