Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez érdekes.
Amúgy már kijött a b99.3 as frissítés is.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
ledgeri
nagyúr
Én csak azért írok, mert egy streamernél nézegetem (mert mással játszik... de mindegy az a lényeg, hogy láttam)... És ha ezt meg lehet csináln
[link]
akkor ennél már csak akkor lehetne jobb, ha egy beamNG féle motor lenne alatta!
(mikor azokat a kocsikat akasztotta meg, amik állnak, a linkelt idő előtt, akkor a mozgó vonatnál csak hátrament, fizikai szétkapcsolt, majd légrendszert lezárt, majd légrendzsert szétkapcsolt szétkapcsolt, majd jó időpontban csak kinegette a rendszerből a levegőt.
Ha ez így megoldható, egy átgondoltan megírt, realisztikus játékról beszélünk!(voltam már arrébb ütött vonat mellett szóval van tapasztalatom)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Megjelent a B99 es frissítés.
Nagyon sok hiányzó dolgot hozott. Viszont optimalizálást kevésbé.
A grafika egyértelműen szebb lett. Viszont kegyetlenül eszi a gépet.
I5-1245H és RTX 4060 8GB a proci olyan 40-50 % körül a videókártya fullon megy. a 16GB ram fullon és a 8GB VRAM is 90% on. Nagyon durva... és jó esetben 60 fps...Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
totron
addikt
válasz Lalikiraly #4 üzenetére
De a bővített beszámoló, az mikor jön.
-
November 21.- én jön az új frissítés.
-
Na végre valakit érdekel a téma. Hát nagyon erősen csak karcolgattam a játékot. Írhatok róla egy bővebbet simán
De várnék pár napot, mert elvileg a b99 es óriás frissítés most jön ki hozzá.[ Szerkesztve ]
-
-
totron
addikt
Tudom ajánlani a Trans-Siberian Railway Simulatort, hangulatos, jó. Szépen ötvöz akciós és vonatos küldetéseket. Írj még a Derailról, ha van kedved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Synology NAS
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eGPU tapasztalatok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar
- Magnat Betasub 30A eladó
- Wharfedale pacific evo 40 (pár) + 30 (pár) + center eladó
- Új HP Elitebook 840 G11 - Ultra 5 135U, 512 GB SSD, 16GB, Graphics, Win11 Pro 4G Modem és SZámla