-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #43852 üzenetére
Nem ugyanaz az adapter.
Köszönöm! -
Üdv!
Olyan programot keresek mely folyamatosan fut a laptopon a háttérben, és méri kizárólag a mobilinternet fogyasztásomat.
Képes legyen arra hogy ha wifi hálózathoz csatlakozok az a mérésbe ne számítson bele.
Létezik ilyen megoldás? -
Üdv!
Egy avi formátumban lévő filmből szeretnék kivenni kb. 30 másodperces zenét, mondjuk mp3-ba.
Létezik olyan program amivel ezt meg tudom tenni? -
válasz
Kewkwaxa'we #23490 üzenetére
-
válasz
Kewkwaxa'we #23483 üzenetére
Resetelni kell a routert és minden újra beállítani.
Így menni fog a dolog. -
válasz
w.miki #22467 üzenetére
Az SP2 elboldogul csak egy csomó biztonsági rést marad.
Vizsgáld felül hogy valóban kell-e ennyi program.
Gondolom ebből egy csomó automatikusan indul ami azért szépen megfogja a gépet, és a felére nincs is szükséged hogy automatikusan induljon. Ezeket is nézd át és kapcsold ki az auto indítást. -
válasz
Winner_hun #22160 üzenetére
Ok köszönöm.
-
válasz
Winner_hun #22158 üzenetére
Én valami olyasmi tárhelyre gondoltam mint a dropbox. Vagy nagyon rossz helyen járok?
-
Olyan oldalt keresek, ahova fel tudok tölteni egy videót és jelszóval lehet védeni.
Ha a linkjét átküldöm valakinek e-mailban, csak akkor tudja megnézni ha a jelszót ismeri. -
Mostanában nagyon sokszor megszakad az internet kapcsolatom.
Olyan programot keresek mely nap óra percre monitorozza hogy mikor nincs hálózati kapcsolat.
Köszi! -
válasz
Winner_hun #5184 üzenetére
Jo a cikk köszi!
Csak sajnos nekem ez tul magas. -
Hi
Létezi-e olyan program mely ha kapsz egy email-t akkor smsben értesit mondjuk a felado címével és az email tárgyával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest