-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Tudnatok ajanlani valami jol mukodo wav vagy cue splitter progit?
-
zone
őstag
-
kispx
addikt
-
hamyka
senior tag
válasz
percival64 #23996 üzenetére
igen 5 GB free van írva bár fogalmam sincs míről van szó
-
pitman
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy létezik-e ingyenes adatmentő/visszaállító/recovery progi windows alá, ami xfs filerendszert tud kezelni?
-
Sickboy25
addikt
válasz
PumpkinSeed #23991 üzenetére
Én úgy tudom a dropbox nem alaklmas online fajlszerkesztesre... , de lehet tévedek...
-
icons
addikt
válasz
PumpkinSeed #23991 üzenetére
Ez most kérdés, vagy válasz?
Ha kérdés: nem tudok róla
Ha válasz: hol?Alapvetően az tűnik a problémának, hogyha ugye ketten leszedjük, és módosítjuk, feltöltő, majd én is, akkor az ő verziója elveszik. Ezt kellene kiküszöbölni valahogy.
-
icons
addikt
Hello!
Adott egy félig kész doc fájl. Ezt ketten, két különböző helyről szeretnénk továbbfejleszteni. A cél az lenne, hogy pl én itthon írok bele két sort, feltöltöm, és utána lehessen látni, hogy én mit írtam újonnan bele.
Ilyesmit ugye tud a googledocs is, de sajnos az ő doc-ja nem teljesen kompatibilis a Word féle verzióval (igen, mi Worddel szeretnénk szerkeszteni).Többféle lehetőség is eszembe jutott, talán az svn sem lehet rossz, esetleg skydrive, google drive, valamelyiknek van ilyen szolgáltatása? (svn plain text-ekkel biztosan tud ilyesmit csinálni, legalábbis összefésülni őket tudja, de rich text-tel nem tudom, hogy áll)
Vagy mi egyéb jöhet szóba? (nem lenne probléma, hogyha ingyenes megoldás lenne!)Köszi!
-
cigam
titán
válasz
PumpkinSeed #23986 üzenetére
Hát nemtom. Mire feltöltöm, addigra a LibreOffice is megnyílik.
-
Panthera
őstag
válasz
PumpkinSeed #23983 üzenetére
Szerintem az shareware.
-
...ami xls-fájlokat gyorsan megnyitja, alapvető műveleteket tud és ingyenes.
Libre és Open kib@szot lassan indulnak és nagyon lassúak.
Sima viewer kevés. -
sztanozs
veterán
De letöltheted free is, csak nem jár hozzá installer és támogatás:
If you don't want to support these projects with your money, you can still download them but only through the use of subversion. In this case the source code is of course complete, but installation might be harder and the documentation might have to be compiled from SGML source into readable formats. -
zone
őstag
Adott egy PC, hozzá egy nyomtató (helyi), 20-30 felhasználó, mindenkinek egyedi kódja lenne a nyomtatáshoz, havi X lapszám limittel. Van olyan ingyenes program, ami ezt megoldja?
-
Visormail
addikt
válasz
gaben1000 #23976 üzenetére
Én régebben használtam a PicGrab 2.7.9-t is, ez a verzió még ingyenes, a 2.8 már fizetős. Németesek előnyben, de telepítés után át lehet állítani angolra.
Egy próbát megérne csak nem találok hozzá normális linket, link az ezen lévő exe-re pl ugrik az avira és a virustotal szerint is kap 5 találatot adware féleségre.
Ami nekem van meg vinyón régről, arra egyik se jelez semmit úgyhogy feltöltöttem ide: [link] -
Panthera
őstag
válasz
gaben1000 #23974 üzenetére
Látom, az a baj, hogy a képek mögött html van, azt nem tudom, hogy le lehetne-e az induló oldalról szűrni.
Én ezzel próbáltam:
http://www.f1fanatic.co.uk/2012/09/02/mercedes-mark-schumachers-300th-grand-prix/merc-schu-spaf-2012-*/* (de akkor is a htm jön le).Csak így lenne érteme a dta-t használni, a többi esetben (ami működne) oda kell menni az összes oldalra, és akkor már ugyanott vagy.
-
gaben1000
tag
válasz
Panthera #23973 üzenetére
Nem olyan képeket akarok...
[link]httrack-ban most legutoljára leszedte innen is.
dta-ban akkor is csak htm-ek vannak a hivatkozásoknál. Oké, hogy leszedi úgy és onnan le tudnám tölteni a képet, de nekem eredendően a kép kellene már.
De végülis mindegy, talán a httrack jó lesz mindenhol. -
cigam
titán
-
gaben1000
tag
válasz
Panthera #23967 üzenetére
De a hivatkozásoknál csak html-ek vannak, kép formátum nincs is.
Úgy van, hogy mondjuk elég kicsi méretben van az adott oldalon 50 kép. Ha rákattintok, akkor beadja azt az egyet kicsit nagyobb méretben, és nyilakkal tudok menni a következőre(de nem dia vagy ilyesmi). És ha itt rákattintok, akkor adja be az eredeti nagyot. -
Panthera
őstag
válasz
gaben1000 #23966 üzenetére
Le kell tudnod menteni hivatkozásként a képeket. Ne a beágyazottakat nézd. Egyről beszélünk.
Ha mégsem megy, akkor annak az lehet az oka, hogy nem egy sima linkre mutat a kis kép. Pl. egy dia részei, az már bonyolultabb lesz, nem tudom ezzel meg lehet-e oldani a dolgot. -
gaben1000
tag
Jó kis progi ez a DownThemAll, egyszerű a használata.
De nekem olyan kell, ami "belemászik" az oldalba, jobb szót nem tudok rá.
Ezzel a programmal csak azt tudom letölteni, amit épp látok. Szóval van sok kép egymás mellett mondjuk, azokat lementi. De ugye ezek a képek le vannak kicsinyítve ilyenkor, ha egyesével rákattintok, akkor adja be az eredeti méretét. Ezért nem jó nekem ez, mert így tkp. ugyanúgy egyesével rá kell kattintgatnom, sokkal nem vagyok előbbre vele.
A másik program jó, "belemászik" az oldalba, lementi a kicsinyítettet, meg mellé az eredetit is. Csak nem minden honlapon akar képet is menteni, legalábbis nálam.
Mindegy, végülis ez is több a semminél.
Köszi mindkettőtöknek. -
Panthera
őstag
-
gaben1000
tag
-
gaben1000
tag
-
freaghill
őstag
Milyen program lenne az ami kiírja az egyik sarokba miközben játszom, hogy hány százalékban használja a gép a videókártyát, cpu-t, ramot?
-
Visormail
addikt
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Egy képlementő programra lenne szükségem.
Egy adott internetes oldalon van rengeteg kép, de nem szeretném őket egyesével lementegetni, hanem vmilyen program segítségével egyszerre lementeni őket. Lehetőleg olyan kellene, ami nem csak az alap képeket menti le, hanem a kinagyított verziókat is.
Régebben volt ilyen programom, olyasmi rémlik, hogy be lehetett állítani, hogy mennyire "másszon" bele az oldalba, így lehetett elérni, hogy a kinagyított képeket is lementse. -
Visormail
addikt
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Van valami progi, amivel beágyazott flash tartalmat lehet lementeni a pc-re?
Csak hanganyag lenne, egy mesejátékról lenne szó. A gyerekeim örülnének neki nagyon.Köszi
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
az Acer Aspire One alapból Win7 starter csodával vásárolható, ámbár a beépített recovery csodát szeretném meghagyni, sose lehet tudni. Ez azonban több, mint 10gb. Egyelőre egy külső hdd-re megcsináltattam vele, azonban ez a lemez nem arra van. Lehet ezt a merevlemezt lementeni valamilyen módon, hogy később ugyanígy visszaállítható legyen?
-
-
zone
őstag
válasz
ledgeri #23946 üzenetére
magyarázat
A megoldás Gabás kolléga érdeme (#23921), én csak megmutattam a beállítást.CatalogMaker plugin
-
Megtalálta, majd megyek 1 teljes keresést, így, köszönöm! (mi mit jelent?)Más Van olyan progi (szerintem a total commander is tudja valahogy) hogy teljes Mappa-fákat lement, de úgy, hogy ha egy féjlhoz ér akkor csak meta adatokat rögzít, pl kép felbontása, videó hossza, stb)
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Mivel lehet felirat file-ot hozzaadni egy szamitogepen talalhato blu-ray mappahoz?
Koszi! -
chungee
addikt
Hellósztok!
Melyik programmal tudom megnézni ill. átkonvertál a következő kiterjesztésű fájlt
Próbal google-val, de nem vezetett eredményre. Egyik megoldás sem jó.
*,docx
-
Predator2
addikt
Hello
Szükségem lenne olyan programra ami figyeli az internetet h mikor szakad meg mikor gyengül a jel stb...
Röviden a történet:
Voltam bent a szolgáltatómnál mert állandóan elment egy pillanatra a netem 0:45-től
Kijöttek és kiderült ha az oszlopon van a hiba, javították is de sajna még mindig gond van, csak nem olyan sűrűn. Azt mondták h nem kap rendes jelet az oszlopról a modem.
Olyan progit keresek ami hiteles ilyen hiba bizonyítására.
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors ez szuper jó, mindent tud.
Ultramon ez jóval butább.
Eddig én ezeket találtam/próbáltam, mindkettő fizetős. Az elsőnek ingyenes változata is van de abban sajnos nem működik az automatikus ablak áthelyezés csak alapfunkciók. Viszont aranyos benne hogy van próbaidő és ahányszor új verzió jön, miután frissít az mindig elölről kezdődik.
A másodikat a próbaidő után el se lehet indítani. -
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel egy többmonitoros környezetben (3db monitor) fixen be lehet állítani, hogy melyik program melyik kijelzőn induljon el?
-
Most van egy fájlom random karakterekkel ebben a formátumban egy mappán belül.... Hogyan keressek, mivel a kérdőjelek nem váltak be. Pedig abban a mappában tesztként csak az a fájl van (wordpaddal, és jegyzettömbel is látható, olvasható szabad szemmel a html formátumú fájlban a kód...
-
olivera88
veterán
A bluesoleilhoz hasonló progi létezik ami ingyenes?
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami minden wifi profilhoz hozzá tud rendelni egy adapterbeállítást(ip, maszk, átjáró, dns). Ha egy új hálózathoz csatlakozom, akkor DHCP-n keresztül kérdezné le a beállításokat. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan programot kereset ami a WebCam nevezetű programmal felvett *.Awlive formátumú videot konvertálja át avi-ba vagy wmv-be csak hogy összetudjam vágni.Lenne 2db videom,mert a többit már wmv-be vettem fel.
Köszönöm.
-
endreee
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan videó vágó programot keresek, amivel kameráról származó .mts kiterjesztésű fullhd videókat vágnék össze. (A movie maker nem ismeri ezt a kiterjesztést...) Kimentéskor is meg kéne őrizni a minőséget.
THx
-
-
-
TommyX_
őstag
Nekem olyan programra lenne szükségem, aminek segítségével, telefonra tudok készíteni lejátszási listát a zenelejátszóhoz és támogatja a program, az ékezetes karaktereket is.
Előre is kösz a helpet. -
minden szövegesben
-
-
Van olyan program amivel adott karakter-lánc-típusra lehet keresni? (pl egy bizonyos típusú serialt, pl x-x-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, ahol az x minden lehet, de csak az ilyen felépítésü dolgokat dob ki.....)
-
Drughi
addikt
Üdv,
Merevlemez "javító" programra lenne szükségem.
HD Sentinel alapján haldoklik a hdd, viszont a windows beépített elemzője és javítója semmilyen hibát nem lát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest