-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Létezik olyan program,ha kijelölök egy szöveget majd azt átudom húzni egyik helyröl a másikra? (pl. olvasok egy pdf.t és egy kijelolt szovegrészt áthuzok egy szotarba vagy a googletranslate ba) szova egy olyan progi ami copy paste csinálja ctrl c es v nelkul
-
psg5
veterán
Az easeus todo backup free -vel olyan mentést is létre tudok, hozni, hogy pl egy mappát mentek és ahova mentettem, ott tudok benne dolgozni is? Vagyis nem csak egy valamilyen kiterjesztésű fájlt ment le, hanem magát a teljes mappát? Valamint beállíthatom, hogy erre mentsen időközönként az eredetiről vagyis írja felül?
-
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valami olyan progi kéne, amivel gépről tudok hangot felvenni. Próbáltam úgy, hogy beállítom a Sztereó keverőt elsődleges hangeszköznek és úgy veszek fel sima hangrögzítővel, de úgy nem tökéletes a hangminőség. Vagy ez nem is programtól függ?
-
válasz
Winchester95 #22891 üzenetére
Itt van pár jobbfajta ingyenes CAD.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winchester95 #22891 üzenetére
-
Winchester95
őstag
Hi.Olyan programot keresnék számítógépre amivel rajzolni lehet.akár tervrajz,MŰSZAKI rajz stb....
szélesség magasság stb... beállítás... -
Bavid
senior tag
Sziasztok, olyan programot keresnék ami pdf-ből tud doc-ba konvertálni, kipróbáltam többet is, de egyik se volt az igazi, az a baj, hogy ilyen matematikai szöveget kellene gyökjelekkel négyzetreemelésekkel stb. és összes ront valahol. Valami ajánlás? illetve olyan program is kellene ami egy hosszú pdf file-t több kissebekre tud vágni, hogy megadom h 12-34. oldalig csináljon egy új file-t stb. Köszönöm előre is!
-
tomic
addikt
Köszi.
-
tomic
addikt
Sziasztok.
Érdeklődnék milyen programmal tudnám a youtuberól leszedett filmből a hangot külön kiszedni? Flv a formátuma most.
-
válasz
Steelmanus #22879 üzenetére
inkább a stabil
-
Steelmanus
addikt
válasz
Dluinet #22877 üzenetére
Akkor neki futok megegyszer, erdemes az 7-Zip-9.25 Alfa_x64 verziot hasznalni vagy maradjak a stabilnal? Csak azert probaltam ki az Alfat, mert a stabil eleg reginek tunik.
(#22878) Fire/SOUL/CD Ezekszerint nagyon beneztem valamit, csodalkoztam is hogy nem lehet vele darabolni, Koszonom a kepeket, mint irtam felteszem ujbol.
-
válasz
Steelmanus #22876 üzenetére
-
válasz
Steelmanus #22876 üzenetére
Úgy tudom a 7zip 64bit csak saját formátumában (7zip) és LZMA tömörítési metódus esetén tud darabolni. Ezt még próbáld meg.
A tömörítés fokát normálra állítsad. -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Milyen free tomorito programot keressek ami W7 x64 alatt 64 biten tud tomoriteni es van benne darabolo (splitter) funkcio is. Amiket probaltam:
PeaZip-4.5.1_x64.exe - ez nalam nem mukodott rendesen foleg ha a magyar felueletet allitottam be. Elolvastam a readme.txt-t az all benne hogy csak 7z beallitassal tud 64 biten dolgozni, viszont ha igy allitottam be akkor egy 3 Gb-os mappat Gyors tomoritessel majdnem 30 percig tomoritett ami szerintem sok.
7-Zip-9.21_x64 - ez nem tud drabolni.
7-Zip-9.25 Alfa_x64 - ez sem.
Kiprobaltam meg a Winrar-x64-4.11 Hu-t is annal viszont az volt a gondom hogy regebben a jobbgombos kontext menuben volt egy x64 opcio, most hiaba telepitem fel nem jelenik meg. -
-Mike-
addikt
A FRAPS-on kívűl van-e még olyan szoftver, ami játékokból tud kifogástalan minőségben felvenni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Predator2 #22870 üzenetére
Ez egy parancsfile. Akkor indul, amikor indítod és akkor áll le, amikor leállítod. = közben folyamatos.
Az időtartam másodpercenként egy ping.
A végén van statisztika a küldött és elveszett csomagokról, százalékban is.
Ezzel még az internetszolgáltatódat is számon kérheted, ha túl magas a veszett csomag aránya -
Imy
veterán
ping www.index.hu -t > d:\log.txt
Na ez pl nem megy.(win7)
-
Predator2
addikt
Hello
Olyan programot keresek amivel figyelhetem a "netemet" mármint h mikor szakad meg illetve milyen gyakran.
Sokszor tapasztalom h megszakad az internet rádió illetve az online játék is egy pillanatra.
THX a választ előre is
-
Imy
veterán
sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami számolja az adatforgalmat, és hogy melyik alklmazás bonyolítja a hálózati forgalmat.
Ha lehet adapterekre lebontva (wlan, lan, 3Gmodem).
És ingyenes legyen, win7 kompatibilis. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
laszlo168 #22843 üzenetére
Laptop kameráról van szó, a lapost meg nem kívánja barátom forgatgatni
vilmaboy
Fejre állítós mókát kiküszöböltük. VLC rendesen játssza le, míg mpc-hc fejjel lefelé.
A hang hiányára viszont nincs ötletünk. A beállításoknál szépen jelzi a kiugró csíkkal, ha beszélünk közben, de a felvételbe nem kerül hang. A lejátszók csak a video folyamot látják.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Plazma185 #22858 üzenetére
van videokaris tuning rovat és azonnali kérdések rovat. lehet ott jobban jársz...
-
Plazma185
csendes tag
Üdv!
Videokártya tuning programot tud valaki ajánlani?
-
vilmaboy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22855 üzenetére
úgy rémli, de most már nem is vagyok benne annyira biztos
-
-
Buster17
addikt
.... a ventilátor sebességét lehet állítani?
Hali.
-
vinikorn
aktív tag
Windows-ra keresek egy könnyen használható, ingyenes XFS partíciót kezelő programot. Olyat mind a Raise Data Recovery Raise Data Recovery, ami nagyon könnyen használható, de fizetős. Warezolni nem akarok.
Köszi.
-
Maxell014
senior tag
Üdv
nekem egy olyan program kellene amivel a c meghajtóból eltudok venni és hozzáadni a d meghajtóhoz úgy hogy nem telepítem újra a gépet és semmi adat nem veszik elmár megvan a válasz pár kommentel fejebb
-
kromatika
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22841 üzenetére
köszönöm.
-
válasz
kromatika #22837 üzenetére
Magyar nyelvűről nem tudok, angolban sem kell perfect-nek lenni, hogy ezzel a progival kivitelezd.
A linkelt Easeus tutorial, pont azt mutatja be a Solution 1 - Shrink D drive and extend C drive. pontjában, amire Neked szükséged van. -
-
kromatika
veterán
sziasztok.tudnátok nekem ajánlani egy olyan progit,amivel a vinyómon lévő patríciókat módosítani tudnám? 1tb vinyó,két felé van osztva. c meghajtó 200gb, d meghajtó 800gb amin 100gb van foglalva. .kevésnek kezd bizonyulni a rendszer 200 gb,ezt szeretném kitolni 400-ra.ha lehet magyar nyelvű kellene.köszönöm.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nem igazán találtam megfelelő topikot, így itt kérdezném meg a következőt.
Egyik barátom WebcamXP-vel veszeget fel webkamera képet biztonsági felvételként.
Ami gondja gondja lenne és segítséget kért tőlem, hogy:
- fejjel lefelé készül el a felvétel képe (fejjel lefelé játssza le pl. mpc-hc a felvett anyagot. Egyéb vide fájlokkal nincs gondja)
- hang nem kerül a video mellett felvételre, bár a beállításnál szépen látható, hogy kezeli a mikrofont isSajnos nem ismerem a programot, bizonyára többen már használták/használják, így talán talán tudnak segítséget adni a problémához.
A segítséget köszönöm előre is
-
olivera88
veterán
Olyan programot keresek amivel time lapse videót lehet készíteni. Próbáltam Videomachot de valamiért nem működik, egy ismerős leírta h kell készíteni de neki régebbi verziója van és így nem jó.
-
vinikorn
aktív tag
Keresek egy ingyenes XFS partíciót kezelő programot. Tudnátok ajánlani? Köszi!
-
válasz
villamos #22828 üzenetére
clonezilla, redo backup, ...
-
villamos
őstag
Sziasztok!
A következőt szeretném:
Adott egy notebook xp -vel. Ebben van egy 100Gb -os HDD. Ennek teljes tartalmát szeretném átmásolni egy usb -n lévő 300Gb -os HDD -re. Ezután kiveszem a notebookból a 100Gb -os HDD -t, és kicserélem a 300 -asra. A gépet bekapcsolom, a rendszer betöltődik, és úgy működik mintha semmi sem történt volna.
A kérdés, hogy erre mely alkalmazás lenne lépes? -
zone
őstag
válasz
gyulank #22824 üzenetére
Mindkettőhöz lehet hozzáadni programokat:
Multi Install és Windows Post-Install Wizard -
localhost
Közösségépítő
-
gyulank
addikt
válasz
Dluinet #22819 üzenetére
Köszönöm! De ez telepíti, vagy letölti, és elindítja a telepítőket? Mivel nem lehet beállítani semmit, hogy hogy települjön, gondolom, csak elindul a telepítő, és ugyanúgy be kell állítani mindet külön-külön. Lehetne még valamivel olyanokat hozzátenni, mint WLM2011, ZoneAlarm, KIES?
-
gyulank
addikt
Van olyan program, amibe be lehet állítani, hogy milyen programoknak a friss verzióját, milyen beállításokkal, milyen nyelvvel, ha olyat nem talál, akkor milyen nyelvvel, és hány bites verzióban telepítsen, és milyen sorrendben?
-
psg5
veterán
Üdv!
Keresek megbízhatóan számító noti akkumulátor szintet kijelző progit.
Mit használtok?(Asus A6U-5050)
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Ismeri valaki a ForceBindIP progit? Itt leltem rá.
-
-
-
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan médialejátszót, ami NAS-ról lejátszott film esetében megnyitáskor és akár folyamatában megpróbálja előtölteni az adott fájlt, hogy zökkenőmentes maradjon maga a lejátszás? Kicsit távol vagyok a routertől és több adapter kipróbálása ellenére sem össze a kritikus 10-12 Mbps, így viszont gyakran jön a diavetítés effektus
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
terencehill #22800 üzenetére
Egy mappán belül nem lehetnek azonos nevű fileok!
-
zone
őstag
válasz
terencehill #22800 üzenetére
pl. Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest