Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.geri90
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy tv-t? Csak a streaming funkciókat használjuk. 200 ezer a maximális keret és fényes nappaliba kb 3 méter távolságból néznénk. 50 inch volt az előző mérete és nekünk az is teljesen megfelelt, ha nagyobb annak csak örülünk, de ez az összeg a lélektani határ.
-
markussandor
senior tag
válasz Quadgame94 #83990 üzenetére
Köszi, meggyőzően érvelsz. A vastagság sosem érdekelt egy tvnél :-)
Keresek egy boltot a közelben, meg szeretném nézni rendelés előtt a Hisense-t. -
Bogyi007
veterán
válasz alphamooncam #83981 üzenetére
Szinte biztosan nem fog ismét10 évig működni - egyszerűen nem érdeke ez a gyártóknak.
Nálam a 2020. januárjában vett Philipsem murdált meg szűk két hete - szerencsére volt extra gari hozzá ami januárban járt volna le, így legalább a vásárláskori értéke meg lett mentve.
A TCL 55645 extra garival+biztosítással és a cserekupon értékén felüli összeg kipótlásával 85e forintba került. Így négy évig biztosítva vagyok, ha ennyit ki is bír akkor elégedett leszek.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Vhiktor
veterán
válasz Pepemovies #83975 üzenetére
Ha van rá keret akkor c3, egyébként c2.
Tclbol pontosan melyik típusra gondoltál. Tavaly a 835 nagyon jó volt.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Barnabás43
kezdő
válasz FireFox1996 #83992 üzenetére
Az euronics-ba a srác bekapcsolta a hangot is a 65c805-n, számomra eléggé jó volt, főleg hogy ugye nagy terem a bolt és egy szobában biztos még jobb lesz, persze aki szeretne tényleg jó hangzást, akkor ott a soundbar
-
Kornel
veterán
válasz Vismajor01 #83993 üzenetére
4 éves alap Samsung lassú mint a fene, és a gyári viszonylag homogén fekete helyett mára egy felhő az egész kép. Működik, gyereknek jó mesét nézni kategória, pedig újan árához képest szép képe volt.
Szerintem a gyártók sem terveznek 5 évnél tovább egy TV-t.
-
Quadgame94
őstag
válasz FireFox1996 #83992 üzenetére
Chromecast és kész. Problem solved.
Viszont én maradnék a C805 mellett a VA miatt. De egyikkel sem jár rosszul az ember. -
Vismajor01
addikt
válasz alphamooncam #83981 üzenetére
Szerintem ez nem racionálisan elvárható. Mármint, ki tart meg egy tv-t 10 évig? Autóm nem lesz addig 1, nemhogy TV. Lehet, hogy vannak ilyenek de rohadtul meglepődnek ha az átlag 5 évnél tovább tervezne egy TV-vel.
Plusz ha nekem 7 év után döglene meg a TCL-em hát nem szólnék egy rossz szót se, kiszolgálta magát. Középkategóriás samsung 4 éves a hálóba, de már most őskövület, belépett az "eladom vagy megy a nyaralóba" pedig működni működik
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
FireFox1996
őstag
válasz Barnabás43 #83989 üzenetére
Igen Hisense U8HQ, ennek a hangszóróait nagyon dicsérik, VIDAA jóval szarabb googleTV-nél
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Quadgame94
őstag
válasz Pepemovies #83985 üzenetére
Igen valószínűleg erre elegendő lenne teljesen.
-
Quadgame94
őstag
válasz markussandor #83986 üzenetére
Természetesen jobb, hiszen az LG-t nem ajánlottam. Az LG pont hogy IPS paneles és Edge-LED. A másik pedig VA és Direct-LED. Az LG kontrasztja nagyon gyenge, betekintési szöge jobb. Hisense kontrasztja sokkal jobb és a Direct-LED-el kombinálva szebb képet mutat. Vannak okés Edge-LED tévék, de ha lehet választani, akkor Direct-LED. Konkrétan előnye nincs az Edge-LEDnek azon kívűl, hogy vékonyabb a tévé tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Barnabás43
kezdő
válasz FireFox1996 #83988 üzenetére
Hát ha a Hisense-re gondolsz akkor igen, hasonló tudása van, én is nézegettem és olvastam utánna, de viszont a Vidaa OS nagyon szar, legalább is mindenki panaszkodik rá, egy dicsérő visszajelzést se találtam a neten
-
FireFox1996
őstag
válasz Barnabás43 #83984 üzenetére
Emagtól megrendeltem már tcl 55C805-öt is 260e ft-ért (méret miatt ez a jó), csak 260e ft környékén is vannak hasonló tudásúak, mint ahogy quadgame94 kolléga mondta. Még nem szállította le emag, még van időm nézelődni 🤣
-
Oszi90
csendes tag
válasz FireFox1996 #83982 üzenetére
Rendben
-
markussandor
senior tag
válasz Quadgame94 #83963 üzenetére
Szia ismét!
A telekom kínálatában majdnem egy árban van az általad javasolt Hisense 65A7KQ (185e Ft) és az LG 65NANO763QA (187e Ft).
Ha jól értem a marketing mögé bújtatott műszaki leírást, akkor mindkét panel hasonló elven működik, jobbak az IPS-től, de gyengébben az OLED-től.
Jobb az ajánlott Hisense a linkelt LG-től is?
Most nem az appokra gondolok, kábé csak monitornak használom a TV-t, a képminőségben valóban jobb a Hisense? -
Pepemovies
újonc
válasz Quadgame94 #83983 üzenetére
TCL ből a 65"-ost néztem és a miniLED-es verziót. Most még jó áron van. Tudom BF-nél jobb volt de akkor aludtam
Nekem nem fő monitor lenne, mert most elvagyok a 2db 27"-essel. Csak kontroll monitornak használnám néha, meg filmek és évente 1-szer pc-s játék. Lehet elég nekem ez a TCL is. -
Barnabás43
kezdő
válasz FireFox1996 #83971 üzenetére
Nekem is a keret új tv-re 200ig volt, sokáig nézelődtem használt után is 150-170ig (pld. qe55q60c), de vagy sokat kértek értük vagy messze volt. Sokat olvastam mint a Samsung úgy a TCL után is amerikai fórumokon, és szinte 99% mindenki dicsérte a TCL-t. Úgy döntöttem hogy megveszem a TCL 55 c745 tv-t 240 volt talán, gondoltam jó lenne megnézni élőben is vásárlás előtt. Másnapra black friday és megjelent az új c805, nagyobb tudással, nagyon jó árban. Autóba ültem és egyenesen az Euronics-ba, ki volt állítva az 55 és a 65 is. Mivel kb 2.5-3 méterről nézném, kicsinek bizonyult az 55. És végül sok töprengés után megrendeltem az Emag-n a 65c805-öt egy 50k olcsóbban
-
Quadgame94
őstag
válasz Pepemovies #83975 üzenetére
Melyik TCL melyik méretben? Mert nagyon nem mindegy. Az OLED nagyon szép képet ad, szép mély feketékkel. A miniLED is jó technológia előnye a magasabb fényerő. Egy világos szobába talán jobb lehet. A B3-B2 és C3-C2 negyon hasonlóak. Nekem B2 és C2 van. Nem nagyon veszem észre a differenciát. DTS miatt én a B3/C3 venném. 42 inch méretben egyébként nagyon jó monitornak én ilyet használok. Természetesen fog menni PC-n. 4K120Hz, VRR stb.
-
alphamooncam
őstag
Valaki tud arról statisztikát, hogy a TCL-t átlag mennyi ideig használják?
Többek között azért is vettem LG-t ismét, mert az előző 10 évig ment hiba nélkül.
TCL-től milyen eséllyel várható ez, vagy úgyis fejlődik annyit a technika, cseréld le 3 év múlva...
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
szasanyi
félisten
válasz Pepemovies #83977 üzenetére
Akkor hagy keserítselek el mennyire nem mehetsz biztosra. Ti. nálunk a 320k-s LG FALD tévé alig 2 év után kijelzőhibás lett, és hajszálcsíkossá vált a teljes kijelző. Kicserélte az LG gariban (a panel tulajdonképpen maga a tévé, csak a hátuljára tettek át 3-4 integrál panelt) Letelt a 3 év gari és mi történt? Egy foltban a kijelzőn nem veszi vissza a fényerőt úgy, mint addig (és mint a többi kijelző részen).
Magyarán ha peched vagy és belenyúlsz akkor mnd1 milyen gyártó melyik tévéjét veszed, ha meg szerencséd van akár jobb is lehet mint más, drágább termék. -
Kornel
veterán
válasz Pepemovies #83977 üzenetére
TCL ár érték arányban biztosan jobb.
Persze egy LG C2/C3 biztosan jobb, de közel duplája árban 65 colban. -
Pepemovies
újonc
válasz Kornel #83966 üzenetére
Tegnap majdnem elcsábultam erre én is. De nagyon lehúzták, hogy nem jó alkatrészekből tevődik össze. és elbizonytalanodtam. Hosszabb távra tervezek én is, de nem akarok 3-4 év múlva szervizbe rohanni. Most az LG c és b sorozatot nézem, de még mindig erősen gondolkodom a TCL 65C805 tv-n, mert nagyon jó az ára. Kérdés, hogy mennyire megbízható.
-
Oszi90
csendes tag
Sziasztok!
Megjött ma az 55C805, elvileg simán be regsztáltam az 5 év garit. 30 napon belül vissza igazolják e-mailben.[ Szerkesztve ]
-
Pepemovies
újonc
Sziasztok! Új vagyok a témában és az első hozzászólásom itt. Szeretnék venni egy tv-t. Tegnap majdnem elcsábultam egy TCL tv-re de inkább letettem róla. Ti melyiket választanátok? c2, c3 vagy B33 modell? Mi a különbség a C és a B modellek között? Árban kb egy kategória kb, ha jól láttam. Amire szeretném használni az filmek, youtube és videós utómunka kontroll monitor és évente 1-2 szer pc-s játékok. A következő kérdésem, hogy ha összekötöm a pc-vel akkor simán tudok rajta játszani bármilyen pc-s játékot? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
FireFox1996
őstag
válasz Quadgame94 #83972 üzenetére
Ezzel még jobban elbizonytalanítasz a Hisense 55U8HQ-val, elég csábító ő is, főleg inkább a hangszóróival TCL-vel szemben
-
Kornel
veterán
válasz Quadgame94 #83972 üzenetére
U7HQ biztosan rosszabb.
Talán az U8-ak... -
Quadgame94
őstag
válasz FireFox1996 #83971 üzenetére
Szerintem körbenéztél a piacon. IPS Edge-LED, meg VA-Direct LED tévék mennek ebben a kategóriában a nagyobb gyártóknál.
Ott van még a Hisense 55U8HQ az IPS miniLED. Nincs MAX és Skyshowtime. 7HQ is IPS. csak a KQ a VA. Ezt neked kell eldöntened. C805-nál van e jobb? Nincs. Hasonló van.
-
FireFox1996
őstag
Minél tovább húzza az ember a tv vásárlást annál jobban fog elbizonytalanodni. Én is
TCL 55C805 260e ft-ért kapható, miniLED 144Hz
Kérdés: 260e ft-ért van jobb? Ennél magasabb árra tovább már nem mennék, mert eredetileg 120-150e ft kerettel indultam, most már 260e-nél tartok[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Quadgame94 #83967 üzenetére
Specifikáció alapján Q60 szint lehet, vicc áron.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Regen jártam erre és csak érdeklődnek, hogy a TCL805 hol helyezkedik el és mikor érkezett? Fél éve a P és 635 645 835 845 szériákat ismertem.
-
markussandor
senior tag
válasz Quadgame94 #83963 üzenetére
Köszi, keresek róla teszteket.
-
fkiraly
csendes tag
-
Vhiktor
veterán
válasz Kornel #83962 üzenetére
Állok elébe
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Quadgame94
őstag
válasz markussandor #83961 üzenetére
Szia.
Hisense 65A7KQ
Sajnos MAX és Skyshowtime nincs, de a többit én nem ajánlom.
-
markussandor
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 2017-es 55"-os LG tvm van. Az időnként látható inhomogén háttér világítást leszámítva nincs vele bajom.
Eljött az idő, hogy méretben feljebb lépjek.
Mik az ajánlott márkák, modellek, ha minimum ilyen képminőséget szeretnék, de az OLED/QLED panelekre nincs pénzem?Tévére szánt összeg, forintban?
200e-250e
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
filmnézés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
3,7m a távolság a készülék és a fejem között
65-70"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
inkább sötét a szoba, mint világos, és inkább este nézem
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből, max 4 ember ül egymás mellett
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
netflix, youtube, dlna lejátszó
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
optikai kimenet
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
fali konzolon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
LG/webos-t ismerem csak, de nem zárkózom el a többi márkától
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
minimum 3 HDMI portra van szükségem
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
csak újElőre is köszönöm a válaszokat!
Ui: telekomtól venném -
Vhiktor
veterán
válasz Bence sun #83949 üzenetére
Oled.
-
prannk
őstag
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Marcus88 #83956 üzenetére
Nekem meg a kedden rendelt, helyi euronics-ban is fellelhető típus, üzleti átvétellel még áll "csomagolás alatt" címszóval. Csak a 14 nap miatt lett rendelve... de gondolom másnapi kitöltésű papírok lesznek róla, nem átvételkoriak...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Marcus88
tag
Na a tegnap rendelt emagos C3 nemrég érkezett meg,gyorsak voltak.🙂
Most megy az ismerkedés,kb olyan mint ha faluról felmennék Pestre és mi hol merre!😅 -
fcbarca
őstag
válasz Quadgame94 #83953 üzenetére
Kiállított, persze. Viszont nincs beégve. 3 év garancia
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Urak, erről mi a véleményetek? [kép] Samsung qe55s95batxxh
-
Bence sun
újonc
Üdv! Melyik tv-nek a legjobb a "mélységérzete" ,képi térhatása?
-
Robertó79
tag
Kíváncsi vagyok akkor most mi a helyzet! -
BB555BBB
tag
válasz Quadgame94 #83939 üzenetére
c935 esetében opció még, hogy várok és "központi" raktárból lesz.
A lényeg hogy a QN85C nem jobb mint az eredetileg kinézett c935 igaz? -
Pandimakaay
tag
sziasztok, 500k a keret, filmnézés és ps-t használnák rajta. Vodánál nézelődöm, milyen márka melyik típust érdemes most venni? köszönöm előre is.
-
ThorsHUN
őstag
válasz Quadgame94 #83916 üzenetére
OK, mi?
Egyébként 150K körül a legjobb jelenleg a TCL 55C643-645?
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
válasz Barnabás43 #83940 üzenetére
-
szasanyi
félisten
Valóban... ez érdekes, mert alul ahol pdf fájlban felsorolja a résztvevő típusokat ott nincs (50C805 legalábbis). Már csak az kérdés, hogy valóban elfogadja-e.
Van TCL 50C805 regisztrációs tapasztalata valakinek? Visszaigazolták a kiterjesztett 5 év garanciát?
-
BB555BBB
tag
válasz Quadgame94 #83914 üzenetére
Ablakkal szemben
TCL 65C845 vagy TCL 65C935 volt az alap kérdés.
C935 csak a kiállított darab volt és azt nem akarom elhozni így ajánlottak azonos áron egy Samsung QN85C.
Megéri ez nekem? Tudom hogy csak 120Hz és nincs Dolby Vision
Nyáron van klíma és külső árnyékoló ha kell. -
szasanyi
félisten
válasz Oszi90 #83927 üzenetére
Melyik oldalon, milyen legördülő listát? Linkeltem a hivatalos, típusokra érvényes listát. Abban tuti nincs.
De írtam az eMAG-nak is, hogy most mi van, fals adattal promóznak? Várom a válaszukat (ha egyáltalán lesz, ti. a garancia nélküli termékekre vonatkozó kérdésemre nem ragáltak). -
troland26
őstag
Bocsi az lemaradt 55 ös , nem tudom mennyi van 1 biztos, azt le is fotóztam.
-
troland26
őstag
Ha valakit érdekel LG OLEDC21LA 309000Ft a fóti Auchanba.
-
Oszi90
csendes tag
válasz Barnabás43 #83926 üzenetére
Szia! Én 55 méretben vettem a 805-öst, ha meg nézed az oldalon a legördülő listát benne van mind. Ja és nem tudom ki miről akar regisztrálni de azt írják Apple készülékekről a regisztráció nem támogatott .
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Sziasztok,
Alábbi paraméterekkel szeretnék ajánlást kérni.
1. Maxx 200k
2. Mire használnád leginkább? Gyerekeknek lesz, stream, YouTube
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3 méter, 40"körül
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Is-is, is-is
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) YouTube, Netflix, Hbo max, Disney stb streamek
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) Semmi extra
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Falra lesz rögzítve
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) 1: Samsung, 2:LG
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Ethernet csatlakozó
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csak újKöszönöm szépen!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
szasanyi
félisten
válasz Quadgame94 #83921 üzenetére
OK, köszi! Sajnos a 24 hónap garancia kevés, így mégsem lesz vásárlás.
Ha valakit még érdekel itt vannak a TCL tévékre igénybe vehető 5 éves kiterjesztett garancia feltételei:
- 30 napon belül kell regisztrálni a https://tcl-promotion.com weboldalon
- csak ezekre a típusokra vehető igénybe -
hapsitapsi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
1. 300e-400e Ft
2. Filmnézés, streaming
3. 3 méterről nézzük, és 65"-ban gondolkodtunk
4. Világos szobában nézzük, vegyesen nappal és este is
5. Szemből nézzük ketten
6. Streaming
7. HDMI 2 db
8. Falra kerülne
9. Nincs konkrét márka egy 11 éves Sony LED TV kerülne lecserélésre
10. Nincs
11. Csak újNagyon köszönöm a segítséget.
-
alphamooncam
őstag
válasz Quadgame94 #83911 üzenetére
Én ilyen hanyatt egeret használok a sima táv mellett.
Lg50UR7008 tévéhez, és teljesen jó.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
fcbarca
őstag
válasz Quadgame94 #83916 üzenetére
miért? QLED, és garanciás, és óriási nagy
-
szasanyi
félisten
válasz Quadgame94 #83918 üzenetére
Azt értem, de milyen a képminőség? Mennyire szenved a blooming jelenségtől? Illetve a gyári 36 hó helyett csak 24 hó garival adja az eMAG -regisztrációs lehetőség van még az 5 éves gariért? Már ha ezt tudod...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
TCL 50C805 érdekelne: jó tévé, megéri a jelenlegi 220k-s árát esetleg vagy jobb alternatíva?
-
-
Quadgame94
őstag
válasz kovacsit #83910 üzenetére
Én biztosan azt választanám a kettő közül.
Nekem két LG-m is van, és volt C1-em is, de engem kiidegel a magic remote. Mondjuk alig használom a távirányítót. Arra hogy rányomjak a disney+ gombra, meg netflixre vagy válasszak inputot teljesen jó. Van akik szeretik, de feleségem és többi ismerősöm is aki itt próbálta nyomogatni mind utálta és kérdezték hogy lehet kikapcsolni hogy az a kurzor ne mozogjon Szóval abból a 20 emberből kb. aki próbálta eddig mindenki utálta, bár persze ez nem reprezentatív. Sokan szeretik.
-
kovacsit
tag
válasz Quadgame94 #83908 üzenetére
Köszi, azt nem tudtam, hogy ez a nagy LG is Edge... Azt hittem ez már hátul világítós...
Akkor elengedem az LG-t, és jön a TCL... (Bár a magicremote hiányozni fog... :-) )Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
Quadgame94
őstag
válasz kovacsit #83905 üzenetére
C645 jobb. VA panel azaz jobb a kontrasztja és Direct-LED. Quantum Pontokat is tartalma.
Az az LG IPS, azaz a kontrasztja sokkal rosszabb és nincs FALD ami segítene ezen. Ráadásul Edge-LED is. Ettől még lehetne okés tévé, na de így együtt a C645 ellen elvérzik.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz ArsenalPA #83902 üzenetére
Ez részben egyéni ízlés kérdése. De szerintem nem nagy.
-
kovacsit
tag
Urak,
Nagy a dilemma, A hétvégén -15% van az LG-nél, így a 75NANO753QA most 320 alatt elhozható.
Versenytársa (részemről ) a TCL 75C645. (350e)
Viszont most meginogtam az LG miatt (Most is az van, és vitathatatlanul jó a MagicRemote)
Ki, melyiket, miért?
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-75nano753qa
Segítség!! :-)Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
Robertó79
tag
Létezik olyan fali tv tartó amit aha rajta van a tv (55") a faltól kb 90 fokba ki lehet hajlítani?
-
baryll
tag
Kérdezni szeretném, hogy amennyiben a képmegjelenítő eszköz áramfogyasztása az egyik legfontosabb szempont a kiválasztásnál, akkor most hogyan néz ki egy ilyen lista a különböző képmegjelenítési technológiákat illetően? Otthoni, szobai nézési körülményeket alapul véve?
(A TV-k frontján még mindig a LED LCD-k a legtakarékosabbak? A már használható, elfogadható képminőséget produkáló projektorokat hol lehetne elhelyezni egy ilyen áramfogyasztási listán?) -
ArsenalPA
csendes tag
válasz Quadgame94 #83847 üzenetére
Szia!
A nappali 55m2 és kb 5m távolságról lenne nézve!
Így is nagynak tűnik a 98"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Autós topik