-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Ezt a progit én is tudom javasolni, ezer éve használom. Itt van egy portable, szebb színekkel beállított verzió.
A tordaitibi által linkelt képen valami ősi verzió látható, pedig a legújabb is jópár éves már (2016 óta nem változott, de attól még jól működik Win 10 alatt is).
-
-
w.miki
veterán
nem tudom mi kell, mert ha valamit nem teszek fel (pl. qtime, silverlight, .net... akkor mi van, ha olyan oldalra megy, ahova meg pont az kéne??)
msconfig-ból kiszedtem sok auto indulót (qtask, googleupdate, jusched), de ott se merek mindent, mert honnan tudom, hogy kell-e?SP2 egy virusírtóval (MSE) + Spybot elég szerintetek ma? Vagy túl sok rés marad, esetleg virusírtó fel sem települ, csak SP3-ra?
-
Winner_hun
félisten
A dropbox nyilvános? Nem ismerem. Ha olyan hogy csak a link tulajdonosa meg az tudja az elérési utat akinek meg lett adva akkor teljesen mindegy hogy van-e jelszó vagy sem. Vagy egy nem publikus linket adsz tovább vagy egy jelszavas linket, a lényeg ugyanaz, csak az tudja elérni a tartalmat aki ismeri az elérési utat. Ha továbbadod valakinek a jelszavas tartalmadat és ő továbbadja a jelszót akkor azzal ugyaott vagy előrébb mint a youtube-bal.
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest