-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecaga21
senior tag
Létezik olyan Scart kábel aminek az egyik vége a szokásos lapos széles, a másik meg kis kics kerek szintén sok tüskés? Digi adapter nem megy Hdmi kábellel , nem lehet átváltani a menübe Hdmi-re hogy onnan jöjjön a hel, csak a Scart-ot lehet választaani, A tvén meg ha átakarom váltani hdmi-re akkor azt ìrja hogy nem engedélyezett, de viszont a rádió az szól, ami érthető is mivel a menüben a hangot kitudom választani hogy hdmi-ről menjen.a scart meg a digi adapterbe ilyen pici kerek, nem olyan mint a tvén a lapos hosszú, de olyat nem találtam sehol.
-
fecaga21
senior tag
Samsung UE37ES6300-val van valakinek tapasztalata? Kellene egy 80 cm körüli Full Hd tv az is jó lenne ha Smart lenne, csak ne legyen vele sok gond és olyan max 60 körül ha lehet, de olcsóbb is jobb lenne mivel nem sűrűn tv-zek. Samsungokkal tudtommal nem nagyKöszi.
-
fecaga21
senior tag
Üdv. Buék mindenkinek
Tv-ét tervezek venni, mivel mostanában egyáltalán nem tudok otthon. A keretem olyan 150-160.000 forint maximum, smart tv-ben gondolkozom, a felbontása minimum full hd legyen, és olyan 108-120 cm. Csak simán tv nézéséhez kell, néha youtube-ozáshoz, meg pendriveos filmezéshez. Egyéb igényeim nincsenek, csak a minél szebb kép ebben az ársávban ennyiért, illetve a megbízhatóság. Mit ajánlanátok ilyen árban mi az ami jó vétel? Köszi -
fecaga21
senior tag
válasz #18663680 #53247 üzenetére
1. Tévére szánt összeg, forintban?
Olyan 150-165.000 forint
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék)
Tévénézés, meg filmezésre
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
Olyan 2-2.5 méter távolságról a mérete olyan 108-125 cm
4. Világos vagy sötét szobában nézed -e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Inkább este, nappal jó világos van a szobámban, sarokban lenne, a nappal sosincs szemben
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed -e a tévét, illetve általában többen nézitek -e?
Egy nagyon minimálisan oldalról, nem teljesen szemből mivel sarokban van a helye, egyedül nézem
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl. Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Annyira egyiksem, ez mind fizetős, nem?
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Mindegy
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Nem számít
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Mindegy
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Semmi
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ez is mindegy, bár jobban húzok az új felé -
fecaga21
senior tag
-
fecaga21
senior tag
Akkor lényegében maradjak a Samsung vonalnál, és [Nem] lövök nagyon mellé?Amúgy ennek a "kis testvérét" néztem , az UE43TU8502 108 cm-erest, ami szerintem nekem bőven elég is lenne, csak hát azt hittem ugyanazt nyújtja mint az UE50TU8502 csak kisebb méretben, de a vélemények nagyon nem ezt írják, mintha semmi köze nem lenne egyiknek a másikhoz.
-
fecaga21
senior tag
Üdv Lg43uh6207 tvről mi a véleményetek? 80.000et megér ha jó állapotban van?
-
fecaga21
senior tag
Szerintetek használtan megéri 90-95.000-ért egy LG50UP75003LF ?Smart funkcióit tekintve?
-
fecaga21
senior tag
Üdv. 100.00pig próbálok használtn smart tv-ét venni. Milyen rendszerűt nézzek használtan ilyen árban itt, ami normális smart, nem döcögősen lassú?
-
fecaga21
senior tag
WebOS 4.0-ról mi a véleményetek?
-
fecaga21
senior tag
válasz belashx #70130 üzenetére
Akkor mi az ami még tűrhető rendszer és mi az amit kerülni kell? A sima androidot? En innen hapróról tervezek venni tv-t max 90ért , jó lenne ha 102 cm-est kapnék jó rendszerrel, de ahogy hallom webosra nem nagyon panaszkodnak. Amúgy lehet hülye kérdés, de ha valaki csak filmezik akkor mire jó a rendszer frissités?
-
fecaga21
senior tag
Mi a véleményetek a Samsung UE43MU6102 tv-ről most venni?
-
fecaga21
senior tag
Üdv. A két tv közül szerintetek melyikkel járnék jobban azonos áron?
[Samsung UE43KU6000] vagy [LG49UJ620V] Hosszabb távra érdekelne, eprsze használtan. Az érdekelne melyiknek mi az ami hátránya egyiknek a másikkal szemben és mik az előnyei, illetve hol tudom megnézni, hogy melyik tv-n milyen rendszer van?
-
fecaga21
senior tag
Üdv. Van egy [Philips 43PFS5503] tv amit ajándékba vettünk. Probléma az hogy néha amikor bekapcsoljuk azt írja ki, hogy nincs elérhető program. Az alap mindig tv szolgáltatással használjuk, egy sima RCA kábelt rádugva a tv-re. Van amikor szépen bejön ez az összes alap 10-11 csatorna, de van amikor nem találja az RTL, TV2, Spektrum csatornákat, ilyenkor kihúzgáljuk a táp kábelt, ki-be kapcsolgatjuk.Ez azért fura mert előtte egy régebbi Samsung TV-t használtunk, és ha ilyenkor rádugjuk a Samsung Tv-ét ugyanarrra az RCA kábelre akkor ott egyből bejön az összes csatorna amit a Philips nem talált. Elég idegesítő már ez már kb egy hónapja ilyen, nem tudom mit állítsak így be,mert ezek szerint a tv-vel lehet valami, már kikapcsoltam az automatikus frissítést is, azt hittem sikerült, de 2-3 nappal rá újra előjött a hiba, ímg a Samsung gond nélkül megy ugyanúgy. Valakinek nincs ötlete mivel tudnám ezt orvosolni?köszi előre is
-
fecaga21
senior tag
Adott egy Philips tv, egy 108 cm-es nem okos tv, egy fél éve rendeltük emagról.Előtte egy régebbi Samsung tv volt, és az alap mindig tv-s csatornáink vannak. A gond az hogy néha ha pl az rtl-re kapcsolunk azt írja hogy csatorna nem található vagy nincs jel, ilyenkor kikapcs, aztán egy fél óra múlva bejön, viszont a régebbi Samsungot ha bedugjuk ott egyből bejönnek ezek a csatornák mindig.Mivel lehetne ezt megoldani, mert elég idegesítő hogy egy sokkal újabb modellen nem mindig jönnek be ezek a csatornák, a régebbi 80 cm-es rossz tv-én meg állandóan bejönnek a csatornák. Gondolkodtam jelerősítő vásárlásán, csak ezek ilyen 10.000-ek és nem vagyok benne biztos hogy ezek segítenek ebben, lehet csak a szemcsés képet tudja javítani. Nektek mi a véleményetek illetve mivel lehetne ezt orvosolni?
-
fecaga21
senior tag
MindigTV-hez milyen jelerősítőt ajánlanátok?Nem mindig jön be az RTL és a TV2. Nem tudom miért pont ezek nem jönnek be sose
-
fecaga21
senior tag
Valaki tudna ajánlani megfelelő minőségű szoba antennát amivel stabilan lehet fogni a MindigTv csatornáit?Van egy Philips tv-énk és azt tapasztaljuk hogy néha nincs RTL, TV2, Duna. Kiírja hogy gyenge a jelerősség, a régebbi Samsung tv-én meg állandóan jött.
-
fecaga21
senior tag
Van valakinek tapasztalata emag-os vagy bármilyen máshol kapható szoba antennákról a sima ingyenesen fogható alap csatornákhoz?Eddig vettem jelerősítőt, kábeleket, nem vált be semmi, az RTL és a TV2 néha nem jön be, és már eléggé unom hogy költöm a pénzt, de nem működik semmi. Nektek mi vált be szoba antennából a sima ingyenesen fogható mindig tv-hez?
-
fecaga21
senior tag
Rendeltem egy ilyen antennát. Ez tűnt beltériként a legerősebbnek az ingyenes csatornák vételére. Remélem nem kidobott pénz lesz. Valaki ismeri ezt, vagy van tapasztalata vele?
-
fecaga21
senior tag
Ezt hogy a fenébe lehet kikapcsolni, hogy ne jöjjön be minden egyes AirPlay kapcsolódáskor. Nagyon idegesítő. Mit kell még mindig bekapcsolni rajta??
[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
Nem tudja valaki,hogy az alábbi Samsung Tv működik-e a régebbi Samsung távirányítóval is vajon,nem csak ezzel az újjal?Okos funkciókat nem nagyon használnánk a tv-én
-
fecaga21
senior tag
Van valakinek tapasztalata,véleménye az alábbi Samsung Tv-vel kapcsolatban?
Semmi extrára nem kell, nagyszülőknek kell, hogy fogja rendesen az alap mindigTV csatornákat.Volt egy 2022-es Philips amivel állandóan gond volt, hol bejött az RTL hol nem, inkább nem, a régi Samsunggal meg tökéletesen jött, szóval sanszos, hogy nem antenna probléma.Szóval csak ennyi a kritérium, egy megbízható stabil tv-re van szükség ilyen árban.
[link]Samsung UE43CU7172
Valakinek van véleménye az alábbi SAMSUNG UE43CU7172 tv-ről? -
fecaga21
senior tag
Sziasztok. Lg Webos 4 rendszerre nincs valami alkalmazás amivel a wmv formátumu filmeket le tudnám játszani?
-
fecaga21
senior tag
Sziasztok.
LG 42UK6300PLB WebOS 4-es rendszerű okos tv-én mivel tudom lejátszani pendriveról a WMV kiterjesztésű videokat?Nincs hozzá valami alkalmazás, vagy bármi?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest