Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Hát emberek, én nagyon be lettem tekerve.
Eleinte csak venni akartam egy új tv-t, volt is elképzelés, de aztán benéztem ide. Az eredeti elképzelés kuka, sikerült megemészteni, hogy egy C645 lesz a befutó, majd azt is elvetettem, mert olvastam tovább a fórumot és már a C805-öt nézegetem.
De valójában szükségem van erre? Az 1080p élvezhető marad rajta, vagy attól kezdve, hogy megveszem, már csak 4k tartalmakat van értelme nézni rajta?
Köszi szépen. Bocsánat , nagyon bementem az erdőbe.C805
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Quadgame94 #84791 üzenetére
Nekem a Google tv OSsel semmi bajom. egyedül az, hogy a Samsung minőséget már ismerem, a TCL -ről nem is hallottam
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
rainman72
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
eastern
csendes tag
A TCL MiniLed 55C805 TV Még olcsobb lett az emagon 249.990 Ft
-
Gino20
őstag
válasz Szaurin #84756 üzenetére
Abszolút belépő kategória minden tekintetben. Az említett c805 ehhez képest fényévek, amit a jelenlegi akciós árkülönbség nem tükröz, de ez a valóság. Mondanám, hogy akkor C7xx, de az meg 50"-ban nincs. Szóval nincs kompromisszum. Vagy veszel jó miniLED C805-öt ~209e Ft-ért vagy veszel belépő C645-öt 165-ért. Számomra ez nem lenne kérdés. Ekkora (~40e Ft-os) különbséget biztos megérne a C805. Gyakorlatilag ~210e Ft környékén lenne egy olyan TV-d, amit a konkurencia talán ~300e Ft környékén ha hoz ebben a méretben.
-
Kornel
veterán
válasz HagaNRG #84783 üzenetére
Lesz egy jó TV-d, akkor majd nézel jó anyagot rajta.
Egy alap Samsung 4K TV-m volt, sokat nézegettem, nekem is majdnem C645 lett, vagy U7HQ, mert "olcsó" és viszonylag nagy is a 65 col.
Aztán addig néztem, amit egy akciós A85H OLED lett, DV bszrás, sima HDR10-el már nem is ettem, Netflix legmagasabb csomag szintén DV miatt...
Egyszer megnézel egy jót - C805 is az - utána nem akarsz rosszabbat.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz HagaNRG #84783 üzenetére
ha nincs viszonyítási alapod kép tekintetében, akkor mondjuk azt hogy mindegy, de ha mar láttál (valóban) szép, jó képet akkor a méret nem fogja azt kárpótolni.
tudod, nem minden a méret
persze baromira nem vagyunk egyformák...kinek mi!xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Vhiktor
veterán
válasz HagaNRG #84786 üzenetére
720p sdr-ben is sokkal utosebb lesz a képe a 805-nek, egész egyszerűen 645-hoz viszonyitva a sokszor kontraszt aránya és sokkal mélyebb feketeje miatt. A kép legfontosabb paramétere a kontraszt arány.
Most jött hozzám egy tv tesztelésre ami nem miniledes, és a miniled után nagyon érezni a visszalepest.
De az is igaz, hogy a 10 coll az 10 coll
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
Samsung Neo QLED tv-ket nézegetek 65ös méretben, jobb a TCL, amit annyira sztárolnak manapság? 65C845-öt néztem
Előre is köszi.Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
HagaNRG
őstag
válasz Quadgame94 #84785 üzenetére
Abszolút. Csak itt az a kérdés, hogy a 65 805 vs 75 643?
-
szasanyi
félisten
Meg tudja valaki mondani melyik a jobb választás? TCL 43C645 vs Hisense 43E7KQ
-
HagaNRG
őstag
válasz Quadgame94 #84780 üzenetére
Jól van, ezt elfogadom.
Csak valahogy nem várok én már semmilyen TV_től semmilyen WOW faktort, ez az igazság.
Mert egyszerűen amíg a tartalmak 90%-a 720p max, addig félek, hogy fölösleges pénzkidobás az egész.
Mintha direkt arra játszana valaki, hogy minél nagyobb felnis, minél peremesebb gumis, jól kinéző autót vegyen, aztán a tipikus kátyús hazai utakon akar majd járni vele...
Én emlékeszem, mikor 2001-ben rácsodálkoztam az 55cm CRT után a 82cm-es, 16:9-es CRT-re... majd vagy 8 évvel később arra, hogy ugyanezt a TV-t leváltotta az első 50"-es plazma. Wow volt, méretben, képminőségben... cserébe buktam az addigi dvd gyűjteményt, mert az addig tűéles képű filmek nézhetetlen VHS_nek tűntek.
Utána jöttek sorban az 55"-ös méretek, tényleg végigzongoráztam több márkát és tv-t is, aztán egyre inkább azt éreztem, hogy én már nem várok csodát, a tv csak tv, ha úgyse tudom/akarom az idő nagy részében 4K HDR tartalommal etetni, meg a 45GB HDR MKV-ket se tudom még csak fizikaileg se letöltögetni folyamatosan, akkor meg minek az egész?
Lehet, hogy nagy hülyeség és nem így kéne nézni az egészet, de valahol érzek igazságtartalmat ebben is...
Tehát ha már mindenképp új tv-t akarok, lehet, hogy a 65" helyett kéne inkább 75" még ha csak egy alap TCL QLED is és kész... -
HagaNRG
őstag
válasz boborján2 #84776 üzenetére
Rendben!
Csak hát ez az, hogy nem néztem ki semmit. 24 óra alatt semmivel se kerültem előrébb, mert ma egy gondolatnyi szabadidőm nem volt tv-ken agyalni, sem ránézni bármi specre is.
Nem tudom, hogy kell-e nekem a komolyabb modell, 805 pl, vagy legyen egy TCL 75C643 inkább mondjuk a 65" 805 áráért? -
HagaNRG
őstag
Ma éjfélig, vagy holnap éjfélig megy az emag kuponakció?
Illetőleg a szokásos magyar streaming szolgáltatók közül kell valamel, Disney, HByiknél félni a HIsense-től, TCL-től?
Sky, DIsney, HBO, Netflix... Ezek mennek azér trendben típustól függetlenül, ugye?[ Szerkesztve ]
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
24 " tv érdelne tv nézésre ill. youtube használatra.
Szinte csak HD tv van a kínálatokban.
Ez milyen képet ad 24" - ban?
Valóban, ha van egy Dvb-c tuner akkor a digi kábeles adás összes csatornája fogható vele?
Ha oldalról nézük pl, akkor milyen panel vagy egyéb másra kell figyelni vásárláskor?
Konyhai használat tehát nem előtte ül az ember.
jvc lt-24vh5205
[link]
Erről esetleg vélemény, egyebek?Üdv: feri 1
-
Vhiktor
veterán
válasz Zolega89 #84766 üzenetére
Tcl c805
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Zolega89
csendes újonc
Sziasztok!
1. Max 200.000 Ft vagy picit felette
2. Playstation 5-re kellene és támogassa a VRR funkciót!
3. Nem túl messziről! Kb 108cm (Bár a méretben nem vagyok biztos)
4. Világos és sötét szoba, nappa és este is
5. Szembe és egyedül
6. Lényegtelen
7. Lényegtelen
8. Közepén
9. 50/50
10. Mindegy
11. Csakis újRemélem mindent elmondtam!
-
Vhiktor
veterán
válasz Fricko1 #84762 üzenetére
Tcl c805
-
boborján2
aktív tag
válasz wiggen123 #84763 üzenetére
Nálukbis előkerült az AI szó
Úgy látszik ma már mindenre ráfoglya a gyártó , így eladhatóbb. Majd írd meg milyen rajta a tv adás, mert ez válzozó. Van amin szebb,van amin csúnyább.elég a 720p is, úgyse látják a különbséget?
Ki kell tapasztalni. Nálunk pl. a feleségemnek elég a 1080p 65" méretben 3m távolságból.Nekem meg nem.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
wiggen123
senior tag
válasz Quadgame94 #84758 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
végül a Panasonic TX-55LZ980E 330K választottam. Tetszett a környezeti fény érzékelő benne (ismerem őket, soha nem fogják maguktól a fényerőt állítani), meg az AI felskálázás (remélem működik a kábeltévés szar műsorok alatt is), meg a 400e már a lélektani határ volt, nem akartam elmenni ha nem feltétlen muszáj.
Egy kérdés merült fel bennem:
Felskálázáskor érdemes FHD anyagot használni, vagy a nagy nézési távolságuk (55" 4m) miatt elég a 720p is, úgyse látják a különbséget?Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Fricko1
lelkes újonc
max.220000
film, tv, sportközvetítés
3 méterről, 2 ablak közötti sarok, max.50” fér el
is-is, de jól sötétíthető szoba
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
összes stream, YT, netről keresés
csak közép
Egy samu 2016, 55ks7500 meg egy 2010-es 42” pana plazmám van
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Csak új, a legjobb ár-érték arányban, ami már meg is felel a fentieknek. Nem bánom, ha csak 100 ezer lesz😊
Előre is köszönöm! -
Vhiktor
veterán
válasz boborján2 #84759 üzenetére
B3 biztos nem éri meg az s90c áráért. Szóval s90c a legjobb ezek közül. Ha kell dv akkor a pana szerintem.
-
boborján2
aktív tag
válasz Quadgame94 #84758 üzenetére
Már ha a fényeròt nem vesszük bele a minőségbe.
(Szerintem bele számít az is)
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Quadgame94
őstag
válasz wiggen123 #84757 üzenetére
Szia! Világos helyen nézik? Képminőségben verhetetlen az OLED és ennyiből ki is jön:
- Panasonic TX-55LZ980E 330K
- Samsung 55S90C 400K
- LG 55B3 400KA Pana és a B3 hasonló, viszont a Samu magasabb fényerővel rendelkezik jóval a másik kettőnél, viszont nincs Dolby Vision HDR. Ha nem zavaró akkor Samu. Ha OLED nem játszik akkor TCL 55C845, Samsung 55QN85C.
Mind rekem tévék, az LCD-knek magasabb a fényereje az OLED--nél, de képminőségben összességében elmaradnak.
-
wiggen123
senior tag
Szülőknek keresek TV-t. A sok alacsony minőségű t-home műsor miatt fontos lenne a jó felskálázás. 55" méretben
400 000 Ft
tv, film, 40% netfix, 60% T-home csatornák optikán
4m (tudom sok)
50-50%
szemből
Netflix
usb pendrive, film lejátszáshoz 128-256gb-támogatása
középen
mindegy, stabil, reszponziv, gördülékeny rendszer jó lenne
T-home optikán érkező műsorok jó felskálázása (nézhetővé)
csak újSometimes you win, sometimes you learn.
-
csƵ
addikt
Üdv!
Cserélném a TCL 55C728-at 65" vagy 75"-re. Túl sok extra igényem nincs, csak az, hogy normális legyen a feketéje. Fényerő, 144Hz meg játékosoknak való extrák nem érdekelnek.
Merre tapogatózzak? -
shaggy
aktív tag
TCL C845 mivel tud többet a C805-től? 50e környéke a különbség megérné azt választani?
-
Vhiktor
veterán
válasz HagaNRG #84745 üzenetére
Sokszor a barátok nem értenek hozzá. Ennyiért nem kapsz olyan samsut ami akár csak megközelítené ezt a tclt.
-
rainman72
Topikgazda
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Quadgame94
őstag
válasz HagaNRG #84745 üzenetére
Teljesen mindegy mire használod (na jó persze ha 95% TV adás lenne akkor nem lenne mindegy) mert vegyes használat mellett a TCL igenis jobb lesz. Ez nem kisérletezés, ez tény. Google TV jobb mint a Samu Tizen OS, azért ne legyenek illúzióid. A TCL a világ második legnagyobb gyártója, most adtak Ők maguk erről hírt. Google TV fronton az elsők. Feltörekvő lenne?
-
HagaNRG
őstag
válasz rainman72 #84740 üzenetére
Igen, szép lassan utóbb már letisztult, ahogy jobban visszaolvastam a kommenteket. És meg is van a kosaram is már, bár még mindig talán, hogy a Hisense miniled az abszolút elfogyott, vagy rosszul kerestem rá esetleg. Még nálad láttam, hogy a kosárban van, aztán már csak egyetlen szegedi bolti átvételre volt lehetőség talán...
Elsietni a legrosszabb, nagyon nem voltam benne most még a Hisense-TCL típusokban, de sietni kell azért, nem sok idő van dönteni.
Az meg a másik, hogy jó barátom most hallotta, hogy a Samsungot Hisense-TCL csodára akarom cserélni és szerinte ne kísérletezzek ilyen feltörekvő márkákkal.
Ez most kicsit visszavette a lelkesedésem.
A tény, hogy a nappaliban 65Q60 alapmodell van, 2 éves körüli... tökéletesen imádom és semmi szüksgégem új tv-re, de mégis, olyan rég volt már tv csere, hogy nagyon bizsereg... annál is inkább, mert kb. 8 éven át minden télen ki tudtam cserélni az aktuális alap-középkategóriás tv-t egy újabb verzióra... jellemzően a Samsung 5-6-7 vonalon mentem egyre fölfelé (és tapasztaltam meg, hogy ami tavaly még felsőkategriás típusszám volt (7000), az idén már csak alap és így tovább.
Ugyanakkor azért csak lett szép lassan mindig egyre jobb és jobb tv és persze, új garis.
Ez most az első tv-m, ami után nem éreztem már tényleg szükségét a cserének. A film buzéria is teljesen elmúlt, ahogy eltűntek a nézhető filmek. (Vagy csak túl sokat láttam már 20 évnyi házimozi őrület alatt). Az Oppenheimerrel küzdök jelenleg, eltelt belőle egy olyan órányi, de még mindig azt várom, hogy elkezdődjön végre...
A Transformers csodának az utóbbi részét már nem is láttam és így tovább...Tehát amire ezek a csúcs-tvk szólnának, arra pont nem használom.
Néze viszont Handrást, Magyarosi Csabát és hasonlóakat és véerre meg aztán lehet, hogy végülis tényleg nem biztos, hogy kell nekem Nano -Mini csúcs LED-es tv.
Akkor lehet, hogy inkább vegyek egy 75"-ös alap modellt és az legalább megadja majd a wow élményt egy hétre megint?
Aztán majd visszasírom a Samsung távot és a menüt...
Bizonytalan vagyok teljesen, az idő meg ketyeg... ez most talán még BF-nél is jobb akció, amikor nem érdemes gondolkodni... (kíváncsi lennék azért, hogy mik az eladhatósági esélyei a jelenlegi tv-imnek. egy 50 és egy 65" Q60-as. Ikrek) -
Vhiktor
veterán
válasz HagaNRG #84738 üzenetére
Röhögve megeri.
-
rainman72
Topikgazda
válasz Yandelus #84726 üzenetére
Van itthon 65PUS8518,IPS panel.
Nagyon jól skáláz,jók a színek,plus az ambi megfizethetetlen
Ha 300e környékén el tudod hozni akkor sokkal jobb vétel mint az Lg-k.
Vegyes használathoz nagyon jó,meg a feketéje is jobb attól amit a konkurens márkák tudnak,60hz-en a mozgás is megfelelő.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
Topikgazda
válasz HagaNRG #84735 üzenetére
Igazából mind1 mit raksz hozzá,csak legyen benne a szülinapos akcióba.
Hirtelen azt találtam akkor azért lett az.
Igen 2 termék esetén él a kupon kedvezmény.
3 tv?Mert 3 helység van ahova kell.
Folyamatosan cserélgettem őket hogy minél többet ki tudjak próbálni.Mikor valamihez jóval olcsóbban jutok mit az átlag ára akkor jön egy új tv.Már most eljutottam oda hogy lassan nem lesz mit venni,így lassan véglegesek lesznek,de még nemPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
HagaNRG
őstag
Csak még egy utolsó, gyors kérdés reggelre majd:
TCL 65C805 - 299.370 Ft
Hisense 65U6KQ -231k
Nagyon megéri azt a 40 ezer pluszt a TCL ehhez a Hisense-hez képest, vagy ne is törődjek vele, nem jobb annyival?
Köszi! -
HagaNRG
őstag
válasz Imi1981 #84663 üzenetére
Miért, ez most 270-ért annyira végtelen jó ár?
Épp azzal szórakoztam az imént, hogy nézegettem vissza a november közepi-végi psoztokat, hogy vajon mennyire lennék hülye, ha most, karácsony előtt vennék TV-t, hisz régebben rendszeresen bukta volt anyagilag ilyenkorra hagyni a tv vételt, mert november közepétől BF-ig minden jelentős akció lement... -
Gino20
őstag
Igazából ez a méret kellően halott/furán működik szóval, ha valakinek igény az adott spec, (VRR, 144 Hz, monitornak használná, stb) akkor sajnos még ~240-ért sem rossz vétel , de 210-220-ért meg kimondottan jó vétel (ebben a méretben, ez a spec).
Nem ritka, hogy mondjuk egy adott modell a "sztenderd" 55"-ban olcsóbb, mint ugyan az 48-50"-ban. -
Gino20
őstag
válasz Szaurin #84728 üzenetére
A mostanihoz képest fényévek [link] , VA panel szóval a fekete az fekete, nagy kontraszt, az LG-hez képest hatalmas fényerő, így nappal is sokkal élvezhetőbb, miniLED technológia,...........igazából összehasonlíthatatlan és tudom ez ~240e Ft, de emagon most ha mellé dobsz valami emag szülinapos vackot, akkor már olcsóbb [kép] .
Kérdést megelőzve: mondjuk ~150e Ft környékén ennél klasszisokkal pocsékabb TV-t tudsz csak venni a konkurenciából.[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
Már annyit ajánlottátok a c805 hogy elkezdett tetszeni h élőbe is láttam. Akinek van esetleg régebb óta megosztaná tapasztalatát képminőség tv műsorok minősége esetleg xbox hogy muzsikál rajta? Hangzás milyen? Egyre jobban tetszik.
-
Szaurin
csendes tag
Sziasztok! Sajnos az LG 49LK6100PLB tévénk megadta magát, így most új tévét vennénk.
1. Tévére szánt összeg, forintban? max. 200 ezer forint, de inkább kevesebb
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) tévézés, meccsnézés, HBO Max, Youtube
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? kb. 3 méterről, 50"-nál ne legyen nagyobb
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? inkább világos (nappal, illetve lámpafénynél)
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? szemből, ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) HBO Max, Youtube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) USB, wifi
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) eddig LG tévénk volt, de nyitottak vagyunk másra is. A tévé op. rendszerében eligazodni lehetőleg ne legyen túl bonyolult
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? új
Előre is köszönöm! -
Yandelus
tag
válasz Quadgame94 #84725 üzenetére
HBO Max és Disney + van, meg elég sok Youtube videót nézek, nem géming, meg ilyesmi, inkább normál videók, tech csatornák, meg sporttal, főleg focival és F1-el foglalkozóakat.
Il. rengeteg régi sorozatot nézek, akár 80-as 90-es évekből is.
-
Yandelus
tag
válasz Quadgame94 #84722 üzenetére
Annyit azért fájdalmas lenne tévéért fizetni. Az LG OLED55B33LA amit még néztem, de az már egy 100-assal több, még ezen gondolkodom, ha nem lesz semmi jó akkor hagyom. Aztán Karácsony előtt hátha beesik még valami akció.
-
Quadgame94
őstag
-
Yandelus
tag
válasz Vhiktor #84717 üzenetére
Elég bő úgy a lista:
Ezek kb. Meg ezeknél vannak még olcsóbbak is. Márkák közül az LG felé némileg húzok, a sok évnyi jó tapasztalat miatt, de ha érdemes, váltok márkát, nem ragaszkodom mindenképp hozzá.
- Sony Bravia KD-65X75WL
- Philips 65PUS8518/12
- LG 75UR78003LK
- LG 65NANO763QA
- Samsung QE65Q60CAUXXH
- Samsung TV UE65CU8002KXXH
TCL-ből ez van 65.s méretben:
TCL 65P635Általában mindig sötétben nézek tévét és filmeket, meg néha játszom, de az nem lényeges, mert egyre ritkábban fordul elő. A mostani egy VA panel, nem egy világmegváltó képe van, de nemis volt túl drága amikor vettem.
-
Vhiktor
veterán
válasz Yandelus #84716 üzenetére
Oks, akkor a kínálatból gyűjtsd ki mi az ami belefér a keretedbe és ajánlunk egyet, ha mindenképpen telekom kell
-
Vhiktor
veterán
válasz Yandelus #84714 üzenetére
Van telekomnál is tcl ha jól emlékszem. A 745 is jobb mint az említett LGk.
-
Yandelus
tag
válasz Vhiktor #84698 üzenetére
Nagyon jó teszt, baromi mély és összeszedett, mindent nem is értettem igazából. Kerestem már YT-n olyan magyar csatornát ami tévéket tesztel, de sosem hozott ki, bezzeg mindenféle unboxing videót bedob olyankor.
Igazából azért azt a két tévét kérdeztem, mert lejártak a Telekomos előfizetéseken a hűségidők, és mivel a szolgáltatással elégedett vagyok, gondoltam aláírok hűségidőt, és úgy kihozok egy tévét a mostani lg 7450 helyett, ami amúgy összességében hozta azt amiért vettem, még ha nemis egy húde magas kategória.
Ez a TCL ott meg nincs, van pár darab náluk, de ez pont nem. Legalábbis nem ezen a méreten kb. Szóval valójában a telekom kínálatból kéne választanom. Ha viszont nem lesz érdemi, akkor nem veszek. Ezek alapján, akkor az a két LG nem igazán érné még.
-
boborján2
aktív tag
-
-
HF77
őstag
melyik a jobb vétel? apóséknak lenne (74 éves)
Hisense 55A6K 110 000ft
Hisense 55U7HQ 126 000ft
megér a U7H plusz 16 ezret?Köszi
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest