Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
Vasy09
üzenetére
Igen, én is az AX86U -t követném nyomon, hogy mi újság vele. Amennyiben javulnak a dolgok, akkor én a felé mennék, de én elfogult vagyok a tekintetben, hogy a gigabit -es LAN mellett párhuzamosan 2.5 Gbps -es LAN -t is üzemeltetek itthon ...
Továbbá már most is van Magyarországon is olyan 2/1 Gbps -es internet, ahol a 2 Gbps -t egy LAN csatin kapod (2.5 Gbps -es interface -en) ... Akár AP -nak tökéletes és mellette vezetékes klienseket is ki tud szolgálni akár. Ehhez a gigabit -es csatik némileg kevésnek tűnnek már ...Az AX92U nagyon jó. A WIFi -s szekció egy picit nagyobb sávszélességű is a tri-band miatt, de csak gigabit -es csatlakozók. Kb. üvölt róla, hogy WiFi backhaul -os rendszernél tud nagyobban domborítani (a AX86U -nál meg általánosságban is), ahol a két hálózati egység közötti kommunikációra dedikált csatornája van és e mellett a klienseket is ki tudja szolgálni. Persze a WiFi backhaul nem ideális, de ha ... A AX86U "csak" simán nagyon durva WiFi -s szekcióval bír. 5 GHz -en a 4x4 MU-MIMO 160 MHz -el - nemhogy mindenre elég, hanem kb. mindenre bőven sok ...
@Elk_hound,
A padavan -ban Nálad biztos nincs 802.11 k/v/r állítási lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Továbbá már most is van Magyarországon is olyan 2/1 Gbps -es internet, ahol a 2 Gbps -t egy LAN csatin kapod (2.5 Gbps -es interface -en) ... Akár AP -nak tökéletes és mellette vezetékes klienseket is ki tud szolgálni akár. Ehhez a gigabit -es csatik némileg kevésnek tűnnek már ...
Gubek-Einste
Dr.NX