- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni: 75-ös méretben keresek TV-t (4-5 méter távolságból lesz majd nézve), filmnézés a fő szempont, illetve a keret 350-375 ezer forint, más preferencia nincs.Képe alapján Samsung UE75TU8002 nem tűnik rossznak (rtings is relatíve pozitívan írnak róla ebben az ársávban), a méret és ár tekintetében nyilván kompromisszumot kell kötni a képminőség rovására.
(Árukereső szerint 354 990-ért is lehetne kapni, de beszéltem velük, nincs most készlet és 1-2 hónapig várni kellene. Úgyhogy a második ár ezután 375 ezer, ami még belefér a budget-be. Néztem használtan is a kínálatot, de jelenleg nincs olyan, ami annyival jobb ajánlat lenne, mint egy új, garanciális TV, amit a méretéből adódóan ráadásul szállítani is körülményes.)Esetleg van még típus, ami hasonló feltételekkel ajánlott lehet és érdemes még megnézni?
Köszönöm előre is! -
rainman72
Topikgazda
-
zsozsi 78
tag
válasz
rainman72 #51987 üzenetére
Hisense 50A7100F ezt néztem ki ez jó?
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
100.000Ft környékén van olyan tv 43,3650, colban amit xbox one -ra és esetleg youtubra meg hbo gora használható?
Köszönöm!
Hisense???? vagy inkább samu vagy lg
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Ps4 pro/ PS5 + PC használatához keresnék TV-t.
Valószínűleg telekom-nál lesz véve(saját kedvezmény végett).
Sok olvasgatás után, illetve az aktuális kínálatból szűkült le a kör:
Samsung Q80T 55'
LG CX 55'
Melyik lenne a jobb vétel hosszabb távra. Havi részletükben kb 2000Ft különbség lenne. -
spileraaa
senior tag
1 évre 78 euró jó ár ip tv-ért? amely 160 magyar csatornát tartalmaz?
-
Lifer092
senior tag
Egy kis Q80T élménybeszámoló, akit érdekel.
Tegnap nekem is megérkezett az 55Q80T. Még pont elég jó áron jutottam hozzá Telekom kedvezménnyel. Egyszerű 4K LG Tv-ről váltottam (43" UM7100PLB) aminek hozzáteszem nagyon szép képe volt ettől függetlenül. De ez a Samu. Hát besz.rtam neki.
Százszor simább a kép játékokban (is), számomra baromi "smooth" lett a 120Hz+VRR stb. stb. kombót bekapcsolva (még az előző tévémnél nem is gondoltam volna hogy ez ennyit jelent...), képe valami gyönyörű, HDR kellően erős. Maga az oprendszer gyors, nem akad, rögtön indítja az alkalmazásokat. Az automatikus képjavítós dolgokat viszont kikapcsoltam még az elején. Meg baromi nagy, legalábbis nekem, pláne 43"-ról váltva.
A smart távirányító is nagyon tetszik, kompakt kialakítású, csak az van rajta ami kell. 95%-ban konzol mellé vettem, a maradék 5% YT és Netflix.
Aki esetleg gondolkozik egy Q80T vásárlásán, bátran ajánlom, már így 1 nap után is.
Ég és föld egy sima 4K tévéhez képest, az fix. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Pitbullcsiga #51966 üzenetére
A Samuk VA panelesek ,a 49s Lgk meg IPS.
Ha el tudod dönteni melyik ideálisabb akkor már meg van melyik tvt vedd meg meg.
Lg-ből inkább az idei UN seriat válaszd,UN70-71-73,a legutolsó 73s már magic remote távos.
Ha esetleg Lgből is VA kéne akkor 50"-osat keress!
● Panel típusok
VA:
+ nagyobb kontraszt
+ jobb fekete szín
+ sötét helyiségben ajánlott
- rosszabb betekintési szög
- oldalról nézve torzul(hat)nak a színek
IPS:
+ nagy látószög
+ magas színhűség
+ világosabb helyiségben ajánlott
- gyengébb fekete szín -
Bib
őstag
Sziasztok! Philips 58pus8535/12 mennyire számít jó vételnek 220e -Ftért? Va paneles Sony 42"-os tv-t váltana, amivel meg vagyok elégedve. Sima Fhd tv műsorok mennyire vállalhatóak ezeken a kijelzőkön? Netflix megy rendesen 4k, dolby vision-ban? Köszi az infókat!
-
sutyerák007
senior tag
Sziasztok.
Megérkezett a kd-49xg8377. Eddig elégedett vagyok vele egy "kis" dolgot leszámítva. Akárhogy próbálom nem tudok usb-ről filmet nézni. Nem ismeri fel az usb-s eszközt valamiért. Esetleg valakinek valamilyen ötlet akinek van ilyen tévékkel tapasztalata hogy miért lehet? -
törölt tag
Sziasztok,
TV-t szeretnék vásárolni, 108cm (43inch) vagy ez alatti méretben. Az a célom, hogy szigorúan 150.000 Ft alatt maradva a lehető legjobb képminőséget válasszam, illetve, hogy ne legyen gond a pendrive-os filmnézéssel (vagyis támogasson minél több fajta formátumot). Illetve örülnék, ha 2020-as modell lenne.Jelenleg a LG 43NANO793NE típust néztem ki. Van ennél jobb választás ebben a méretben, a 150.000 alatti ársávban képminőséget illetően?
-
Kiskutya
veterán
válasz
headhunter #51957 üzenetére
Hol vannak a hisense tévék?
-
Gino20
őstag
válasz
kicsicsuti #51954 üzenetére
Samu esetén még a 2019-es R sorozatból sem volt igazán ajánlott TV a Q60R és most a Q60T végképp nem egy nagy eresztés (60Hz-es Edge panel, relatív karcsú csúcsfénnyel, ami kell a HDR-hez), vagyis a 2 TV nem igazán egy liga [link] . Az U8QF-et inkább a Q80T-hez tudnám hasonlítani. LCD vonalon kb a legjobb FALD-os és 120Hz-es panel van benne + a 65"-ban 180 LD zóna, ami brutál magas és a csúcsfény ~1000 nit, így esetemben nem kérdés, hogy az U8QF-et választanám. A napokban ismét vettek páran és itt írnak róla igen jó véleményekkel [link]
-
headhunter
addikt
Best TVs of 2020 - Editor's Choice Awards: AVForums.com...
00:00 - Start
00:29 - Best Home Cinema TV of 2020
01:40 - Best Living room TV of 2020
02:48 - Best Value Gaming TV of 2020
03:46 - Best Advanced Gaming TV of 2020
05:07 - Best Value TV of 2020
06:11 - Best Luxury TV of 2020
07:08 - Best 8K TV of 2020
07:53 - Best HDR TV of 2020
08:04 - Best Smart TV System of 2020
09:58 - Best TV Sound of 2020
11:10 - Best Luxury TV Sound of 2020
12:17 - Best Picture Processing of 2020
13:09 - The Best TV of 2020
14:49 - Ends
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The BEST TV on the PLANET!!! - Linus Tech Tips... -
Orgi
addikt
Sziasztok,
teljesen laikus vagyok tv kérdésben, nem is rendelkezem ilyesmivel. Édesanyámnak kéne a jelenlegi 79 cm-es Sony tévéje helyett néznem valami méretben nagyobbat, semmi extra nem kell, médialejátszó van, esetleg a Telenoros tv-s app futhatna rajta. Igazából nem zárkózom el a használt cuccoktól, itt a hardveraprón nézelődnék olyan 65k-ig, de nem sokat mondanak nekem a hirdetések bevallom. Esetleg akad most itt vmi tuti vétel? Előre is köszi a válaszokat!
-
kicsicsuti
csendes tag
Sziasztok! 2 készülék között nem tudok dönteni, ebben kernék tőletek segítséget.
- Hisense 65U8QF
- Samsung QE65Q60TA
Vagy ha ebben az árban, 65ös méretben van esetleg jó vétel, szívesen veszem. -
Try4g4in
csendes tag
Van esetleg valakinek tapasztalata Android rendszeren futó TV esetében a következő alkalmazásokkal kapcsolatban? Egyáltalán telepíthetőek?
- Mi Home
- KODI
- Horizon Go -
Try4g4in
csendes tag
válasz
rainman72 #51950 üzenetére
Köszönöm szépen, átböngészem a kínálatot. Az általad említett Sharpot gyorsan átnézve valóban nagyon jó árnak tűnik. Már csak valahogy azt kéne kiderítenem, hogy a fent említett appok futtatását mennyire tudná ez a konfiguráció megoldani, de akkor ezt új hozzászólásban.
-
AL
addikt
válasz
koppasz1986 #51948 üzenetére
Szia. A doboz szétvágásának nincs köze a garanciához. Ha javíttatni akarod, akkor házhoz jön a szerviz, ha beleférsz még az üzleti csere idejébe, akkor ilyen hiba esetén doboz nélkül is vissza kell venniük. Érdemes még megnézni a kábeleket, mert azok is tudnak sok bonyodalmat csinálni. Ha tudod egy egyszerű. Mindig tv adással próbáld ki, ha az is ilyen, akkor kizárható a többi kábelhiba. Arra vigyázni kell, hogy csak feszültségmentes állapotban huzigáljuk a kábeleket. Üdv.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Try4g4in #51947 üzenetére
Sony,Philips tv nyugodtan,annyi hogy árban lesznek a 2 márka között különbségek.
200e alatt szinte ugyanazt a képminőséget kapod!
Hitachit csak az 5év gari miatt,de sztem hálóba megtenné!
Xiaomi egyenlőre túl van árazva!
Sharpot meg nem igazán veszik itthon,itt a fórumon nincs tapasztalat!
A BL2ea modelje amugy teszten jól szerepelt.
Nézz árban megfelelő tvt ez előzö listában, [Itt] pedig meg tudod nézni a droid verziot,meg a hardvert.
Horizon Go meg app kérdésben nem tudom a választ,ird ki külön hsz-ban! -
AL
addikt
Szívesen. Nagy különbség van a Tévék között, még azonos márkák különböző sorozatú készülékei között is. Egész másak a színek pl. a Samsung és Sony tévéken. Sokat számít, hogy VA, vagy IPS és a háttérvilágítása edge, vagy direct led. Ha egy üzletben megnézed őket nem találsz 2 egyformát. Egyiken szép valósághű színek vannak, másiknál a fekete szürke és a piros inkább magenta színű. Csíkozódást, foltosodást a háttérvilágítás hibája okozza. Háttérvilágítási probléma mindegyik panelnél lehet. Még a legjobb készüléknél is előfordul. Azért ajánlott ismert üzletben vásárolni, mert ott könnyebb cseréltetni hiba esetén. A VA panelest alulról és felülről nézve ugyanúgy torzulnak a színek, mint oldalról. Ez a torzulás az előző levélben leírtaktól függ, ezért lenne jó az otthoni nézési távot és szöget utánozva megnézni több készüléket és összehasolítani őket egy, nagyobb üzletben. Otthol sokminden beállítást tudsz mindegyiken változtatni, alakítani az ízlésedhez, de ha torzulnak a színek azzal nem tudsz semmit kezdeni. Üdv.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
kolosszus87 #51189 üzenetére
Elhiszem, hogy nem csúcskategória, de azért nem hiszem el, hogy ennyire hányinger kell legyen a képe. A felső a tv képe az alatta lévő pedig egy monitoré. Nem én csináltam ezeket a képeket mert összetört a telefonom, de a lényeg az, hogy ugyanilyen kép van rajta nekem is.
Ha magasabbra veszem a fényerőt akkor túl fényes meg nem nem elég éles és a sötét részek túl világosak szürkék, ha pedig csökkentem a fényerőt akkor az árnyékok zöldülnek arról most nem tudok képet küldeni. -
Try4g4in
csendes tag
válasz
rainman72 #51946 üzenetére
Az ár valóban kimaradt, de olyan 100e és 200e között gondolkodom, inkább az alsó határhoz közelebb, de természetesen ha ár-érték arányban megérné akkor inkább jobban a zsebembe nyúlnék elkerülve a későbbi bosszankodást. A Hitachi-t néztem és a garanciális idő is nagyon csábító, de aztán olyan véleményt olvastam ahhoz kapcsolódóan pont az említett portálon, hogy inkább lemondtam róla. A Philips-et és a Xiaomit néztem, azok alapjában véve tetszenek, a Sharp-ról és a Sony-val kapcsolatban nincs tapasztalatom. A hardvert nézve van lényeges különbség ami jelentős különbséget jelenthet az alkalmazáshasználat során? (Processzor, memória) Az appok használata mennyire kötött? Tehát pl. egy app alapvetően nincs a kínálatban de Sidebar alkalmazásként telepíthetők ezekre apk-? (Mi home és HorizonGo nem tudom hogy alapvetően elérhető ezek kínálatában)
-
Try4g4in
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni egy új TV vásárlásával kapcsolatban.
Röviden megfogalmazva, hogy mik lennének az alapvető igények és mire is szeretném használni a TV nézésen kívül:
- hálószobába lenne, tehát nem szempont a nagy méret (jelenleg egy 107cm-es méretű van ami cserére érett (zúg-búg 10 éves)), kb ilyen méret lenne az ideális az új TV esetén is, kicsit kisebb, kicsit nagyobb még rendben van
- Miracast (lehet ez már alap, de semmiképp nem szeretnék még egy Chromecast-ra is beruházni)
- Mi Home és HorizonGo alkalmazások futtatása ( ez fontos lenne, hogy működjön a készüléken, mert napi aktív használatban vannak jelenleg is az alkalmazások csak tableten )
- emiatt szerintem ki is jelenthetem, hogy kizárólagosan Android TV jöhetne szóba ( sosem volt korábban Androidos TV-m így nem tudom van-e különbség az egyes gyártók androidos rendszere között)
- KODI-t futtatni képes rendszer a médialejátszáshoz
- mivel hálószobába lesz így a tökéles képminőség részemről nem elvárás
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, hogy milyen irányban lenne érdemes elindulnom a fentiekben leírtak függvényében. -
Bugarov
aktív tag
válasz
HagymásBabPW #51938 üzenetére
Ja értem
Nezd ha van htcp akkor szerintem maximum kenyelmi szempontok indokolhatjak egy külön lejátszó beszerzését. -
rainman72
Topikgazda
válasz
HagymásBabPW #51940 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
HagymásBabPW #51938 üzenetére
Az LG és a Samsung tudtommal nem használ Androidot egyetlen tévéjében sem.
-
HagymásBabPW
csendes tag
válasz
Bugarov #51903 üzenetére
Okos kérdés, vártam.
Arra gondoltam, hogy esetleg van olyan videóm, amit nem tud lejátszani. Nem ismerem egyik TV rendszerét sem, nem tudom mit "esznek meg".
Kissé tájékozatlan vagyok a témában, ami nem is gond, az ember nem érthet mindenhez. Inkább kérdezek, még ha kissé "sutának" is tűnik, abbol még nem volt gond.
Ha jól értelmezem, az LG-nek és a Samsung-nak hacsak nem kifejezetten android alapú rendszerről van szó, ami csak a drágább készülékekben van teljesen egyedi rendszerük van?
A philips-t még nem néztem.
-
Pá
addikt
Köszönöm szépen a részletes leírást. Közben nézelődtem és ezek a szimpatikusak.
LG 60UN7100 és Philips 58PUS7805.
Képminőségben van egetrengető különbség a márkák között, vagy elég egyformák? Az ok, hogy az egyik sötétből szemből jó, a másik pedig oldalról.
De színek meg csíkozódás meg egyebekben van számottevő különbség?
Illetve azt írtátok, hogy MVA-nál oldalról nézve torzulhat a kép. Ez fennál alulról/felülről esetében is? Sajnos a hely adottságai miatt az ideálisnál kicsit magasabbra tudom majd elhelyezni, azért kérdem.
-
válasz
#18663680 #51924 üzenetére
En a legrosszabbra gondolok. Ott nem nagyon lakik, hogy is fogalmazzak, feherboru ember. Mint irtam is fentebb, en nem mernek oda menni a tv "vetelarral" a zsebemben. Lehet csak oda akarnak csalni ugy, hogy biztosra menjenek, hogy van nalad penz
De ugye lehet sok bunugyi filmet nezek
-
AL
addikt
Szia. Az árukeresőn láthatsz néhány márkásabbat a kínálatból : [link]
Ezen az oldalon megnézheted a méreteket és a többi Téged érintő adatot : [link] .
Ebben az adattáblázatban néhány gyártónál az utolsó 1 , 2 számjegy nem stimmel ( LG, Samsung ) a sorozatszámnál, de az nem lényeges, csak más országban forgalmazott modellt jelent.
A jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni és 4 készüléket megnézhetsz egyszerre.
Az MM üzleteiben érdemes körülnézni, mert azok kínálata itt a neten nem ellenőrizhető.
LED tévék választásánál fontos a panel ( VA, vagy IPS ) és ezután jöhet a többi kívánalom ellenőrzése.
Mindegyik panelnek van előnye és hátránya is.
Szemből és sötétben a VA a jobb és ennek nagyobb a kontrasztja és jobb a feketéje, de rosszabb a betekintési szöge, mint az IPS - nek . Oldalról, szemből történő jobbra, vagy balra üléskor torzulhat a kép. A torzulás mértéke függ a készüléktől és a a betekintési szögtől
( milyen távolról és a középvonaltól milyen távol nézitek ).
Ha oldalról is nézitek, akkor az IPS a jobb.
Mindegyik TV más. Itt olvashatsz róluk : [link] , [link]
A Sonyk a 7... sorozat kivételével mind androidosak. XG7096, 7077, 7005 szinte ugyanaz.
A Samukban és az idei LG - ben nincs DTS decoder
Háttérvilágításnál a direct ledeknek egyenletesebb a képe ( kevesebb a bevilágítási hiba )
Ha beütöd a google keresőbe a típusszámokat és a test szót némelyikről találsz véleményeket és sokszor kisfilmeket is.
Érdemes megnézni üzletben őket mert nagyon más minden rajtuk.
Mindegyikhez ajánlott + 3 év garanciát venni .
Ha kiválasztasz néhányat, akkor itt, vagy a márka topickjában könnyebb tanácsot adni róla.
Üdv. -
Kaba
veterán
válasz
szabonagyur #51927 üzenetére
Az ilike nem igazán ajánlott,még 3 hónapra sem.Pár ezer forinttal többért már kapható,Thomson,Philips,stb.
-
Mogyi 2
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy tv-t a telekom kinálatában magentásként jóáron meg tudnám venni.
valaki tud róla mondani valamit?
Megbízhatóság
minőség stb.
Jelenleg még egy hagyományos képcsöves grundig tv-m van ez lenne az elsö led tv-m.
Philips 58PUS8505/12 lenne a kiválasztott.
vagy ha valaki segítene ebben az árban választani akkor azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Mi a legolcsóbb ajánlható TV 32" maximális méretben?
Semmi funkció nem igazán kell, tehát HD képernyő megfelelő stb.
Ilike TV használható?
80+-s mamának lesz pár óra TV-re 3 hónapra.
-
Carline
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert azzal bíztak meg, hogy egy 14 éves srácnak keressek TV/monitort.Xbox one használat lenne rajta főképp + T-home SD+HD adás.
Ha van rajta használható videólejátszás akkor filmezni is fog. (bár gondolom az alacsony ársávban nem épp a gyorsaságról lesz híres a rendszer)
43" átmérő megfelelő lenne. Én nem vagyok oda az UHD-ért de ahogy néztem szinte csak olyan van.
Az ár 100k max 10% túllépéssel.
Tudnátok ajánalni pár használható készüléket? -
Gino20
őstag
válasz
#18663680 #51918 üzenetére
Nekem alapvetően tetszik, de ez szubjektív, az viszont más kérdés, hogy van-e értelme.
Az a J6-os TV amúgy nagyon ütős volt (és még az is, mert tesóm használja). Nincs felhősödés, natív 120Hz-es és baromi jó a mozgásmegjelenítése (nevetséges, de szerintem jobb, mint a Q70R-en, amin azért néha akad ,,anomália" pedig ez is 120Hz-es)
-
Gino20
őstag
válasz
HagaNRG #51896 üzenetére
Engedd el. Jó-jó flash, de valójában egy marhaság
. Mondom ezt úgy, hogy a korábbi samu UE55J6300-as TV-m [link] egy elég jó kütyű volt, de össze sem hasonlítható a mostani QLED-el. Nyilván az FHD meg 8 bit volt, de akkor is jelentős a különbség, vagyis ha kereted engedi, akkor a minőségre menj rá szerintem.
Az íveltség marketing szerint mélységérzetet nyújtana HA [link]nem 3-5 méterről nézzük, de közelről sincs csoda. 1 alkalommal az 55"-on fotelből kb 1-1.5 méterről moziztam, de csak néha adott hozzá valamicskét szóval minőség mintsem íveltség...
-
Andy975
csendes tag
Tapasztaltaktól kérdezném.
Létezik olyan 2019-es vagy 2020-as LED tv, melynek a képe tévéadások esetén nem "művi"?
Nem várok el olyan minőséget, mint egy Panasonic plazma esetén.
Akár Full HD, akár UHD típus is érdekelne 50-55" méretben. -
Gabesz87
veterán
EZ szerintetek mennyire lehet életképes? Ambilight copy....BlitzWolf sz.r cuccokat nem csinál általában. Megérheti ennyiért?
-
HagaNRG
őstag
válasz
rainman72 #51901 üzenetére
Elolvastam most a 2015-ös korabeli kommenteket és tesztet itt a ph-n az akkori, H szériás ívelt TV-ről. Hát, az van és az volt, amire emlékeztem: Épeszű ember nem kíván ilyet magának. Kivéve persze, ha a szomszédnak szánka a TV-t, vagy a vendégeknek villogtatni. Nem gondolom, hogy még azt a pár tízezres pluszt is megérné nekem az íveltség. (kicsit pedig az éjjel bele is éltem magam, de nem látom, hogy jobban járnék vele)
-
rainman72
Topikgazda
Picit használt 43Nano793 [link]
-
rainman72
Topikgazda
válasz
HagymásBabPW #51894 üzenetére
Ez az egy 43s full hds tv van idén már csak [link]
-
Bugarov
aktív tag
válasz
HagymásBabPW #51894 üzenetére
Mit nem birna a TV?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest