- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamham
tag
válasz
Kewkwaxa'we #23498 üzenetére
Köszi, kipórbálom.
Revo uninstallert nézegettem még, arról vkinek infó. Esetleg más? -
hamham
tag
Hali
Olyan program kéne nekem ami kitakarít rendesen a letörölendő program után. -
válasz
Kewkwaxa'we #23490 üzenetére
-
rolii21
aktív tag
válasz
Kewkwaxa'we #23493 üzenetére
Koszi mar meg van
-
rolii21
aktív tag
válasz
Kewkwaxa'we #23493 üzenetére
Koszi. Esetleg azt el tudnad mondani h tudnam frissiteni es lementeni?
-
rolii21
aktív tag
Remelem jo helyen teszem fel a kerdesem. Van e androidra olyan ingyenes Gps navigacio aminek nem kell internet?
udv.
-
-
Buster17
addikt
Köszi eddig sikerült feltettem majd elindítottam a programot és azt írjha, hogy nincs video driver. Nos feltettem az is majd restart. Sarokban új hardver blablabla usb camera stb, de még most is azt a videot írja amikor elakarom indítani a camerát
Amúgy új hadver varázsló is van, hogy cd-ről tegyem fel a camera drivet.
Pontos szöveg: "Sorry, you have no video capture hardware"(Nincs vga?)
-
válasz
Kewkwaxa'we #23483 üzenetére
Resetelni kell a routert és minden újra beállítani.
Így menni fog a dolog. -
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel könnyen szép feliratot lehetne készíteni.Meg ha már itt vagyok, akkor megkérdezem ezt is:
Van egy program , amit videovágásra és konvertálásra használok: Aone Ultra Video Splitter/Joiner. De van egy olyan problémám, hogy a nagy méretű fájlokat nem hajlandó betölteni/átkonvertálni. Tudtok egy olyat, ami alkalmas erre? Meg egy olyan is kéne, ami az újabb .mkv videókat tudja vágni/összeilleszteni/konvertálni. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Volt anno egy ilyen hozzászólásom az mkv manipulálással kapcsolatban, csak hogy eljárt felette az idő...
Kérdésem:
1. Van az MKVToolNix nél jobb (gyorsabb, egyszerűbben kezelhető, stb.) program, amivel az mkv-ból a felesleges dolgok eltávolíthatók / szükségesek hozzáaddhatók?
2.) Még 2012-ben is a PopCorn MKV AudioConverter a legmegfelelőbb szoftver arra, hogy az mkv fájlban lévő DTS hangot átkonvertálja AC3-ra? -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valami egyszerü, kicsi, esetleg ingyenes program, amivel egy hangfájl (Wav) hangerejét (db-ben számitva), valamint bass, mid, és treble hangszintek hangerejét is lehet külön állítani? Sony SoundForge és MixMeister Fusion amiket ismerek ilyen célra, de ezek túl nagy programok ilyen egyszerü célra. Tudtok ajánlani valami mást, ami kisebb?
Köszi!szerk: eszembe jutott az Audacity, ezzel szerintem hangeröt biztosan lehet allitani, viszont bass - mid - treble range-et nem tudom :S
-
-
Buster17
addikt
Hali!
Van egy webcamerám amire csak annyi van írva, hogy delux és nem ismeri fel a gép mert felkel telepíteni drivet hozzá ami nincsen. Típusát nem tudom mert az nincs ráírva.
Milyen programmal tudnám feléleszteni a kamerát? -
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem valamit nagyon félreértettél.
Pont, hogy meg akartam köszönni, mivel csak ez segített és meg akartam köszönni, mert eszembe nem jutott volna, ez.
Többek között az általad linkelt programmal is próbáltam, azzal se ment, de azért köszi neked is!
olivera88:
Elnézést, ha Te is félreértetted, nagyon köszi a segítséget!
-
batorpeti
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem mondani olyan programot ami a számítógépen történő dolgokat, képet és hangot is fel tud venni videofájlba? Olyasmire kellene mint amikor egy program tutorial videoját felveszik. -
Vasinger!
nagyúr
Tudtok olyan programot, amely sérült videókat tud megjavítani? pl. .avi-t?
-
xKacsax
aktív tag
válasz
olivera88 #23455 üzenetére
Talán ezzel Animation Shop
-
olivera88
veterán
Létezik olyan képszerkesztő program amivel GIF animációkat lehet elhelyezni egy képen? Az előrejelzéshez kell h animált égkép ikonokat elhelyezzük a térképen, GIMP el működik, de az összes ikont egy helyre rakja, és elhúzni se lehet. Excelbe csináltuk, még nem animált ikonokkal, de azt nem lehet kimenteni úgy
-
localhost
Közösségépítő
válasz
albinolynx #23452 üzenetére
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Egy klónozó programot keresek, ami képes lenne arra, hogy működő win7 alól egy külső usb-s hdd-re (partíció méretek azonosak és lemez elején van mindkettő) klónozná a rendszert.
Létezik ilyen?
Ha nincs ilyen, akkor sima cd-ről bootolható kellene, belső hdd-ről külső usb-re.
(Laptopról van szó, nem tudom hirtelen hova vinni a 2db hdd-t.)Köszönöm!
Gondolom a leírásból kiderül, hogy win 7 (x64 amúgy). -
artiny
őstag
olyan pdf olvaso letezik ami eltudja menteni hogy hol tartok a konyvben. Ha becsukom es ujra megnyitom a filet akkor ugyan ott tudom folytatni.
-
zone
őstag
válasz
olivera88 #23445 üzenetére
Falco GIF Animator
Nem próbáltam, csak találtam. -
olivera88
veterán
Az Easy gif animátorhoz hasonló progi létezik, ami ingyenes? Mert ezt csak 20x lehet használni.
-
pakriksz
őstag
Hello
Olyan programról tud valaki aminél hangok lejátszási sebességét lehet változtatni egy görbe mentén?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dluinet #23434 üzenetére
Munkahelyemen használtuk egy időben, de az nem önálló, ie-re épülő cucc, nem? Nem volt vele semmi bajom egyébként, de már meg szoktam a Firefoxot működik rendesen.
(#23436) Dluinet
Ha van hozzá progi, mint a no-iphez a duc, ami elvégzi azt amit a router, frissíti az ip címet, akkor nincs gond.
-
Bjørgersson
félisten
Tudnátok valami portable programot ajánlani, amivel a házhűtő ventilátorok sebességét tudom szabályozni?
-
válasz
Dluinet #23420 üzenetére
dyndns olcsóbb ;-)
Esetleg érdemes megkukkolni a hfs-t. Van hozzá egy csomó template, pl.thumbnail generátor.
-
Ch4os
aktív tag
Keresek olyan alkalmazást ami a képeimet megosztja és azok neten elérhetőek. Pl: dropbox-ba feltöltött képek, csak nem "akarom" feltölteni a felhőbe (sok100GB)
Valamilyen ftp+web szerverre gondoltam.
A weblap egyszerű legyen kis képek (thumbnail), azokra rákattintva megmutatja az eredeti méretet. Egy könyvtár alatt lévő összes képet egy kattintással is le lehessen tölteni. Könyvtáranként a hozzáférés beállítható legyen.
Annyit szeretnék, hogy a gépemen egy adott könyvtár alá másolom a friss képeket, a többit csinálja az app (weblap+kis képek elkészítése).
Remélem érthető és nem bonyolult a kérésem. -
törölt tag
válasz
Repsol600 #23411 üzenetére
Igen. Bevinni a gépre meg szinte bármilyen digitalizáló program jó, a többségük támogat ilyesmit. A Movie Maker is.
Ha nem akarod széteffektezni és össze vissza szerkesztgetni a felvételt, és avi a cél kimeneti konténer, akkor akár a VirtualDubMod is tökéletesen megfelel az áttömörítéshez.
-
Repsol600
addikt
válasz
localhost #23407 üzenetére
Nem, ez még kazettás kamera, FireWire-n keresztül kötöm rá a gépre de itt kell program amivel rögzíteni tudom. A gyári Win 7 progi nem valami jó és nagyon sok helyet foglal. Ez előtt Win XP Movie Markerét használtam wmv formátumba de cseréltem lapot és az IDE Hdd-t nem tudom már rákötni amin az XP volt.
-
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem valami jó programot ajánlani ami kameráról rögzít jó minőségű felvételt Avi-Divx-be de mégse eszik meg több giga helyet egy 60 perces videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged