Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vanek1980

újonc

Sziasztok! Szeretnénk egy TV-t venni (fatasztikus meglátás, jár a pacsi) Utóljára gyerekkoromba volt TV-nk (katód csöves bizbasz), tehát egyáltalán nem értek hozzá. Mindent a PC-mről irányitok, nézek jelenleg is. Csak és kizárólag filmnézésre akarjuk használni, szgépről rákötve.

OLED-et szeretnék, ha lehet. Ha van a felhasználásom végett értelme...de, minden észérve hallgatok.

Köszönöm mindenkinek előre is.

1. Tévére szánt összeg, forintban?
    350000, de javaslattól függően mérlegelem
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
    kizárólag filmnézés számitógépről. DivX, Xvid, H.264, SD-HD, online videok...
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
    3m-ről néznénk, helye 165cm x 95cm, ha jól tdm kb. 55"-70"-ig beférne
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
    minden napszakban
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? szemből
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
    szerintem semmilyenre, nem tudom-20 éve nem volt tv-m :( . Valami képfeljavitási funkció a régi xvid-ek alacsony bitrátája végett esetleg
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
    display port, hdmi
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
    mindegy
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
    mindegy
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) semmi, illetve nem tudom mik a lehetőségek a rengeteg utánaolvasás után sem
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
    mindegy

Új hozzászólás Aktív témák