- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
blendész
tag
Sziasztok!
Ultrawide monitor (~21:9 arány) 28-31" méretben, legalább qhd, de inkább 4K felbontásban munkára (tehát színhűség érdekel, de a képfrissítés nem), sík kivitelben létezik?
Proartokat nézegettem, de vagy 16:9-esek vagy nagyobbak. 34-es már túl nagy nekem, jelenleg amúgy 25-ös van. -
formula01
senior tag
Szerintem ez elég szubjektív. Én pl. 24 1080p-ről váltottam 27 1440p-re, és ha kivonom az új árából azt a 30-40e Ft-t, amennyiért a régi (amúgy hibátlan) monitorom el szeretném adni, azt a 70-80e Ft-t bőven megérte nekem a váltás, nem beszélve arról, hogy a váltással kaptam G-Sync kompatibilitást HDMI-n, meg VRR-t PC/PS-en.
Ha 3-4-5 év múlva újra monitort vennék, amikor lesz olyan gépem, ami nem köhög majd 4K alatt, a következő lépcső biztosan a 32 4K Oled lesz.
Szerintem monitor esetében nem mindig igaz, hogy nagyobb = jobb, főleg ha nem akarsz mellé rögtön pl. asztalt, gépet, mindent cserélni, nem beszélve a ppi-ről.
Ultrawide monitort meg pl. egy ideig munkában használtam, személy szerint utáltam, sokkal jobb volt 2 db 16:9-es, de ez megint csak szubjektív.
-
Chalez
őstag
Na, beüzemelve a kicsike. Valóban 1 év, céges garit kaptam rá, előtte megnéztem tüzetesen azért. Az eladónak 600+ értékelése van itt, az előző monitoromat is nála vettem 5-6 éve.
Van az Alzában egy bontott 455-ért, most néztem, az is jó vétel, piszok durva ez a monitor.
Gondolkodtam sokat, hogy ultrawide vagy normális 16:9, ha esetleg nem 4090 karim lett volna, vszínű uw-t választok, így viszont telibe a 4k, gondolván arra, hogy majd egy PS5 Pro is befigyelhet valamikor. Valamint nem irtózom a dlss-től sem, egy Cyberpunk eléggé odab@sz path tracinggel, de ahhoz nem elég semmi alapon, viszont a 4k-nak a quality dlss módja még elegendő felbontást biztosít a tűéles grafikához.
Most egyelőre ismerkedünk, hát nagyon kemény amit ez a cucc kiad magából
Ja, fentebb már említettem, hogy egy 42"-os TV nem fér el az asztalomon kényelmesen, és az Edifier hangszórókat nem akarom a monitor mellől falra fúrni pl. Így elférek, max egy 34"-es uw moncsi férne itt el, de az meg kb olyan lenne, mint ha a mostani ppi-je mellé még tennék 10cm megjelenítőt.
Ha minden jól megy, akkor ez nekem a max marad jópár évig. -
Kobe
veterán
válasz
szasanyi #140495 üzenetére
Azert egy 4090-es birtoklasa nem az a szint, mint egy svarovsky kristallyal kirakott lamborghini hogy amellett abszolut ne kelljen megnezned, ar ertekben miert is adsz ki tobb szazezret, mert minden belefer
sajnos a monitorok teren siralmasak az aranyok, foleg a gyartok hulyesegei miatt. Legalabbis nekem nehezen felfoghato, hogy ha vilagrekorder afa mellett sikerul 330ert adni 42-es oled panelt boven jo fenyerosseggel, kepfrissitessel, akkor mi a banat kerul a 25cmrel kisebb valtozaton +150ezerbe…..
kollega emlitette a proci upgradet, na ekkora difibol siman megugorjatudom, bilibe log a kezem, de szvsz a 27-es ips vagy VArol a racionalis valtas az 34”, vagy 36” 4K 240Hz lenne, max 350-400 kozott, taviranyitoval es kulon oprendszerrel streamingre. Csak hat ilyeneket nem gyartanak ugye, emiatt viszik a C szerias LG ket
-
szasanyi
félisten
-
Kobe
veterán
5" átmérőben oldalanként max 5-6 cm-rel szélesebb monitort jelent és pár centivel magasabbat, ami mondjuk 65-70-es asztalmélységnél már elég erősen pitsafüst változás, 75-ös mélység felett meg még kevésbé érzékelhető
Mindezt egy majd fél milliós upgradeért......erősen legrosszabb ár-árték arányú váltás szerintem.
Én is néztem a 27-es / 32-es mréetkülönbséget, de bazira nem éri meg ennyiértA 4K felbontás OK, hogy előrelépés, de a 4090 sem fog semmit kihajtani 4K 240 fps-el, így egy valag pénzt fizet ki az ember kb soha ki nem használt funkcióért.
Akkor már jobban kihasználható egy 1440p-s ultrawide, egyrészt érezhetőbb méretbeli előrelépés, és a 4090 kapacitásait is komfortosabban kihajtja, így nem feleslegesen fizetsz
Ha meg 4K 16:9, akkor inkább egy LG 42C4 320-330-ért, álleejtősebb élmény méretben, a 4K 144 Hzel még jódarabig kényelmesen el lehet az ember
(144 vs 240Hz-nél azért kisebb a határhaszon, mint a 60Hz vs 144-nél pl) -
jimpo
senior tag
nem tudom mekkora méretről váltanál, de ha 27-ről, akkor szerintem felesleges pénzkidobás a 32-es OLED.
Nem tudom de egy OLED monitor esetén szerintem fontosabb a Pixelsűrűség, mint csak önmagában a méret és vagy a felbontás/képarány.
A szinte azonnali Válaszidő és koromfekete, a technológiából adódóan megvan. A kérdés mennyire pörgős játékokkal van etetve a rendszer és a kijelző. Illetve bírja majd a magasabb felbontást a konfiguráció élvezhető sebességgel meghajtani. Chalez -nek az adatlapja szerint 32" 1440p monitorja /LG 32GK850G/ van.
A pénzkidobás meg ott kezdődik, ha későn jön rá hogy nem megfelelő monitort vett... Amikor már nem tudja visszaküldeni, aztán legalább az Áfát bukva továbbad rajta. Mondjuk ha használtat vesz, akkor ez már nem probléma.
-
Chalez
őstag
LG UltraGear 32GS95UE ez jó lehet 380k-ért? 500-600k-t tuti nem fogok kiadni egy másmilyenért, vagy ez, vagy semmi
-
Ha valaki 32" 4K ips-t venne
-
Chalez
őstag
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
350-400k
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
31,5"-34" 4k vagy ultra wide?
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
OLED
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Volt már ívelt sík 21:9 de most sík 16:9 van
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
legfőképp a JÁTÉK a lényeg
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
4090 - G-Sync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
DP v. HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
fontos
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
előny ha dönthető és forgathatóHasználtan vennék főként 4k monitort, UW-t akár újonnan is. Játékra kellene főként monitor, de nem tudom eldönteni, hogy 4k vagy Uw lenne e a jobb. Nem akarom azt, hogy ne legyne kihasználva a 4090, de nem baj, ha minél több az FPS. Viszont azt sem szeretném, ha nem 99%-on menne a videókari. Egy 9800X3D proci a terv még a közeljövőben.
Javasoljatok valamit, mert nem tudok dönteni. 31,5" 4k vagy 34" UW? -
Hauptmann
veterán
válasz
szasanyi #140461 üzenetére
RTX 20 Series cards support DSC through DisplayPort 1.4 connections. Anything older, like the GTX 16 Series, will also support it via DisplayPort 1.4, but with limitations. On the AMD side the RX 7000 and 6000 Series both support DSC via DisplayPort 2.1 and 1.4a as well as HDMI 2.1 connections.
-
jimpo
senior tag
válasz
Barell #140467 üzenetére
de az csak 27" és lényegesen
nagyobb a pixelsűrűség, mellé a Végtelenül mély fekete. Plusz a szinte azonnali Válaszidő -
Barell
senior tag
Sziasztok. [Ez a fajta G6] mennyire ajánlott? Sok éve ips van de látom nagyon sok most a VA paneles csak félek a mosódástól. G3-am volt annó 1 napig de ugye az a legalja, az borzasztó volt a szememnek. Ő már várható hogy lényegesen jobb? Szemezek még a sík OLED G6-al is de az csak 27" és lényegesen drágább. Köszi!
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Callmaster #140463 üzenetére
VA panellel Samsung G6 valóban jó, IPS LG 27GR83Q, Gigabyte M27Q X.
-
Callmaster
tag
150.000 ( többre is rábeszélhető vagyok, ésszel )
27-34" / 240Hz /1440P
Ha nincs ghoszing, akkor mindegy.
Mindegy.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Fotó szerekesztés kivételével minden.
FreeSync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
DP port
Tudok nélküle élni, ha van az csak előny.
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?Magasság állítás és döntés fontos.
Leginkább competitive FPS-ekkel szoktam játszani.
OLED is szóba került, ami tetszene is de úgy látom a jó minőségért cserébe gondoskoni is kell vele.
VA panelben talán Samu G6-a ami ahogy néztem szinte 1 ghosting.
IPS ugye bevilágítás, bár szerintem abból is Mini LED-re talán annyira nem jellemző.
Q27G3XMN-t nézegettem, amíg volt MM-ben, de ott is volt némi Ghosting.
Samu G4-e is szóba került , de ott meg ugye a FHD.
Jó kérdés.
-
-
raven84
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy 32"-esre váltani. Oledekkel szemeztem, de 450k-t nem fogok egy monitorra kiadni így marad az IPS. 180-250 között kész vagyok áldozni a dologra.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? 180-250k
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 32" 4K
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Mind1
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Általános, játék, irodai, média
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? 4070 Ti, Gsync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ? annyira nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? Minél többet tud annál jobbSamsung G7 S32BG700EU -ról mi a vélemény?
-
szasanyi
félisten
válasz
Hauptmann #140455 üzenetére
Igen, de nem is az volt a lényeg... sőt, minél nagyobb a fényerő annál nagyobb a képmegtartás vagy a beéégés veszélye.
További probléma (lehet) a DP 2.0 és a HDMI 2.1 hiánya, ami még csak néhány drága típusra került. Ti. azt a tömörített képküldési eljárást - ami kiküszöböli ezek hiányár -csak nagyon kevés VGA tudja (asszem csak Radeon Pro típus az, de javíts ki ha tévednék).
Szóval hiába kitűnő képminőség és a válaszidő, ha még mindig több tényező is van ami miatt sokaknak mégsem jó választás. -
szasanyi
félisten
válasz
CriticalHit #140452 üzenetére
Nagyon jó monitorok - persze nem csak ezek - hiszen OLED panel van bennük. Sajnos azonban ha felében (vagy még nagyobb részben) statikus tartaloom lesz rajtuk, akkor sajnos mégsem jó választás a képmegtartás (esetleg beéégés) veszélye miatt. Ha ez nem így lenne már meg is vettem volna vaéamelyik.
De valahol olvastam egy cikket arról, hogy új OLED panel áll fejlesztés alatt, ami nem csak nagyobb max. fényerőt fog biztosítani de állítólag a beéégés, képmegtartás kockázatát is megszűnteti. Persze semmi infó nem volt arról mégis mikorra lesz abből megvásárolható monitor... -
CriticalHit
addikt
A legjobb 3 2024-ben a teszteltek közül:
[link]
AOC AGON PRO AG276QZD
Gigabyte Aorus FO27Q3
MSI 31,5 MPG 321 URX -
Reno7
senior tag
Sziasztok
Az alábbi igényekhez tudnátok ajánlani egy kijelzőt?:
Max 100k forint.2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
Minimum 27" és QHD de lehet nagyobb is.3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS, OLED4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík.5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Film és kép készítés, jól jönne a széles színtér is.6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
Laptopról lenne meghajtva.7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, esetleg egy USB-hub.8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem.9, Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos.10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasságban állítható. -
4264adam
veterán
válasz
TheMartin03 #140447 üzenetére
Ajánlom a AOC Q27G3XMN monitort nagyon bejött , ha még van a MediaMarkt 128k-ért
Erdemes kipróbálni a CP2077 HDR-t. Persze állítani kell a játékot mert az implementálás nem jó. De arra van tökéletes pár kattos Reshade
Szerk: Most nézem megint nem kapható. De fel fel
tunik 1-2 hetente 120-125-128k volt náluk. Első körös 120k vettem. Nevemre keresve tesztet találsz és PM tudok róla már sokat mondani -
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy monitor váltáson, sajnos a AOC Q27G2U-m felett eljárt az idő és a technológia.
Felhasználásban javarészt talán meló lenne MacBook-ról (nem könnyíti meg a dolgot a speciális felbontás és PPI igény, de ezt most hagyjuk), és gaming lenne egy RTX3090-es gépről.
OLED-et szerintem hanyagolnám az ársáv miatt. 27-32 inchen gondolkodok, 4K-t lehet hogy nem merném meglépni a drasztikus teljesítménycsökkenés miatt, de gondolkodom rajta.
VA Panel lenne az irány úgy gondolom. Tudnátok ajánlani párat? Szerintem kb. 200 ezer lenne a keretem, de teljesen vakon vagyok jelenleg a monitorokkal, anno ezt az AOC-t is csak a számok alapján vettem (felbontás és ár), de egészen szeretem már 4,5 éve.
Addig is csemegézek a fentiekből, hátha ráakadok valamire -
Grampy
aktív tag
Xiaomi G Pro 27i mini-led Monitor Unboxed Review
Friss, részletes teszt. -
TAKÍÍ
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlása előtt állok.
A monitor nem játékra, hanem irodai munkára lesz használva Office és esetleg filmek, így elméletileg semmi extrát nem kell tudnia.
Legyen 24 colos, Full HD felbontás, állítható magasság, elforgatható (PIVot,), legyen rajta 1 db displayport, IPS panelos legyen. Márkában Dell-ben gondolkodunk. Két típust választottam ki:Dell P2425H [link]
DELL U2424H [link]Van-e ezekről bármi negatív tapasztalat, illetve van-e valakinek ennél jobb ajánlata más márkában esetleg?
-
Tills
csendes tag
-
Peddy789
őstag
Sziasztok, testverem fianak(13) keresek monitort.
Mivel az egesz gep 300 ezer forintra volt belove, ezert egy fullhd felbontast lottem be a gepre, RTX 4060-al.
A jelenlegi valasztott monitor: https://ipon.hu/shop/termek/asus-va24ehf/2206379
Ez full hd, 100hz, 24 es meret.
A kerdes hogy fullh felbontas melett, van ertelme 27-es monitornak ? Nem lesz az mar tul kicsi pixel suruseg?
Van valami ajanlott monitor fullhdra ami csak jatekra lesz hasznalva? Igeny a fullhd, 100hz es ennyi. -
TomiLi
addikt
Pont ezért nem is próbáltam a gaming timert, mert engem is zavar, hogy ott ketyeg egy visszaszámláló. Pont egy Oled monitoron...
. 99 percnél nem is lehet feljebb vinni a számlálót.
Kezdek már lenyugodni azért, a kezdeti para érzést átveszi lassan a normalitás, és az elégedettség. Akár hányszor leülök a monitor elé: mindig meglep, hogy milyen szép a kép! Viszont ennek az az ára (az árcédula mellett), hogy törődni is kell vele.Ezt akartam is kérdezni, hogy a 4 óránkénti pixel clean az ajánlott, vagy "előírt"...
De meg is válaszoltad, szóval ismét köszi! -
Barell
senior tag
Sziasztok. [Erről] a Samsungról tud valaki jót mondani? Ha jól látom elég új, 32"-t szeretnék mindenképp 2K felbontáson és lehetőleg IPS-t. Félek a VA-tól, "olcsó" volt belőle ugyan, az nagyon nem jött be. Van esetleg most valami best buy ilyen paraméterekkel? Annyi még hogy szigorúan sík legyen és lehet akár drágább is valamennyivel. Köszi a választ.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Bencus88 #140420 üzenetére
Szerintem nem bullshit, mert ekkora panel méretnél torzulni fognak a színek a széleken, ezért ívelt a legtöbb VA, viszont táblázatok meg szövegre nem tudom milyen személy szerint, mert nekem sík van.
Samsung S32CG510 pl nem rossz, vagy ha már sík, akkor néhány IPS is belefér.
Nem tudom melyiket részesíted előnyben, QHD-t magas frissítéssel, vagy 4K60-at. -
Tills
csendes tag
válasz
Kanczy #140414 üzenetére
Szia!
Én dec. 6-a óta használok (hétköznap 3-4, hétvégén 10+ óra /nap) egy ilyen AOC monitort vegyes (2k gaming, filmek, irodai) felhasználásra, szintén 2 monitoros setup-hoz.
Szintén Oázisból vettem. A biztonság érdekében kértem pixel garanciát is. Nekem bevált pedig féltem, hogy ennyiért jó lesz e. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok újra támadok egy monitorral. Szeretném kérdezni a véleményeteket, kizárólag irodai munkára venném. Elképzelésem, ivelt legyen 2560x1440 felbontás. Nem ismerem teljesen a márkát sajnos. [link]
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Tegnap építettem meg az új gépet, és úgy érzem, ideje monitort is váltani. Egy remekül megszolgált, de már kicsit régi U2312HM-et, és egy kvázi-random vásárolt Acer gaming monitort váltana a két új eszköz.
75e Ft körül / db (2x)
24"-27" (a 2x27" már kicsit necces lesz az asztalon), FullHD minimum, játékra használnám, úgyhogy 144Hz minimum
IPS
Sík
Játék, böngészés, Youtube
4070 Super, úgyhogy G-Sync.
HDMI, DP
Nem
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasság állítás és forgathatóság mindenképp. Két monitort szeretnék venni, úgyhogy a bal és a jobb oldalamon lesznek.Két modellt néztem ki, elsőre mindkettő lefedi az igényeim. Melyiket ajánlanátok? Vagy ha egyiket sem, mit igen?
1. Samsung Odyssey G4 25"
2. AOC Q27G4XFA Samsung 240Hz, de csak FHD, az AOC 180Hz, de 2K. Az sem baj, ha van olcsóbb, nem sokkal rosszabb paraméterrel
Nagyon köszönöm!
-
Zadia
senior tag
Sziasztok .
Az adatlapomon lévő konfighoz keresném a számomra legmegfelelőbb monitort.
50 ezer
24" elég Full HD legalább 100Hz
VA,IPS
Sík
Általános, Játék---WOT és Farming Simulator 22
GTX 1050Ti
HDMI, DisplayPort
NEM.
Hagyományos.
Köszönöm előre is a segítséget. -
-
blendész
tag
Sziasztok!
Van olyan monitor ami ultraszéles (~21:9 arányú), a wide full hd-nál (2560x1080) nagyobb felbontású, és 29-34 col méretű? Ja, és nem ívelt!
Ezen kívül egyedül a színhűség érdekel (srgb), az legyen minél magasabb, az ár pedig minél alacsonyabb.Nem kell 50 ezerbe kerülnie, de most nem akarok többszázat rákölteni, annyira nem sürgős projekt.
-
Chalez
őstag
válasz
4264adam #140402 üzenetére
Általában én is így vagyok, 60 alá ne csökkenjen, mert akkor inkáb dlss q, single game fps 100-120 körül bőven jó (sőt, szinte a f0s netem miatt nem is játszom nagyon multit) 1440p és g-sync on.
De most 4k-ra váltanék, ott meg talán egy dlss balanced v. performance sem ördögtől való. Meg amúgy azért egy 4090-ről beszélek, és talán így már belevághatnék bátrabban a 4k-ba.
De az, hogy villogjon nekem egy OLED monitor, ami 350-> a csillagos ég, na az már sok lenne.... De akkor ha nem az van, hogy 70-80-85-90 mittudomén FPS váltáskor villogás, talán belefogok egy monitor váltásba. -
4264adam
veterán
válasz
Chalez #140401 üzenetére
Eleve és addig csökkentem a grafikai beállításokat és DLSS-t használok amíg a min FPS 60 felett marad. A VRR tartomány 48-180Hz alatta nincs VRR tehát ez az ingerküszöböm.
És a Singleplayer-t maximalizálom 90-100FPS-ben.Utóbbival képezek tartalékot a CPU-n. Talán képes lenne 120-130-ra hajtani a VGA-t de így egy hirtelen érkező plusz terhelésnél még marad tartalék és csökkenti az FPS droppot, 90-60 között ugrálva.
VA monitor miatt pedig már ki is kapcsolom a VRR-t sokszor. A stutter értékem kisebb mint az IPS OLED. -
Chalez
őstag
válasz
4264adam #140383 üzenetére
Szóval túl van fújva egy kicsit ez a VRR flicker? Normális esetben nincs 100-ról 10 FPS-re esés, ha meg igen, akkor azt a játékot szerintem ignorálom is a fenébe...
#140387Hauptmann ez mennyire életszerű, hogy ~140-60-140 FPS-ek követik egymást? Esetleg amikor még nincsenek textúrák betöltve, vagy shader cache buildnél... Vagy amikor kevés a RAM, esetleg CPU bottleneck van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest