Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Androidos TV-t szeretnék venni. Van valamilyen szolgáltató, akitől tudok filmeket kölcsönözni, és magyar szinkronos? Google Play filmeket használtam telefonon, de ott a legtobb esetben nincs magyar szinkron. LG, Samsung is szóba jöhet, ha azokra több ilyen lehetőség van, mind Androidra.
Köszi! -
kovacsit
tag
Sziasztok,
Létezik, hogy a 85" TCL tévékben nincs PVR?? Annyira alap dolognak gondolom egy félmillás (+) tévénél... Vagy csak én néztem be?
köszi! -
sirdenis
tag
ÜDv!
Philips 806-hoz vennék egy FiiO D03K. Kérdés hogy ez müködni fog? Tud a tv PCM-re váltani. Mert én meüben nem találok semmi formátuváltót. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Tomboy96 #80785 üzenetére
Vagy a Samsung Q60C vagy [ez a Philips 43PUS8507]
Utóbbit vinném inkább. -
balu.sch
csendes újonc
Sziasztok!
[Erről] a Tv-ről esetleg valakinek személyes tapasztalat?
A hang nem baj, ha gyenge, soundbar-ra lenne rákötve.
Ps5-höz lenne használva, meg sorozatok, filmek, Tv adás semmi. -
Tomboy96
újonc
Sziasztok!
Új vagyok TV vásárlás terén, előre is köszi a segítséget.
180e
film, tv
kb. 1.7 méter. Szerintem 43 colos elég.
sötét.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, ketten.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
zoutube,Netflix.
Semmi extra
Mindegy
Nincs.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
qled vagz oled de ha van más jó minőségű Tv ilzen áron akkor nem kötelező.
Samsung QE43Q60CAU ezt a TV-t néztem ki, erről véleményt tudtok mondani?
Csak új.
Köszi a segítséget előre is! -
holderes
tag
Kérdésem: Hisense 55U8HQ pariban van/lehet a TCL 55C835-vel..?
-
Pokolika
tag
válasz
Ghostface #80778 üzenetére
Nem gondolnám hogy rossz választás lenne Hisense ha jobb opció a 48" nem is gondolkoznék azért csak Oled na!
Az hogy kiállított nem jelent semmit, volt nekem kettő is, egyiket máig szülők használják nappaliban közel 7 éves szerintem.
Ne legyen fizikai sérülés rajta azt kell jól megnézni, meg a távot. -
Pokolika
tag
válasz
SlágerTibo #80772 üzenetére
Persze.
-
Kike675
újonc
válasz
toxicjew #80766 üzenetére
2020 szeptemberében vettem a CX 55"-ös OLED-et 387e sztem az akkor parádé volt és eladtam 200felett idén, tavaly cseréltem a C2-t 65"-re de esélytelen volt 580 alatt, tapasztalatom szerint mindig a generáció váltást követően esnek lejjebb az árak, most,hogy kint C3 65" 500e körül már kapni C2-t és ahogy írtad az 55" 400e de találtam 350e a 4kshopon -https://4kshop.hu/ - de nem ismerem ,hogy az mennyire fain, 50e miatt én inkább a vadiújat venném.
Összegezve én azt javaslom,hogyha szeretnél OLED-et ne habozz, apósomnak QLED van és összehasonlíthatatlanul agyonveri a CX de a C2 meg depláne. -
SlágerTibo
csendes tag
Sziasztok!
Itt is feltenném azt a kérdést, hogy a QE55QN91AATXXH tv tud e tv műsort rögzíteni hdd re?
Köszönettel! Tibor -
Ghostface
senior tag
válasz
Pokolika #80768 üzenetére
Látom nagyon megy ez a Samsung 55QN91A tv. Ahogy feljebb írtam most szeretnék egy 48"-as Hisense OLED-et, de ha az nem sikerül akkor lehet kénytelen leszek 55"-öst venni. Akkor viszont felmerült bennem a kérdés hogy PS5-höz melyik lenne a jobb, a Samsung vagy a Hisense?
-
vottokar
senior tag
Sajnos egy villámcsapás miatt az örök vadászmezőkre távozott hőn szeretett Philips 65PUS8536-os TV-nk. Nagyon megszerettük az elmúlt fél év alatt, az igényeinket kielégítette. Helyette kellene valami hasonló.
Néztem az utódmodellt 65PUS8507-et (ami ugye most már szintén kifutó) de úgy 40K-val drágább, mint amiért tavaly a 8536-ot vettük és nem látok annyi fejlődést, ami ezt indokolja. (De cáfoljatok meg) Valamint az e*ag-nál találtam csak épeszű áron, de onnan elég rossz "értékeléseket" találok a TV-s vásárlások során. (Törött, sérült, alapból sz*r) Vettem már tőlük több minden kisebb dolgot, ott nem volt gondom.
Nem ragaszkodom a Philipshez (ambi és a android bejött), de kölkeim sokat használják egy SeriesS-hez nappal is. És nekünk a philips féle IPS is bejött este is. (Látni, hogy nem vagyunk vér fanatikus 4K film nézők)
Nézegettem a Hisense 65U7HQ-t de ahogy nézem az adatai jók. (QLED, FALD, 120Hz, MVA), de ódzkodok a Vidaa-tól (VLC nuku és nas-ról nézzük a filmeket) és mind ha mozgásmegjelenítési gondokról is lett volna szó anno a Hisenseknél.
A TLC 65C7xx túl van a lélektani határon, amit hajlandó vagyok érte fizetni, a C6xx és P6xx-ről meg nem igazán tudok semmit. És lehet, hogy nem jogosan, de tartok tőle, hogy lebutított RAM-processzor párossal nekem már túl dadogós lenne. (Lányom alap 40S5xxx-je nekem fájdalmasan lassú, és a fiam 43PUS7906-ja is jóval lomhább, mint az elhalálozott 8536-os Philipsünk.
Van még valami más alternatíva, vagy elsiklottam valami felett? -
Pokolika
tag
válasz
rainman72 #80761 üzenetére
Teljes mértékben osztom a véleményed!
Pont mai nap húztam le róla a fóliát, na mondom ez marad!
Bár nem annyi mint nálad, de nálam is megfordult pár számomra is a legkiegyensúlyozottabb tv!
Kapott mellé egy hw-q60b sounbart, így a hang is egy csoda lett q-symphony módban! -
toxicjew
addikt
Sziasztok! A kiszemeltem az 55 colos LG C2. Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok, szoktak e lenni akciók véletlenszerűen, vagy csak a Black Friday meg a karácsonyi learazasok amikben lehet bízni? Most 400 a médiában, de nem lenne rossz majd picit olcsóbban hozzajutni
Tudok várni.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Vhiktor #80755 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a hölgy szerint a bemutató darabra is teljeskörű garanciát vállalnak. Arra kérdésre hogy szerinte egy bemutató darab ami napi "X" órán keresztül üzemel a boltban, mennyire esélyes hogy hamarabb meghibásodik, vagy beég, értelemszerűen nem tudott válaszolni, de gondoltam hátha tud valami okosat mondani...
-
válasz
kolosszus87 #80762 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
mr.dawe
csendes tag
válasz
vRichárd #80757 üzenetére
Erdemes!
en is hasonlo tv-rol mint amit feljebb irtal valtottam qled-re (q70), volt valtozas de szamomra nem tul nagy. Aztan itteninajanlasok (es Samsung preferencia) miatt beruhaztam egy qn91-re… hat hu….. nagyon adja.probald ki (MM-ba asszem mar nincs, Euronics draga, 270 kornyeken erdemes megvenni)
-
kolosszus87
senior tag
-
rainman72
Topikgazda
válasz
vRichárd #80757 üzenetére
Nekem van 55QN91A nagyon jó tv,szinte a legjobb azok közül amit eddig próbáltam(kb 25 model,köztük oled is)
Oledtől például a HDR a magasabb fényerő miatt sokkal fényesebb és látványosabb.A Dolby Vision hiánya se feltűnő a HDR10+ van olyan jó.
Blooming is minimális és nem zavaró.
Ha nem ez akkor a QN90B legyen,de szerintem felesleges 100ezret hozzá dobni. -
Sziasztok!
75" vagy afeletti TV-t szeretnék vásárolni 400-500 ezer ft körül. Samsung vagy LG-re gondoltam.
A Samsung.hu lenne talán a legjobb választás, mert az oldalon kuponnal letudok venni kb 150ezret egy 700 ezres tvből. Van-e ott esetleg olyan modell 700 ezerig, ami szóba jöhet?
Ezeket találtam a samsung oldalon:
UHD:
75" 460 helyett 353e UE75CU8002KXXH [link]
75" 600 helyett 461e UE75CU8572UXXH [link]
85" 600 helyett 461e UE85CU7172UXXH [link]
85" 659 helyett 507e UE85CU8002KXXH [link]QLED:
75" 549 helyett 423e QE75Q60CAUXXH [link]
75" 679 helyett 523e QE75Q70CATXXH [link]vagy valamelyik LG Nanocell
(Gondolom a qledet lenne érdemes)
Vagy esetleg van-e olyan, ami azonos árkategória, és megéri várni a készletre?
Az összefoglalót azért nem töltöttem ki, mert lakásberendezésre menne az egész, és nem én fogom használni.
Mi az, ami ebben az árkategóriában egy erős közép választás lehet minden szempontot nézve? Streaming , Tv nézés, Játék esetleg.
Válaszotokat/időtöket előre is köszönöm!
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ghostface #80754 üzenetére
Én akkor azt ajánlom, hogy hívd fel a hisense ügyfélszolgálatot és kérdezd meg hogy ha a tv bemutató darabnak volt használva az kizáró tényező e a garanciából.
Azért tanácsolom ezt, mert egyszer valaki valamelyik fórumba belinkelte, hogy az egyik márkánál ez kizáró tényező, de nem emlékszem a márkára.
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi TV-vel van valakinek tapasztalata?
Hisense 48A85H 4K UHD Smart Gamer OLED TV
Leginkább PS5-höz használnám, a szoba elég világos bár általában inkább esténként játszok, és be is tudok sötétíteni ha kell. Ami nekem fontos hogy 48"-asnál nagyobbat nem tudok venni, és a 120hz-es képfrissítés, meg az ár. Ez most 250eFt ami elég jó ár érte, főleg mivel (ha jól tudom) ez is ugyanúgy LG panellel készül mint az LG TV-k amik meg bőven 300 felett vannak. Mivel alig pár helyen lehet venni ezt a TV-t, szerintetek bemutató darabot megéri megvenni OLED TV-ből, vagy inkább ne, mert esélyes hogy beéghetnek pixelek, ha a boltban sokszor ugyanaz ment rajta? Vagy ez a beégés téma is túl van kicsit tolva?
Előre is köszi a válaszokat! -
vRichárd
kezdő
Sziasztok,UE50AU7022KXXH Samsung tvt váltanék.4 év után valószínűleg a háttérvilágítás feladta a harcot és a tv egyik fele szinte teljesen sötét lett.Ahogy olvasgattam nem érdemes javitani.Valamint a tv menüje elég lassú volt már ezért jól jönne a frissítés 200k lett volna a keret de látom hogy a QN91A nagyon dicséritek.Létezik esetleg 50inches modell vagy 55 a legkisebb?
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés
Alap tv-t keresek 43-50 col Youtube a lényeg és tv (wifi,Bluetooth).
Semmi más igény Youtube minél tovább használható legyen rajta . -
Anonymus23
veterán
válasz
winters123 #80735 üzenetére
A legfrissebb driver van fenn, firmware-ből is a legfrissebb.
Valhonnan szereznem kell majd egy másik HDMI 2.1 kábelt, hogy ellenőrizni tudjam a dolgokat. -
abydos
aktív tag
Hali,
LG 43NANO763QA 43" tévét néztünk ki magunknak, de azért a biztonság kedvéért szeretném megkérdezni tőletek, hogy javasoljátok-e a megvásárlását.
Ebben az árkategóriában és ezzel a mérettel keresünk TV-t, nagyobb nem lehet és drágább se, maximum akkor, ha tartós.
Samsung TV volt (Samsung UE40KU6000), de szépen veszíti el a színeit, szerintem tervezett elévülés áldozata, pedig már javíttatva is volt egyszer.
Az LG jobban tiszteli a vásárlók pénzét?
Illetve az energiafogyasztása van olyan jó, mint a Samsungnak volt?
Köszi -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit módosítani szeretném az ajánlás kérést.
Már nem csak LG jöhet szóba, sajnos felbosszantott az, hogy nincs feltűntetve, hogy melyik TV IPS és melyik VA paneles és random pakolgatják az alacsonyabb kategóriás modellekbe.
Hálószobába lesz, esti zaj miatt, bár itt azt mondom, hogy a VA panel éppen nem lenne hátrány, de a szemem jobb szereti az IPS-t.
350.000Ft (OLED), 200.000Ft (IPS)
Streaming műsorok.
2 méterről, 40-43" közötti méretben gondolkodom.
Este.
Szemből. Max ketten nézzük az ágyból.
DLNA és Streaming szolgáltatások.
Speciális igényem nincs. A legtöbb TV tartalmaz mindent.
Nem releváns, falon lesz.
LG, bár most nyitott lettem egy kicsit más márkára is.
Nincs.
Csak új.
Jelenleg teljesen tanácstalan vagyok. A TLC, mint márka nem szimpatikus.
HiSense felé nyitottabb vagyok.
Üdv: Attila -
rainman72
Topikgazda
válasz
Csokishurka #80736 üzenetére
Annyi a gond ezzel hogy ennyiért már semmit se adnak telefont se,nem hogy jó "hangzású tv-t" sajnos.
A megadott összeg igazából egy noname 32"-os tvre elég csak,árukereső segít.
Illetve a méret is kihalóban. -
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #80680 üzenetére
Sziasztok. Valamit rosszul írtam le? Ha igen akkor elnézést.
-
winters123
tag
válasz
Anonymus23 #80724 üzenetére
Nekem a 4090el akkor csinalta ezt a c845 amikor az nvidia elbaszta a drivert bevallottan egy-ket honapja. Akkor jott egy soronkivuli teszteletlen hotfix is, annyira gaz volt a helyzet. Probald meg a driverfrissitest. En 4k 120hz hasznalom a fenti eszkozokkel, nincs ilyen problemam mar.
Teve firmwarejet is frissitsd ha meg nem tetted.
-
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Egy éves kislányom nagyon szereti piszkálni a tv-t, amit sajnos el is ér, mert eléggé alacsony a bútor.
Tudom tudom, úgy kell nevelni hogy ne bántsa, de nem lehet folyamatosan figyelni rá és sajnos a tv előtti részen van akkora hely, hogy kényelmesen tudjon játszani.
Arra gondoltunk, hogy egy teljesen víztiszta plexi lapot teszünk a tv elé.
Ez mennyire lenne butaság, többi szülő, ti hogyan óvtátok meg a tv-t (van ismerős, akinek tönkre tette a gyerek a fél milliós tv-t)? -
Scale
őstag
válasz
Gino20 #80728 üzenetére
Hát igazából kamut nem mondott, nem próbált meg rábeszélni hogy az nekem jó lesz stb, de azért annyira nem fő rá a fogam hogy több ezer órás tv-ért ennyit kiadjak. Annyi időt nálam egész életében nem menne mint amennyit odáig az üzletben
Köszi, lehet erre rákérdezek ennél hogy mi újság. -
bukottangyal
tag
Tudnátok Nekem ajánlani TV típust? Nagyon nem vagyok képben.
Megbízható vékony/könnyű(szendvicspanel falra menne) Samsung 3-4 éves ~100.000 huf környékén, használtan.
50" Film(DLNA)+sport
Előre is köszönöm! -
Pokolika
tag
válasz
Anonymus23 #80726 üzenetére
A tv nem tudja nvidiával. Nem szeretik egymást
Wqhd-ba megy az asztal játék is, csak 4k nem fog, de próbálkozhatsz hátha szerencsével jársz.
Wqhd-ba nekem nem tetszett az asztal vagyis olyan furi volt az élesség bántotta a szemem, ezért 4k 60hz-en ment.
Egy szép napon le is cseréltem mert csesztette az agyam hogy mennyi bug van TCL-ben.
Samuval semmi ilyen problémám nincs.
Kábeleket ne cserélgess fölösleges pénzkidobás. -
Gino20
őstag
Kamuznak mint a huzat. Anno egy 85XG8500 (vagy valami ilyesmi) Sonyt mentem el megnézni és azt mondták, hogy óóóó alig-alig ment, sok ideig csak ott lent porosodott majd elkértem a távkapcsolót és beléptem a szerviz menübe, ahol valami 5000 órát láttam. Ott is hagytam pedig ez LCD volt és nem OLED.
Én akkor már inkább megérdeklődném, hogy ezzel mizu [link] hova szól a gari, stb. Ha mondjuk T-től hozta ki valami csomagban (és azért tudja ilyen áron adni), akkor az jó. Max egy teherautót kell szerezni, bérelni 10-15e Ft-ért és megvagy -
Scale
őstag
válasz
Vhiktor #80723 üzenetére
Ezt néztem ki: [link]
Voltunk is az üzletben mert telefonon nem lehet boltot elérni hogy ez most minta vagy utolsó 0perces darab-e de sajnos minta darab volt de már újra el van csomagolva. Azt mondta valószínűleg 2022 év elejei és legalább fél évet ment napi 10 órát legalább.
Gondolom a garancia nem problémás mivel euronics de sokat nem kerdezoskodtem, ennyit azért fájna a szívem kiadni ilyen durván elhasznált tv-ért..Vagy Vhiktor neked mi a véleményed? Ezért a G2-ért megérné kiadni ilyen állapotban ennyit még így is?
Csütörtökön újra arra járok addig filozok rajta de nem tudom hogy ha megkérem őket akkor kicsomagoljak-e és megnézzük az üzemidőt. -
Pokolika
tag
válasz
Anonymus23 #80724 üzenetére
Tipik problem Nvidiával, nem tudsz vele mit kezdeni marad a 60Hz asztal módban, játékban mehet a 120Hz 1440p-ig.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #80606 üzenetére
Sziasztok,
Megérkezett a TCL 55C735, minden szép és jó, azaz majdnem.
A TV PC-hez csatlakoztatva HDMI 2.1 és régebbi kábelekkel is azt csinálja, hogy bizonyos időközönként flickel egyet, vagy teljesen elsötétül a kép és jobb oldalt fent megjelenik a forrás (felbontás és a frissítési frekvencia), mint amikor először vált rá az ember (3840x2160@120Hz) és újra megjelenik a kép.
A TV beállítása HDMI 2-es catiban van 120Hz-en PC módban.Szerintetek mi lehet a gond? Kábel? A HDMI 2.1-es kábel egy 3 méteres Vention típusú.
Vagy ha van erre topik akkor hova írhatok ilyen problémával?
60 Hz-en elvileg nem csinálja.
Vagy lehet, hogy a VGA szarakodik (EVGA 3060Ti), sajnos csak 1 HDMI csatlakozó van rajta, így nem tudom másikban kipróbálni, konzolom meg nincs, hogy azzal prbálkozzak, másik VGA-m nincs, ami tudná ezt a felbontást ezen a HZ-en. -
Scale
őstag
Kiállított (lg) oledet mennyire szabad megvenni?
Gondolom nem fogják tudni megmondani mennyit ment, azt ki lehet valami szerviz menüből deríteni?
Vagy alapból felejtős az ilyen? -
gabor1974
tag
Kaba: köszi.
15 éves 32" lg lcd 720p t váltottam, használt(2020) 8k s 55" samsungra.
Piszkos sokat változott a ...minden, kerete szinte 0. 8k s filmeket honnan lehet letölteni, ncore n 5db tartalom van pl.😁 -
mista_cool
csendes tag
válasz
zümzümm #80706 üzenetére
Van különbség: a CKXXH-ból hiányzik a DVB-S/S2, lásd a véleményeknél itt: https://pepita.hu/televiziok-c2069/samsung-ue32t5302ckxxh-fullhd-smart-led-tv-80cm-p1322390 „Sok webáruház leírásával ellentétben a tv nem alkalmas a műholdas adások közvetlen fogadására. A Samsung ügyfélszolgálat sem volt tisztában ezzel, majd 9 nap levelezés és utánajárás után megválaszolták, hogy nem alkalmas erre a készülék.”
Erre valaki?
-
h.balint
csendes tag
Sziasztok, egy Samsung S95B 55" tv-t néztem ki , de csak két helyen található meg arukereso szerint, és inkább szeptemberre lenne releváns a vétel, addig nem leszek otthon, hogy tudjam használni, az arukeresős oldalakon pedig már csak kevés készlet van belőle, így más ajánlást is meghallgatnék. Köszi!
500.000 forint
Elsősorban sport, PS5, netflix, disney+.
2 méter, 55"
Világos szoba, többnyire este nézném.
Szemből.
A fenti netflix, disney stb. appokat tudja.
Optikai.
Mindegy.
Mindegy.
Legyen rajta lehetőség screen mirroringra.
Új -
Gendi83
csendes tag
Sziasztok
Samsung QE 65 Q95TDTXXH készülékkel van valakinek tapasztalata?
Vélemenyetek erről a típusról?köszönöm előre is!
-
gabor1974
tag
Tv n tesztelés után azt írja hogy csereljem ki a hdmi kábelt a jobb kepminőség eléréséhez? Milyen kábel javasolt?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Zolinho1026 #80703 üzenetére
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy LG TV ajánlást az alábbi igényekhez mérten.
Hálószobába lesz, esti zaj miatt.
200.000Ft
Streaming műsorok.
2 méterről, 40-43" közötti méretben gondolkodom.
Este.
Szemből. Max ketten nézzük az ágyból.
DLNA és Streaming szolgáltatások.
Speciális igényem nincs. A legtöbb TV tartalmaz mindent.
Nem releváns, falon lesz.
LG
Nincs.
Csak új.
Van egy konkrét is amit kinéztem: [43nano763qa]
Rossz betekintési szöget írnak, de ha más baja nincs, akkor nekem megfelel.
Ha tudtok hasonló árban jobbat vagy csak erre ráerősíteni, azt nagyon megköszönöm.
Üdv: Attila -
zümzümm
senior tag
Sziasztok
Megtudjatok mondani hogy mi a kulonbseg a Samsung UE32T5302CKXXH es CEXXH kozott? -
Gino20
őstag
válasz
Zolinho1026 #80703 üzenetére
A brutális nézési távolságod miatt minimum 75"-t javasolnék.
75" esetén meg mondjuk ezt [link]
Ha nem sürgős és egy kis többlet belefér, akkor 500-550 környékén már 75C835 is néha kapható, ami már miniLED szóval egészen más kategória. -
gabor1974
tag
Sziasztok. QE55Q700TAT samsung tv hez ha valakinek van letudná fotózni a távirányító tipusát? Kispénzé lehetett kifogni de csak univerzális távval. A hangrámondáson kívül van valami extra amiről lemaradok az eredeti táv hiánya miatt vajon?
-
Zolinho1026
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre mert úgy néz ki a mostani TV döglődik, meg a költözés miatt amúgy is érett egy nagyobbra váltás.
~400e
Plex, Netflix, kábeltévé nincs, egy darabig nem is lesz
kb. 6 méter. Én ekkora távolságnál min. 65"-ra gondoltam
Gyakorlatilag mindkettő, a nappaliban van ahol körbe ablakok vannak redőnnyel. Így ha nagyon muszáj azért elég sötétté tehető a szoba.
Szemből, a távolság miatt nagy szögeltérés nincs ha többen nézzük a kanapén, akkor se.
Semmi, jó legyen a képeMinden másra van Apple TV.
Semmi extra
VESA kell, mert fali tartón lesz
Nincs ilyen.
Nincs ilyen.
Akár használt is, de mindenképp garanciával.Köszi a segítséget előre is!
-
Lackó1984
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest