- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
tegnap vettem egy Gigabyte G-power2pro hütö-t....
vadiúj , ipon-ba 1 év garival....
dehát egy vasdarabnak mi garanciális baja lehet.... semmi, gondoltam én...
most jöjjenek a képek :: [link] , [link] , [link]elöbb jöttem vissza a boltból, visszakaptam a vételárat...
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Proci Hűtő vásárlás előtt állok!
Valami jó hűtő érdekelne, feltételek : Minél halkabb legyen(passzív is lehet) , Jó hűtési hatásfokkal rendelkezzen és jól nézzen ki!
Ezt néztem : [link]Kérdésem lenne még a következő, hogy melyik passzív hűtőt ajánlatok, ha van ilyen
Egy E7200-t hűtenék vele, tuning nem lenne!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
harcsa67
csendes tag
válasz cobrakigyo #7314 üzenetére
Mijen felbontással használod a monitort?
-köszi az elődöknek,sokat tanultam de még nem eleget-
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Haver gépében a Scythe Ninja2 venti nélkül 705g, ventivel 830, de nem volt gond, a lap simán elbírta a hűtőt, a s775-ös felfogató pöckök is meg tudták tartani, szóval nem kell aggódni.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
BPFeri
senior tag
Elfér !! nyugodj meg..méghozzá kényelmesen..
nekem egy p35-ds4 -en egy használatban ha a súlyával van gondod vegyél hozzá XIGMATEK CrossBow -t ( csavaros rögzítéshez ) azzal satbilan és megnyugtatóan felszerelheted.
Egyébként nem(olyan) nehéz még a gyári "patentos" rögzítővel is stabilan áll a helyén.F.
....
-
GTG
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Köszi a segítséget a hűtővel kapcsolatban látom akkor mindenki az Xigmate-ra szavazott.
Az S1283-as árban is jó remélem el is fér az alaplapon (GA-EP45-DS4) bár a súlya (660g) engem egy kicsit zavar. Aki ilyen súlyú hűtőt használ az inkább elfekteti a gépét vagy ugyan úgy állítva hagyja, mert ha jól tudom akkor nem ajánlatos 450g-nál nehezebb hűtőt felszerelni.Segítséget köszömöm. Amúgy az Alien comp-nál van Xigmatek S1283
-
Henk
veterán
válasz Pubszon #7388 üzenetére
Én meg azt figyeltem meg,hogy teljesen felesleges ilyenen agyalni meg keresgetni,hogy melyik jobb,mennyivel.A felső kategóriás hűtőknél általánban 1-2 foknál nagyobb eltérés nincs.Főleg ha valaki nem extrem tuningra készül nem mindegy,hogy 36 vagy 37 fok a mag?Főleg egy olyan procinál ami mondjuk nem is a nagyon melegedős kategória ott nem is domborít akkorát a hűtő mint amit eleve tudna.
Meg a teszteket befolyásolja egy csomó minden,legtöbbször nem is házban lévő cuccokkal van készítve,otthon a user-nél úgyis mást mutat majd.
Nekem az Achilles-en egy 600rpm-es s-flex van,biztos nem úgy teljesít mint a tesztekben.
De nekem így is bőven elég amit tud és így nincs hangja.
jayjay:azért nem válaszolnak mert a legtöbb embernek nincs vele tapasztalata és hülyeséget meg nem akarnak mondani.Mérd le valahogy milyen magas és széles hűtő fér el és akkor kapsz tippeket. -
elfelejtette
veterán
Hy!
A legjobb választás szerintem a Scythe Ninja Mini. A nagytesója elég meggyőző teljesítménye alapján mindkét említett procit elviszi passzívan. Lefogatót pedig adnak hozzá mindkét foglalathoz.
Minimálisan olcsóbban a CM Geminii S is szóba jöhet.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Pubszon
veterán
Kicsit elgondolkodtam és azt vettem észre, hogy frosty-ék nem ugyan azon a ventifordulaton tesztelték a 2 hűtőt, tehát az Achilles rosszabban hűtött de annyival halkabb is volt.
Ezt azonos fordulatú, sőt azonos ventivel lehetne megnézni...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
jayjay
tag
Na próbálkozom mégegyszer.Tapasztalom, hogy HTPC-s kérdésben nem sok segítséget kap az ember, de azért csak idekeveredik valaki, akinek van ilyen.
Milyen procihűtőt ajánlanátok, egy HTPC és egy Barebone házba?Sajnos elég nehéz rákeresni a magasságukra.Kellene AM2+-os(E4850, ?) és 775-ös is(E5200, E7400).Lehet olyan is persze, ami mindkettőt tudja, ez lehet jobb is lenne.HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
elfelejtette
veterán
válasz volvoguy #7385 üzenetére
Hy!
Az ASUS jó hűtő, a 212 tökéletes, a TX2-t nem ajánlom egy ideje, mióta a lapátok elrepedéséről adnak hírt a tulajok, a Freezer64 jó ár/érték arányú, és a PWM-es ventijével nálam a favorit, a Freezer7 Pro pedig nem a te procidhoz van, hanem az Intel procikhoz.
-
volvoguy
addikt
üdv. gondolkozom a tuningon, és hűtőt szereték a procimhoz...
a következők a jelöltek:
- Asus Triton 70 - 5.400.-Ft (belefér...)
- CoolerMaster Hyper 212 - 7.700.-Ft (ez kicsit drága nekem...)
- CoolerMaster Hyper TX2 - 3.900.-Ft (árban tökéletes...)
- Arctic Cooling Freezer 64 Pro - 4.250.-Ft (nem rossz..)
- Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 3.900.-Ft (ez sem rossz...)megmondom őszintén nekem a CM-ek szimpik....azt tudom hogy a TX2 nagyszerű konstrukció....a 212-t nem ismerem....vmi új fejlesztés lehet, a teszteken kiváló eredményt ért el...a PH-tesztjén a legjobb lett....de drágább is mint a TX2...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
afro9
tag
Hello,
Core 2 Due E4400-am van, és tuningolni szeretném (amíg még megvan).
Milyen hűtőt érdemes használni? Melyik márka/típus éri meg? Igazából január vége felé vennék úgyis új procit, LGA775, Core2-est (az akkori favoritot majd), csak újabbat. Tehát olyan hűtő kéne, ami megéri, és az újra is jó lesz, és arra is megéri (tehát a mostani újabb core2-esek gyári hűtőjénél is jobb).
Mielőtt megkérdeznétek: igen, abszolút nem értek a hűtéshez. -
szigmon
csendes tag
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy egy Core 2 Duo e8400-as procihoz elég-e egy Cooler master hyper tx2-es hűtő, vagy ha nem akkor tudnátok ajánlani valami mást nekem.
Elöre is köszi. -
Pubszon
veterán
Én is nézegettem az Achilles-t, de 3500Ft-al drágább és semmivel nem jobb teljesítményü.
Esetleg még a Red Scorpion fog összejönni, elvileg az egy csicsásabb S1283.
A gyerek akit pedig mondtál, nem adja el, mert nem akarja elpocsékolni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Pubszon
veterán
Én tuti hogy Xigmatek HDT-S1283-at vennék, meg veszek is.
A teljesítménye igen kiemelkedő.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Godimodi
tag
Sziasztok.Van egy 3700+ San diegom.Volt hozzá egy gyári CoolerMaster hűtő amit a géphez kaptam.Azt gondoltam hogy az kevés,így lecseréltem egy Asus Triton 70esre.A gépben semilyen órajel nincs emelve,30perc Cod2 után mégis 78fokos a processzor.A gyári CoolerMasterrel is hasonló eredményt értem el,csak akkor csúnyán belassult.Most annyira nem.Ez normális hogy 80fokos a proci egy kis játék után?mit tegyek?
-
GTG
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni proci hűtő választásban.
Van egy Core 2 Duo E8500-as procim most a gyári hűtő van rajta és Egy GA-EP45-DS4 alaplap.
Én a Thermaltake Max orb-ot néztem, de sajnos nem tudtam eldönteni hogy rá tudom e szerelni az alaplapra a heatpipe-os chipset és északi híd hűtés miatt. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy rá lehet -e rakni vagy nem.Illetve hogy szerintetek ez jó választás lenne-e? vagy mit ajánlotok helyette. 10k -nál nem szeretnék többet költeni rá.
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz Pubszon #7369 üzenetére
Igen ez gyárilag csavaros és van hozzá hátlapi panel is csak 1 ventit kell rá venned.
Az Akasa-nál jó lesz ez a közvetlen érintkező hp,de majd a tesztek megmondják mennyire életképes.Viszont a ventije nem lesz halk szerintem.
Myers:válogasd össze amelyik szimpatikus aztán meglátjuk melyik lenne a legideálisabb.[ Szerkesztve ]
-
Myers
senior tag
válasz elfelejtette #7367 üzenetére
Tehát akkor a venti sem tudná a szabályzást, mégha a lap tudná is.
Ha jól tudom 4 tűs csatlakozó kell kell a ventire, hogy tudja szabályozni. Az az érdekes, hogy igen komoly és drága ventiken csak 3 tűs csatlakozó van, az intel gyári ventije meg 4 tűs.
http://www.muszaj.hu/
-
elfelejtette
veterán
Sajna nem, Giga P35-ös lap, a ventiszabályozást kivették belőle, a venti pedig 3 tűs.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Myers
senior tag
válasz elfelejtette #7365 üzenetére
Nem semmi!
Akkor tényleg nem kell venti. És egyébként szabályozza a ventit?
http://www.muszaj.hu/
-
elfelejtette
veterán
Hy!
A Scythe Ninja2 ventije 1000rpm-es fordulaton is elég halk, de felesleges egy jól szellőző házban.
Haver CM CENTURION 534-es házában a Ninja2 mögött 2cm-re van a hátsó venti, fölötte 2cm-re pedig a táp ventije, így a saját ventije nélkül is elegendő friss levegő áramlik át a lamellák között. Az E8200-as prociját 3.5GHz-re húzva az alábbi hőfokokat mértük a Realtemppel:
A Ninja2 ventije 12V-on: 31 fok
A Ninja2 ventije 5V-on: 32 fok
A Ninja2 venti nélkül: 36 fok
(A proci gyári hűtőjével: 56 fok)
-
Myers
senior tag
Ilyet akarok:
Netezés közben halk legyen, teljesítménynél meg hűtsön.Igen, nézegettem ezeket a TH hűtőket, van vagy 5 féle nagy böszme, de igazából nem látom köztük a különbséget.
Miben különböznek?Akkor igazából előállok majd egy listával, és majd mondtok rá valamit.
MmDorian: Visszaolvasgattam kicsit, és láttam, hogy a Scythe Ninja 2-ről sokan ínak jót. Mennyira halk/hangos ezeknek a ventije? De ahogy látom cserélhető is.
Még egy kérdés: ezek nem az alaplapra merőlegesen fújnak. Viszont így mi hűti pl a chipseten lévő heatpipe-okat?
És még egy: némelyik gyártónál láttam, hogy ad/lehet venni konvertert az lga1366-os foglalathoz. Talán a Noctua?
Szóval várható, hogy a többiek is adnak ilyen átalakítót?http://www.muszaj.hu/
-
MmDorian
őstag
Akár, amit Henk kollega küldött.
Akár a Scythe Ninja 2
Akár Scythe MugenHenk A core duo 2180as processzorommal 3000mhz-es tuninggal megbírkózik! Ház szellõztetés fontos mellé: Nekem 800an járó scythe s-flex csinálja.
Azért ehhez nem kell akkora hűtőteljesítmény
Az se PH!-s volt, aki ezt beírta, mi nem tanítunk ilyeneket[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Hát ez attól függ mik az elvárások.
Ha halk hűtőt akarsz akkor egy passzív borda és egy ventit veszel hozzá.Olyat amilyen szimpatikus,halk,nagy légszállítás,stb.
Lehet még feltétel az ár,méret(esetleg nem fér el a házban),design.
Ezeket mindet neked kell eldönteni és ennek fényében már könnyebb neked bármilyet is ajánlani.
Én ezt ajánlanám meg hozzá egy jó venti.De ennek az ára elég magas. -
Myers
senior tag
Üdv!
Egy procihűtő beszerzésén gondolkodom. De mikor megláttam ezt a választékot, lehidaltam.
Tudnátok ajánlani valami jót?
Ugyan csak egy e2140-es procim van közepesen húzva, de tudna 3600-at is, ha bírná a hűtő. Valamint később lehet, hogy befigyelne egy quad, persze az is húzva.Egyáltalán milyet érdemes venni?
Olyat ami csak borda, és külön ventit rá, vagy borda+venti 1 csomagbant?http://www.muszaj.hu/
-
jayjay
tag
Ezek a házak közül választanék.
SilverStone Sugo SST-SG02 270 x 212 x 393 mm
SilverStone Sugo-F SST-SG01B-F 212/263/393
AeroCool AeroCube 230/284/356
LianLi PC-V350A 27.9 cm x 37.3 cm x 26.2 cm
LianLi PC-A01A
Aplus cs-gl-3[link] 295 x 245 x 385 mm a mérete
Jet Computer JCP0408[link] 370 x 144 x 457 mm a mérete
Tacens Theca[link] 295 mm x 233 mm x 348 mm a mérete
Jet Computer Neptune[link] 285 x 240 x 445 mm a mérete
SuperPower Barebone Mars PLUS mATX + iMon Inside és táv. 24/28,5/38,5
Thermaltake Lanbox Lite (VF6000) 43/30/23
Antec NSK-1380-EC +350W-os táp (ez milyen??) 269 x 200 x 335 mmHTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
jayjay
tag
Milyen procihűtőt ajánlanátok, egy HTPC és egy Barebone házba?Sajnos elég nehéz rákeresni a magasságukra.Kellene AM2+-os(E4850, ?) és 775-ös is(E5200, E7400).Lehet olyan is persze, ami mindkettőt tudja, ez lehet jobb is lenne.
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
meridaharcos
senior tag
Köszönöm még1x !
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Henk
veterán
válasz meridaharcos #7343 üzenetére
Az AC az egyik legjobb ár/érték arányú venti.Azzal nem fogsz mellényúlni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz meridaharcos #7343 üzenetére
sok sikert hozzá
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
meridaharcos
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! Szerintem kipróbálom ezt az Artic Cooling ventit. Nekem bejön, és az ára sem vészes.
-
Henk
veterán
válasz meridaharcos #7337 üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
válasz meridaharcos #7339 üzenetére
jah, hát a 3pinest az alapból nem is lehet szabályozi...
ez így már más...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
meridaharcos
senior tag
Igen, arra gondolok. Viszont az ASUS P5K alaplapom csak akkor hajlandó a venti szabályozást használni, ha 4 tűs venti van rákötve. Mivel kihasználnám az autómata szabályozást, így mindenképpen 4 tűs venti kellene.
Persze azért köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz meridaharcos #7337 üzenetére
ha az alaplapi pwm csatira gondolsz, akk csak szólok, h arra rámegy a sima 3 pines venti is!
-
meridaharcos
senior tag
A venti a Z600-asra kerülne, esetleges túlmelegedés elkerülésére. Mivel az alaplapom csak a 4 tűs ventiket tudja kezelni fordulatszám szempontjából, így ez alap kikötés. Az ár nem túl fontos (lehet drágább is), hangja viszont kevés legyen.
Iponon venném, szal az sem gond, ha ott van éppen.
Köszi!
-
Henk
veterán
válasz meridaharcos #7332 üzenetére
Akinek van az dícsérte nagyon.
Szerintem ami jó még passízvan vagy egy szabályzott ventivel a Thermalright HR-01 Plus és a Scythe Ninja2.
A ventivel kapcsolatban azért kéne pár feltétel.Milyen árban,hang fontos vagy a légszállítás,hova kéne?[ Szerkesztve ]
-
meridaharcos
senior tag
12 cm-es 4 tüskés csatlakozós ventiti tudna valaki ajánlani ?
Köszi előre is!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz meridaharcos #7332 üzenetére
hát elég tetszetős hűtés, és mellette szól, h az új intelekhez is jó, nem mintha annyi lenne már belőle a pc-kben
-
meridaharcos
senior tag
Hello!
Cooler Master Hyper Z600 hűtő beszerzését fontolgatom.
Mennyire jó választás ez ? VAlami passzív, vagy szinte passzív (kis ventillátor igényű) hűtőt keresek. Intel E6750 procira menne. Esetleg valami jobb választás ebben az árban ?
Köszi előre is!
-
Godimodi
tag
Ezt már énis láttam,de sajnos budapesti vagyok,így ezt kihagynám.5ezerért találtam egy CoolerMaster Mars-ot.Nekem nagyon megnyerte a tetszésem,szerintetek érdemes lenne?ő lenne az
-
Godimodi
tag
Sziasztok.3700+San Diegóra sajnos nem elég a hűtésem ezért muszáj leszek lecserélni.Van 5ezer forintom,és olyan hűtőt szeretnék ami jó S939re és 775re is.Szerintetek mit vegyek?jöhet bármi innen PHról is nem muszáj boltinak vagy újnak lennie(persze leharcoltat sem szeretnék).
-
Henk
veterán
-
N-vidi-A
őstag
2009 vegeig biztos nem adnak ki olyan gamet, amivel egy ilyen konfiggal nem tudnal szepen jatszani, vagy ha igen, akkor az mar tenyleg durva...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Henk
veterán
Tök felesleges az 1gb ram a 256 bit sávszélhez.
Amennyivel drágább közel sem jobb annyival. -
z0d1AK
nagyúr
válasz cobrakigyo #7302 üzenetére
hát attól függ, mire használod majd, mert ha játékra, akk tuti nagyon kevés az a kari
-
cobrakigyo
tag
Oké
Megvettem a ninját2-öt.
Most vettem egy uj configot
A lap:GIGABYTE GA-EP35-DS3L GLAN 7.1 SOUND 4xSATA2
Memo:4GB Kingston HyperX RAM DDR2-1066 PC2-8500 4 GB -- KIT
Proc:Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz
És ez a hütö.Remélem jol fognak muzsikálni.Eggyütt.
A vga kareszom lehet hogy gyenge hozzá)
Gef Msi 8500GTS -
Henk
veterán
válasz cobrakigyo #7294 üzenetére
Ezek közül én a ninja2-t venném aztán a 212.
Hűtőt használtan sem gáz venni mert nem nagyon megy tönkre.Ha a venti tönkremegy cseréled ennyi,ezért kell olyat venni amire bármelyik 12-es venti rámegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest