-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
#94529552 #3047 üzenetére
Azt hittem a 450 a belépő. Akkor ezek szerint a w...-k a közép?
Elírás, pár napot akartam írni, aztán a napot-ot kitöröltem, a pár meg ott maradt.
Az újság tetején 17-20 van, de írás közben észrevettem, hogy az a könyvekre vonatkozik, az újság a szokásos 1 hetes.
Viszont most látom, a 20 havi hitel Tesco vásárlókártyával érvényes, az pl. nekem nincs. Egyszer elkaptak, hogy legyen, belementem, pár nap múlva hívott a bank, hogy tényleg kértem-e, aztán vagy másfél hónap csend, majd jött egy levél, hogy igényemet törölték, mert valamilyen adatszolgáltatást nem tettem meg. Azt nem tudom, mit akartak, addig levelet nem küldtek. Volt jópár rejtett számról hívásom, azt elvből nem vettem fel, talán azok közül lett volna valamelyik a bank - bár először "rendes" számról hívtak. Úgyhogy nekem kiesik a hitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest