-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Olyan programot keresek, amely valami jóminőségű online adatbázisból frissíti az asztal hátterét. Tehát nem olyan kéne, ami a gépen lévő képekből válogat.
Jó lenne, win és osx változat is.
Köszi! -
Üdv,
Ingyenes levelező klienst keresek Win7-re, ami tud Exchange fiókot kezelni.
Thunderbird-öt és Windows Live Mail-t próbáltam, de nem jártam sikerrel. -
Temerti
tag
válasz
userxy #23394 üzenetére
Glary Utilities Fájlok és mappák/Ismétlődő fájlok keresése
-
userxy
őstag
Hali !
olyan programot keresek ami a gépen végignézi a fájlokat és megnézi, hogy melyik fájl szerepel többször is a gépen esetleg el is tudja a feleslegeseket távolítani.Üdv.
-
Visormail
addikt
válasz
D®. GeNy@ #23392 üzenetére
Ez csak vmware virtuális gépet készít VMware Standalone Converter Free
Use VMware converter built in VMware Workstation
Vannak még mindenfélék Paragon Go Virtual, Paragon Virtualization Manager, ezek tudnak vmware, virtualbox és MS virtual pc kimenetet is.
Ma már sok backup program is tud pl VMDK-ba, VHD-ba, stb menteni. -
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan progit, amivel egy komplett C:\ meghajtót OS-sel és minden feltelepített progijával együtt le lehetne ghostolni úgy, hogy a saját gépemen pl. virtualbox-al vagy vmilyen virtuális klienssel meg lehessen nyitni egy új ablakban?
Az a lényeg, h. ügyfelek szoftverkörnyezetére lenne szükségem úgy, h. a saját gépemen pl. bemountolva el tudjam indítani, mint pl. win7 alatt az xp emulálás...Ha pl. van 10 ügyfél, akkor csak elővegyem a pl. 3-as számú ügyfél lementett OS-ét és programjait, majd azt el tudjam indítani a saját gépemen.
Előre is nagyon köszönöm!!!
-
xKacsax
aktív tag
válasz
adamssss #23388 üzenetére
Ha bizalmas adatokról van szó és a teljes körű biztonság szükségeltetik, akkor a legjobb ha "felbérelsz" vagy esetleg keresel egy webprogramozót aki csinál egy űrlapot ami egy sql adatbázisba menti az adatokat. (Legalábbis én így csinálnám, az már elég biztonságos)
Remélem tudtam segíteni. -
xKacsax
aktív tag
válasz
adamssss #23384 üzenetére
Hello! Igazából angol nyelvű de nagyon összetett cucc. Easy Polls Van ingyenes és fizetős része is.
Szerk: Esetleg itt van egy magyar és ingyenes, elég egyszerű de nagyszerű az Online kérdőív
-
Sziasztok!
Olyan programot/webes feluletet keresek ami kerdoivek kitoltesera alkalmas.
Van egy cegunk ami marketing es IT tanacsadassal foglalkozik, es a konzultacio elott ezt szeretnenk kikuldeni a megrendeloknek, hogy fel tudjunk keszulni a konzultaciora. Ugye a Google-nek van ilyen progija, de annak a hasznalatat nem engedhetjuk meg magunknak, mert nagyon gagyi hatast keltene.
A lenyeg, hogy a kitoltott kerodiv erkezzen vissza hozzank, es legyen dizajnos.
Az sem baj ha fizetos.Koszonom a valaszt elore is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
t-bali3 #23381 üzenetére
Mármint mi nem játssza le?
Keress rá a lejátszód típusára és a "region free" kifejezésre, általában ha van lehetőség a lejátszón kikapcsolni/átállítani azt a távirányítóval lehet bizonyos kódsort benyomva.
Másik lehetőség, hogy asztali PC-n DVD-másoló programmal úgy másolod át, hogy közben régiómentessé teszed.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Van egy kalibráló dvd-m .iso kiterjesztésben és az a gond vele, hogy lejátszáskor azt írja ki, hogy nem megfelelő a régió kód, így nem játszható le.
Létezik erre valamilyen programocska?
-
jagada
addikt
THX mindenkinek a segítséget!
-
xKacsax
aktív tag
válasz
somasz #23375 üzenetére
Everest ultimate -ben be lehet állítani hogy monitorozza, mentse logba és írja ki az aktuális hőt, terheltséget, na meg persze rengeteg más dolgot is (felhasznált memória..stb) és ki lehet húzgálni az asztalra, mint [ezen] a képen is látszik, ezeket az infókat lehet változtatni. Bár beszerzést illetően nem tudom hol lehetséges ugyanis a fejlesztő már lezárt a projektet, de valahol csak lehet még kapni.
-
somasz
addikt
Üdv!
Olyan programot keresek, ami processzor és vga hőmérsékletét és terheltségét, monitorozza és win7 minialkalmazásként az asztalra rakható. Aida64 túl keves dolgot ír ki. -
Cucuska2
addikt
Üdvözlöm az urakat/hölgyeket!
Olyan programot keresnék, ami ki tudja mutatni dBi-ben hogy mekkora egy WLAN kapcsolat jelerőssége.
Valaki tud valamit mondani? Lehetőleg freeware legyen. -
artiny
őstag
Melyik video lejatszo kepes arra,hogy a feliratot eltudjak csusztatni,korrigalni (és a legjobban csinálja ezt)?
-
Temerti
tag
válasz
jagada #23367 üzenetére
Format Factory
Konvertáláskor a Kimenet beállításainál a Haladó részben van ilyen opció. -
jagada
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresnék ami .avi kiterjesztésű videót file-t 90°-al el tud forgatni, ill. átkonvertálni.
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23359 üzenetére
Köszi! jóféle
-
ro_bert17
őstag
válasz
warriorguru #23361 üzenetére
Nem az én problémám, és aki majd próbálkozni fog vele, az laikus inkább.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Segítséget kértek tőlem, hogy egy notebookba bedugott memória kártya "fél úton" elveszett jpg állományait meg lehet-e keresni, találni valahogy?
Próbáltam vissza keresni itt a topikban. -
xKacsax
aktív tag
Hali! Egy ingyenes stabilitás tesztelő programot keresek ami a gépben minden elemet tud tesztelni..esetleg egy logba is tudja az infókat sűríteni róla.
-
GIJoe
addikt
Üdv, van 1 DVDm amin csak DTS sáv van, van e olyan progi ami érintetlen hagyja nekem a videó fáljt de DTS>AC3 konverziót véghez viszi egyszerűen...
(amiket próbáltam, DVDFab,Shrink,WinX, a DVDecrypter nem hajlandó a stream processinger...) -
€uro
őstag
Sziasztok!
Divx videó vágásához létezik olyan program, ami nem kódolja újra az anyagot?
-
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes pdf szerkesztő program, amivel lazán át tudok írni egy meglévő pdf-et?
-
zone
őstag
válasz
zsolesz010 #23345 üzenetére
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
GIF készítő programra lenne szükségem. A forrás videó lenne, emiatt eddig csak a Super-t használtam, de elég gyenge minőséget produkál akármilyen beállítás mellett. Google nem volt a barátom, semmi használható.
Előnyben részesíteném az ingyenes progikat, vagy ha fizetős, lehetőleg lehessen PayPallal fizetni. -
Tamy
őstag
Köszönöm, kipróbáltam, de hibákba ütközök. Amikor behúzom az iso fájlt, rákérdez, hogy mi is ez valójában. Itt kipróbáltam több lehetőséget is, lévén konkrétan Norton Ghost nincs. Ezután a "Create USB" résznél akármelyik bootloadert választom ki hibát dob, ha a külső winyó NTFS-be van formázva, hogy nem sikerült létrehozni a bootloadert. Ha exFAT-ra formázom, akkor nem ír ki hibát, de amikor ellenőrzöm vele a boot folyamatot, akkor megjelenik pár másodpercig egy választómenü, majd utána csak azt írja ki folyamatosan egymás alá hogy "Vegye ki a lemezt!" Szerintem már az elején nem jót választok a listából.
-
AtHoS
nagyúr
Az elsőre talán ez megfelelő lesz számodra: XBOOT - A Utility for creating multiboot usb/iso
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Két programot keresek:
1./ Bootolható pendriveot szeretnék csinálni egy bootolható cd lemezről, ami nem Win. Konkrétan Norton Ghost-ot szeretnék használni usb-ről. Korábban Win-ről csináltam ilyen pendriveot, akkoriban több programot is kipróbáltam, igaz, már nem emlékszem pontosan melyikkel is sikerült, de erre a feladatra egyik sem volt hajlandó, reklamálnak, hogy nem Windows van a lemezen.
2./ HD Sentinelhez hasonló progit keresek Ubuntu alá. (Bár ezt lehet, hogy valamelyik Linux topicban hatásosabban megválaszolnák, azért első körben megpróbálom itt.) Ami fontos lenne, hogy folyamatosan fusson a háttérben, és valamilyen módon lássam a hőmérsékletet, tehát emiatt kapásból ki is esik a HD Sentinel Linux változata. A gép amire telepíteném kizárólag távoli asztallal lesz használva, így a legfontosabb, hogy webes felületről felügyelhessem, emellett ha látható valamilyen grafikus formában böngészőn kívül is, az már csak hab a tortán, de annyira nem lényeges. Természetesen a hőmérséklet mellett felügyelje a merevlemez állapotát is, és erről képes legyen riasztani (leginkább e-mailben). Tehát lényegében amit a HD Sentinel tud Win alatt, azt keresem Linux alá, ha létezik. Többek szerint a Smartmontools az ideális ilyesmire, de neki nincs (tudtommal) távoli felügyeletre lehetősége.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
föccer #23339 üzenetére
Igazából ez már csak kiegészít egy amúgy is eldöntött "vitát". Kevés az olyan fú név, ami a feleségemnek és nekem is tetszik... De már megtaláltuk
Ugyan nem ezzel a programmal, de közös nevezőre hoztuk a "törteket"... Nem vagyok annyira "kocka", hogy még a fiam nevét is a gép döntse el....
Csak érdekelt, hogy létezik.e ilyesmi.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
létezik olyan program, ami "mond egy számot 1 és 10 között"? Persze ennél bonyolultabb dologra kellene, tehát pl beírok 50 nevet, és véletlenszerűen 2 csoportra osztja őket, vagy 20 fogalomból választ egyet.. stb.
-
sfdrakex
nagyúr
-
chatran
őstag
Egy MS Office helyettesítő programot keresek, ami kis méretű, felismeri és tudja szerkeszteni az Office fájljait(xls, doc, pps, ppt) és nem b@szogat napi szinten, hogy frissítsem. Tudnátok ajánlani valamit?
-
zone
őstag
válasz
utgyuru #23325 üzenetére
Közben megnéztem másik gépen a Dorgem-et, eddig csak videót állítottam be.
Store settings - profilt kiválasztod - Change - Filename mezőben a .jpg elé beírod, hogy %G_%g, így egyedi időkóddal menti el a képet. Pl. cam20120719_133421.jpg
%G az év, hónap, nap
%g az óra, perc, másodperc -
zone
őstag
válasz
utgyuru #23327 üzenetére
ZoneMinder esetleg?
-
utgyuru
aktív tag
Valaki tudna olyan programot mondani, ami a webkamera képét elmenti, ha mozgást érez? Dorgem-mel próbáltam, de az mindig ugyanazt a fájlt írja felül.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Van egy . df fájl egy tesztsor. Alá kellene húzkodni és a végére beírni, hogy ki csinálta. Magyarul valami ingyenes PDF szerkesztő kellene, ami jó!Tudtok ilyet?
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Olyan program kell nekem, amit ha bekapcsolok egy napra, akkor meg tudja mutatni, hogy a közelemben mennyi wifi kapcsolat ment abban az egy napban. Ezek mikor elérhetőek, mikor nem, melyik csatornát használják stb. (nem akarok potyázni, hanem a csatornámat szeretném másikra állítani)
-
artiny
őstag
Tudtok mondani olyan programot ami "mindig látható legfelul" -re állítja a windowsos mappakat?
-
iff
senior tag
válasz
Bjørgersson #23311 üzenetére
Én is úgy voltam mint te.
Nekem a CDBurnerXP nem működött jól win7-en,
de a Ashampoo Burning Studio 6 FREE teljesen jó. -
iff
senior tag
válasz
Bjørgersson #23295 üzenetére
Esetleg ezt a Ashampoo Burning Studio 6 FREE kipróbálhatod.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #23307 üzenetére
-
válasz
Fecogame #23306 üzenetére
View/All Tools/Stats (Lite verzióban nincs)
-
NetLimiter-ben hol tudok adatforgalmi statisztikát nézni?
-
cigam
titán
-
Face8814
őstag
Hi.
Tudnátok mondani olyan progit amivel meg tudom nézni hogy a gépemen milyen jelszót használtak? Magyarul, a háttérben figyeli a különféle oldalakon használt jelszavakat és ezt alkalomadtán meg tudom nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest