- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
válasz
Speeedfire #25195 üzenetére
Easy YT. Video Downloader 6.7 -et is érdemes megnézni. Ez felajánlja, hogy a megjelenő tartalmat mibe akarod menteni. MP3, MP4, flv, stb. FF./ Eszközök / Kiegészítők. Innét letöltheted. Beépül a FF.-ba. Ha akarod használod, ha akarod nem. Az ikonja minden esetre ott van a YT képernyőjén.
-
Oczu
senior tag
Üdv,
keresgéltem már itt is, a google-n is, de nem találom a választ.
Létezik olyan progi, ami pl Black Ops2 alatt mérné a pinget? Ugye IP-t nem tudok, ezért nehéz lenne bekonfigurálni az ismert ping progikat.
-
Joker88
őstag
DVD-n lévő "filmből" szeretnék kivágni egy pár perces jelenetet,azt mivel kell ? milyen programmal ? és hogyan ?
szerk1.: a DVD-n .IFO és . VOB fájlok vannak . Audio_TS és Video_TS mappákban.
-
válasz
Speeedfire #25191 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Olyan programot keresek, amivel yt videók zenéit lehet letölteni. Létezik ilyen?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Csontikka #25186 üzenetére
Köszi, már vártam, hogy ki fog nekem ilyet írni, hogy mekkora szemétség, bla bla bla. Számítottam rá. Egyrészt semmi közöd hozzá, hogy én milyen célból akarok ilyet használni, de akkor elárulom: igen, a saját gépemen akarok ilyet használni, ami a szüleimnél van vidéken, mert apám elég szemét dolgokat művel, és tudni akarom! Ha meg ennyire bűncselekmény, akkor az ilyen program készítőit miért nem ítélik el... Szóval kösz az érdembeli hozzászólást!
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Gabesz87 #25185 üzenetére
Normális embertől nem fogsz segítséget kapni.
Ha más rendszerét - a másik fél beleegyezése nélkül - akarod lehallgatni bűncselekményt (BTK 300/C. §-a, és a BTK 178/A. §-a alapján) követsz el.
Aki ebben segít neked, ugyancsak bűncselekményt követ el (BTK 300/E. §-a alapján).
Persze te nyilván nem ezt akarod csinálni, tudom(ha a saját gépedre raknád, akkor nyilván nem lenne szükséged hogy emailben küldözgesse neked hanem megelégednél azzal, hogy lelogolja neked egy file-be aztán amikor egyedül vagy megnézed...)
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tudnátok mondani egy használható, ingyenes progit, ami a billentyűleütéseket rögzíti, és azt fájlba menti, amit e-mailben el is küld? Tehát tudom, hogy a gépen ki mit nézett meg...Régebben próbálkoztam már egy progival, de valamiért nem volt jó, már nem emlékszem.
-
McDog
aktív tag
válasz
H_András #25182 üzenetére
Windows XP Mode and Windows Virtual PC Home -mal Windows XP-s programok futtathatóak Windows 7 alatt.Szerintem működni fog a szkennered is vele.
-
H_András
tag
Remélem jó helyre teszem fel a kérdést. Hozzájutottam egy régi típusú, de sosem használt szkennerhez, amihez viszont nincs driver win xp óta.. viszont nagyon szeretném használni, mert céljaimra tökéletes. Létezik olyan virtual program, ami win 7 (vagy 8) alól futtatva az xp-t, látja és használja az usb portot, magyarán tudom használni a szkennert? Vagy kénytelen leszek egy plusz oprendszert telepíteni? Láttam lentebb, hogy léteznek ilyen szoftverek, de nem egyértelmű, hogy a portokat meg mindent is használhatóvá teszi úgymond.. Elnézést ha banális vagy hülye a kérdés
-
artiny
őstag
Milyen programmal tudnam szetdarabolni egyszeruen a pdf. Et?
pl. hogy megtudom adni,hogy
3-5 ik oldaig azutan 8-34 ig oldalig es 88-99 ig oldalig....ezeket mentse csak ki a pdf bol es fuzze ossze,mentse ki. -
zone
őstag
válasz
PumpkinSeed #25175 üzenetére
Nem könyvlapozós, de jobban néz ki:VistaSwitcher vagy ami többet is tud, a Switcher.
-
bugizozi
őstag
válasz
PumpkinSeed #25175 üzenetére
Win7 -> Windows gomb + Tab
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan progi nincs ami az ALT + TAB használatához valami effektet add? : )
-
válasz
Pendragon911 #25170 üzenetére
Ez azért van, mert a CD-re íráskor csak szektorhatáron lehet track váltás. 1 szektor 2352byte. Legrosszabb esetben az aktuális hanganyagból csak 1 byte-ot írsz az aktuális szektorba. A fentmaradó 2351byte már a következő hanganyag adatait hordozza. Ezért nem lehet olyan pontosan tracket váltani audioCD-n, mint a számítógépen.
+Lehet nem a Nero a legmegfelelőbb vállasztás(plána ha első körben flac-wav konverziót hajt végre úgy, hogy trackekre darabolja, aztán a trackeket 1esével kiírja. Próbáld ki a CDBurnerXP-t, vagy burrrn-t. -
-
andorra
őstag
válasz
A Nero beállításaival lehet a baj, de használj inkább valami korrektebb programot erre, pl. az Easy CD-DA Extractort. Persze a cue fáljba is bele kell nézned, hogy valóban minden rendben van-e benne, mert előfordul, hogy nincs. Különösen a file-név megadása problémás gyakorta. Pl. flac file esetén is wav-ként van megadva.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
A fájlokat meghallgattad? Ott nem lógnak össze a számok?
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Szeretnék kiírni .cue fájllal ellátott lossless lemezeket CD-re, mert így akkor a számok között tudok váltani és nem egyben kerül fel a lemezre az album. Arra rájöttem, hogy miként tudom ezt Nero-val megoldani. ezzel viszont van egy problémám, az eddig beszerzett albumok kiírása utána észrevettem, hogy a számok váltásakor csúszás hallható, vagyis pl az előző szám vége belelóg a következőbe avagy már néhány másodperc lemaradt a következő számból. Ez minek lehet az oka és mit használjak, hogy ez ne fordulhasson elő. Több lemeznél is így jártam, különböző feltöltőktől és megbízható oldalról, tehát azt nem tudom elképzelni, hogy mindegyik rosszul lenne elkészítve. Volt olyan lemez, amihez 2 .cue fájl is tartozott, az egyik flac másik wav vagy ape megnevezésekkel, ami azért érdekes, mert maga a zenefájl egy kiterjesztésű, többnyire flac.
Választ és segítséget előre is köszönöm! -
McDog
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #25167 üzenetére
-
McDog
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #25165 üzenetére
KeyTweak 2.3.0-et keresheted.
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem olyan progi kellene amivel a billentyűzet gombjait tudom állítani.
-
Keresek egy olyan jelszógenerátort, ami kiejthető jelszavakat generál magyarul.
-
-
McDog
aktív tag
válasz
chungee #25157 üzenetére
NetLimiter más beállításokon kívül azt is mutatja.
-
chungee
addikt
Napot!
Kellene nekem olyan program, amely mutatja, hogy mennyire foglalt a hálózat (net). Ezt szoktam figyelni, dehát körülményes
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Van egy winyóm, az alábbi partíciókkal és méretekkel:
HDD1: C: <10GB>, D: <110GB>
HDD2: C: <30GB>, D: <30GB>A HDD1 C partícióján egy WinXP található. Kevés neki a 10GB, ezért át szeretném másolni a HDD2 C partíciójára. Norton Ghost-al próbálkoztam. Partitio-to-Partition móddal. Átmásoltam a HDD1 C partícióját a HDD2 C partíciójára, a HDD1 D partícióját pedig a HDD2 D partíciójára.
Sajnos azonban úgy tűnik az indítási rekordokat nem vitte át a Ghost, így nem indul el a HDD2-es merevlemezről a WinXP rendszer.Tudnátok mondani valami progit, ami képes lenne átvinni a HDD1 indítási rekordjait a HDD2-re?
Köszi előre is!szerk: esetleg a Hirens CD-n van valami okos kis progi erre a célra?
-
czuzia
csendes tag
Üdv!
MiniDV kameráról Pinnacle studio 9 programmal felraktam a video anyagot a gépre édesapámnak, ő megszerkesztgette, megvágta, most pedig szeretné kiírni dvd-re. Eddig megtudtam csinálni a szoftveren belül a dvd-re írást, ám ezúttal a renderelés után az írásnál megáll és nem csinál semmit. Próbáltam többféle lemezzel is, de sehogy sem akarja csinálni. Tudnátok valami más programot ajánlani amivel a már renderelt mpeg2 fájlt dvd formátumban ki tudnám írni? Előre is köszi!
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #25149 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
... le tudja menteni a windowsom (7), majd később azt tudom újra felrakni, ha kell? (ghostoló program kell ha jól tudom)
melyik a legjobb?
-
localhost
Közösségépítő
Lányom Nokia telefonjára kérek keresek egy hasonló programot, mint ANDROIDRA az AIRDROID.
OVI STORE ? - miként keressem ?
A keresett programot [kvázi-szerverként] elindítva a telefonon, a wifin kapcsolódó telefonra wifin kapcsolódó notebookról be tudna logolni és képeket letölteni vagy zenéket feltölteni volna lehetséges.
-
unravel
őstag
válasz
andorra #25121 üzenetére
"Olyan megoldást keresek, ami viszonylag gyorsan megállapítja egy hangfájlról (jellemzően FLAC vagy APE), hogy milyen hangerő kiverzérléssel rendelkezik."
Winampban jobbegérgomb a fájlra a playlistben vagy a media libraryban -> Calculate Replay Gain
Ha végzett a hangerővizsgálattal,
és ha a beállításokban ezt állítod be,
akkor lejátszáskor az adott fájlok egyenlő hangerőn lesznek.
-
Helium Audio Converter
Kicsit töri a magyart, de az almappákkal elbánik, az eredetivel azonos helyre tudja menteni a fájlokat és törölni is tudja konverzió után. (persze ez utóbbit csak akkor jelöld be, ha meggyőződtél róla, hogy minden rendben a konvertálással) -
beers
addikt
válasz
lostprophet #25132 üzenetére
Köszi!
Az első egész jó, bár az almappákkal nem bírkózik meg! -
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy honlapon fent vannak a vizsga feladatok, de nem mindegyik feladatot linkelték ki. Tud vki olyan programot ami megkeresi a könyvtárban az összes tartalmat?
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors Full Changelog
Actual Multiple Monitors 5.0.2 (02.01.2013)
---------------------------------------------------------------------------
[!] Actual Multiple Monitors has no Free version anymore.Francba, szóval aki használja az figyeljen hogy már ne frissítse tovább. A régebbieket továbbra is le lehet tölteni a honlapjukról, de csak 5.0ig az 5.0.1-est sehol sem találom mindenhol a 5.0.2 jön már le.
-
ro_bert17
őstag
válasz
sztanozs #25135 üzenetére
Tartalma meg van. Lokál, nem hálózatos- A scanpst szerint ellenőriztessem a hdd-t. 3th alkalmazás látja a ~12GB ban levő elemeket (leveleket, csatolmányok, névjegyzék, naptár, stb.) De nem tudom velük megjavíttatni a fájlt.
A powerpointtal a fájl böszme méretére tettek megjegyzést.
-
sztanozs
veterán
válasz
Dluinet #25134 üzenetére
pst, nem ppt...
Amúgy amit a scanpst nem talál meg, az szerintem már nincs benne a pst-ben. Hálózaton (fájlmegosztáson keresztül használt) pst meg szoktak (szokásnak azért nem nevezném, de benne van a pakliban) hibásodni - ilyenkor a pst fájl egy része egyszerűen nullázódik, és minden ami benne volt eltűnik. Véglegesen.
-
ro_bert17
őstag
MS Off. 2007 hibás ~12GB-os pst fájlját mivel lehet javítani ingyensen a gyári beépítetten kívül, ami tuti működik?
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Erre esetleg lehet valami program?
-
beers
addikt
Sziasztok!
Olyan konvertert keresnék (wma-ról mp3-ra), ami képes akár száz mappát is betallózni egyszerre, és ugyanoda ment, ahol az eredeti file-ok voltak!Ha törölné a régi fileokat, az sem lenne hátrány.....!
Tudom nagyok az igények!
Előrei is köszönöm! -
McDog
aktív tag
-
Joker88
őstag
Windows 7 -re van valami program/gadget ami jelzi ha új emailem érkezik a Gmail rendszerben ?
Meg van nyitva IE-ben a Gmail,csak mindig elfelejtem megnézni hogy változott -e a helyzet levelek terén
Olyan program/gadget kellene,ami akár kiabálással,akár effekttel jelzi az új mailt..
(ha jól tudom az oldalsávos minialkalmazások neve a gadget..)
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van olyan nem flash alapú oldal, ahol lehet mérni net sebességet? Nem lenne hátrány ha ki lehetne választani az országot
Köszönöm!
-
andorra
őstag
Olyan megoldást keresek, ami viszonylag gyorsan megállapítja egy hangfájlról (jellemzően FLAC vagy APE), hogy milyen hangerő kiverzérléssel rendelkezik. Vagyis, hogy még lejátszás előtt az általam ideálisnak tartott hangerőt be tudjam állítani.
-
sztanozs
veterán
-
Üdv. Tudnátok nekem olyan convertert adni amivel .swf képeket át tudnék alakítani normális képformátumba? Elég nagyok és jó minőségűek, ha simán csak kiszedem már nem lesz olyan.
-
ro_bert17
őstag
válasz
lostprophet #25112 üzenetére
A cél, hogy nlite-al készítsek egy elég naprakész telepítőt.
Nem tudtam, hogy az angol is jó lesz a magyar telepített xp-hez (még sosem próbáltam). A 2-es opciótól jó lenne ma valami gyorsabb esetleg. -
lostprophet
aktív tag
válasz
ro_bert17 #25111 üzenetére
1. Használod az angol frissítéseket a Windows Update Downloaderből, szvsz az XP-nek mindegy.
2. Feltelepíted az XP-t, aztán például Advanced SystemCare-rel rákerestetsz a hiányzó frissítésekre (Vulnerability Fix) és van olyan beállítás, hogy a telepítőket kigyűjti neked egy megadott mappába. -
GEPESZ66
veterán
Az ImgBurn-ban nem látom a DVD másolás lehetőségét.Hol van benne?
-
Reno7
senior tag
Létezik olyan program amivel összelehet hasonlítani két DLL-t vagy EXE-t -eredeti és annak módosított változatát- , és a program összefoglalja hogy hol lettek módosítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged