- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxaar
tag
válasz
paradox123 #49499 üzenetére
http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/?id=241143
-
paradox123
csendes tag
Üdv
Vettem két Kolink rendszerhűtőt a Sharkoon Vaya házamhoz, és van egy olyan problémám, hogy nem tudom sehogy sem a házhoz rögzíteni. A ház lyuk átmérője 0,5 cm a ventié pedig 0,4 cm. Ötletek?
-
cabal
tag
Sziasztok!
Most újítom a konfigom és kellene egy csendes és jó hűtő.
AMD FX-8320 processzor, egy Fractal Design Define R4 Artic White házban.
Jelenleg a házból csak a gyári hűtő hangja hallatszik ki, igaz még nem szabályoztam.
Esetleg ajánlhatnátok alternatívát enyhébb tuning esetére is. (Tipikusan nem szoktam ezzel foglalkozni, de egy ilyen proci megkívánja, nem?)
Árat nem írok, legyen jó az ár/érték arány.UI: pesti, személyes átvétellel is bíró bolt lenne az ideális.
-
Xirtam
veterán
Kompakt vízhűtésből FX8320-ra mit javasoltok?
-
syberia
veterán
válasz
DeepR3D #49494 üzenetére
125 vagy 140 már nem oszt/szoroz, a procidra én egy EKL Cold Tower-t vennék, olcsó és hatékony megoldás a gyári hűtő helyére.
-
DeepR3D
csendes tag
válasz
saby97 #49493 üzenetére
125W a hivatalos irat szerint, de itt a fórumban olvastam olyat, hogy valaki 140et írt rá. Az a 15W különbség jelenthet akkora problémát, hogy nem elég hozzá egy esetleg 125-re tervezett hűtő?
Amíg fel nem jöttem olvasgatni ide, én szinte biztos voltam benne, hogy valami nem stimmel a géppel, valami nagyon pörgeti a ventit, de kicsit körbenézve "megnyugodtam", hogy másoknak is ilyen (volt a gyári)
-
saby97
tag
válasz
DeepR3D #49490 üzenetére
6000 RPM???
Az kemény... De igazából azt nézd meg, hogy mennyit fogyaszt, és ahhoz viszonyítva vegyél hűtőt (szerintem), mert pl. az én procim 65W-ot eszik majd, de a hűtőm 100W-os procit is tud hűteni, szóval ha megtehetném, még a tuning is beleférne...
Ezen kívűl ugye még jön az, hogy melyik gyártóban bízol meg, stb., de ezt már a profibbakra bízom, hogy ajánljanak
-
saby97
tag
válasz
anytime #49488 üzenetére
Hát igen, de sosem lesz AMD-m, mert úgy gondolom, hogy az Intel sokkal több mindent tett le az asztalra.
Drágább ugyan, de professzionális célokra jobb is. Ha majd odáig jutok, hogy a Bulldozer és az i7 közt kell választanom, az i7 lesz a választásom.(de mindenki máshogy gondolja, nem szeretnék ebből vitát csinálni)
-
DeepR3D
csendes tag
Üdv, most szereztem be (én is) egy 965BE-t, és nagyon hangosnak találom a gyári hűtőt, ráadásul a BIOS hőmérséklete 54°C.
Olyan hűtőt keresek, keresnék, ami ez az egyszerűen, mindenféle szétszedés, csavarozás, egyéb dolgoktól mentes módon applikálható a processzora. (ilyen rápattintós-kis kar elfordítós móka)
Létezik ilyenben fejlettebb hűtés mint a gyári, 6000 feletti rpm-en felszálló repülőgépet megszégyenítő zajt (nem lakok messze a reptértől, tudom miről beszélek) produkáló iszonyat?
Nem vagyok nagy (egyáltalán) modder, és őszintén félek, félnék belebabrálni az amúgy működő dologba.Tud valaki valamit ajánlani?
Köszönettel, D.
-
Sinesol
veterán
válasz
saby97 #49486 üzenetére
Thermaltake msi commander a ház..igazabol tökmind1, mert be lesz epitve sose latom majd kb.
Az ár meg hát olyan kb 5-7k mivel nem kell semmi extra tuning nem erdekel, csak 0-24 oraba bekapcsolva lesz kb soszor idleba azon kivül meg rpg rts game +live streamel megspékelve, de lehet sokszor movie szerkesztes is. Kicsit lehet erös de avermedia hd capture nem erdekel, szoftveresen jobb a stream ahhoz meg erö kell, ja és nem art ha par ev mulva is jo lesz valamire a gép, a + erö pedig jol jön mindig, 4-5 evig nem akarok valtani.
Elöre is köszönöm a segitseget. -
saby97
tag
-
Sinesol
veterán
válasz
speedydb23 #49483 üzenetére
na mar csak tudni kene hogy jo arban milyen 1155ös hütök vannak, amik megbizhatoakXD
-
saby97
tag
válasz
Hubba12 #49478 üzenetére
Nem, sajnos a lapom nem engedi, mert max 1066Mhz FSB-t bír, az Core 2 Duo E6600-nak pont annyi, szóval offos a tuning...
Viszont muszály volt venni már valamit, mert a proci elérte a 91°-ot a gyári hűtőjével
(Celeron D331 van épp, az E6600 még úton van, az övé lesz az új hűtés)
-
saby97
tag
válasz
Sinesol #49475 üzenetére
Úgy hallottam, hogy a Haswell mag elég melegedősre sikerült, viszont ma vettem egy Arctic-Cooling Alpine 11 PLUS-t és már ez is támogatja az LGA 1150-es foglalatot, zárójelben még oda is írták, hogy Haswell, szóval szerintem ez is jó rá... (3400Ft volt a boltban...)
Egyébként meg ha nem tuningolod, akkor elégnek kéne lennie a gyárinak, azt meg muszály lenne adniuk hozzá...
Sok sikert a vásárláshoz! :
-
Sinesol
veterán
válasz
speedydb23 #49474 üzenetére
Ezt tudom de nekem azert ajanlottak helyette 3770 est hogy a haswellhez nincs hütö es 10-12er kell venni ra a 3770eshez meg van ezt mondta iponos csavo én meg hirtelen nem tudom mi van..lehet hogy mar a boxoshoz se adnak coolert? vagy csak kevés hozza? de miert lenne keves ha nem huzom a a cpu-t??
-
Sinesol
veterán
válasz
Xirtam #49472 üzenetére
Hello sürgös problemam lenne, azt mondtak a i7 4770 box ban nincs hütö, ez igaz? tuning nem érdekel csak game live stream starcraft + hasonlo rts/rpg gamekkel/film szerkesztes stb,0-24 oraba menne gep sokat, azt hittem a gyari cooler jo lesz de ha nincs ? milyen olcso jo hütöt ajánlanátok :?
Elöre is kösz a gyors helpet -
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Segítségeteket kérném. FX 8320-ra szeretnék mindenféleképp komplett vízhűtőt vásárolni. A Corsair termékeit néztem. Ebből tudnátok nekem megfelelőt javasolni?
Ami fontos tényező lenne, hogy Cooler Master CM690-be a CPU fölé a radiátor elférjen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
bombibmw
veterán
válasz
Bigemperor #49467 üzenetére
-
WASPZotya
tag
Hali!
4670k-ra keresek hűtőt , egyenlőre alapon megy, későbbiek folyamán esetleg majd minimális tuning lehetséges.
2*4 Gb CORSAIR Vengeance memória van a lapon.
8k-ig keresek hűtőt.
Cooler Master Hyper 212 EVO -t néztem ki. Ez elférne a memóriáktól?
Esetleg mit ajánlanátok? Nem baj ha olcsóbb
Thx -
bombibmw
veterán
R.I.P. Macho
-
speedydb23
senior tag
válasz
TaylorXIII #49464 üzenetére
Relatív kinek mi a hangos.
Egybéként játék közben nincs hangos hűtő szerintem.
160W-os procit hűtőtt Merlin tesztjében, tehát elboldogulna a feladattal, és elivleg 1400rpm-en hozza az elvárható hőfokokat.
Szerk.:
Bár azért a 22C szoba és ház nélküli teszt sokat számít, de alapvetően akkor is elboldogul a feladattal ez biztos. -
TaylorXIII
őstag
válasz
speedydb23 #49463 üzenetére
De azért mert nem hűtené le vagy mert hangos lenne? Bár a gyárinál nem lehet hangosabb
-
speedydb23
senior tag
válasz
TaylorXIII #49461 üzenetére
Szerintem jobb a Cold Tower teljesítménye valamivel, de csendesebb is elvileg.
125W-os cpu-nál én nem bohóckodnék 90mm-es hűtővel...
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Asrock B85 Pro4 (S 1150) alaplap és egy intel i5 4570 processzor.Abban szeretnm kérni a segítségeteket, hogy milyen CPU űtőt vegyek? Ár-érték arányban legjobbnak a tesztek alapján a Xigmatek Loki-t gondolom, de esélyes még a Coolermaster Hyper 212 evo, illetve az Alpenföhn Stella. A procit húzni nem szeretném, de játék menne rendesen. Ajánlhattok mást is, de max 8000 lenne a keret. Illetve azt szeretném kérdezni, hogy ezek alatt elférnek a memóriák? Sima normál méretűek, 2 db Kingston HyperX modul. Illetve még 1 utolsó kérdés, automatikusan szabályozza a BIOS, hogy milyen fordulatszámon pörögjenek a ventik, vagy vannak profilok, esetleg manuálisan kell beállítanom? Még egy utolsó kérdés
A ház egy Arctic Cooling Silentium T11, első és hátsó venti is befelé fúj. A hűtőrácsra hogyan szereljem fel a ventit? Köszi.
-
TaylorXIII
őstag
Phenom IIx4 965 C3(125Watt) processzorra elég az EKL Cold Tower Merlin Edition processzorhűtő? Cooler Master TX 3 Evoval szemben is sokkal jobban megéri ha jól tudom
Kb egyforma teljesítményt nyújtanak ugye?
-
DoxaM
aktív tag
válasz
speedydb23 #49459 üzenetére
-
speedydb23
senior tag
-
DoxaM
aktív tag
gyorskérdés újfent
Mugen 2-re esett a választásom és szeretnék még1 ventit venni rá...de ahogy látom az alaplapomon csak 1 cpu fan van, ami szabályozott
(P5KC) Tud valaki arra lehetőséget (v. megoldást), hogy mind a 2 cpu venti automatikusan szabályozott legyen a hőmérséklet függvényében?előre is thx
-
kromatika
veterán
válasz
Perillustris #49453 üzenetére
szia.igen a macho 120 mind kettőre elég bőségesen.
-
kromatika
veterán
válasz
speedydb23 #49455 üzenetére
köszönöm igen.itt is leírják[link]teljes mértékben jó rá.
-
kromatika
veterán
sziasztok.egy kis segítség kellene nekemi is
Noctua D14 esetében a gyártó 1156, 1366, 775, AM2, AM2+, AM3 felfogatást ír.Úgytudom hogy AM 3+ lapra is kompatibilitis ,de a biztonság kedvéért kérdezem.Tehát a gyári felfogatások álltal ,ami itt láthatók:[link] ugye fel megy AM3+-ra?
-
Perillustris
senior tag
Non-K 3570-re szeretnék egy halk hűtőt. A macsó jó választásnak tűnik a hozzászólásaitok alapján, ugyanis a halkság fontos. Elég lehet a Thermalright Macho 120 Rev A. is, vagy vegyem a nagyobb testvérét, pl. a PCGH-Edition-t? Előbbi egyébként egy non-K 3770-re is elég?
-
bombibmw
veterán
válasz
WaterWawe #49444 üzenetére
Az előbb írtad jó topicba.
Az a szivattyú és a 30-as radi elég kevéske lesz a 3820-hoz.
A többi összetevő elég jó és jó árban is van a szett,ahhoz képest,hogy egy Kraken X60,vagy Eisberg 240 ennyi.(#49446) Asbee: Elvileg,de a tartalomnál már az ST30 van.
Ami 30-as,nem? -
WaterWawe
őstag
Üdv!
Ezzel jól le lehetne hűteni egy i7 3820-ast? Most H100i van, és nem annyira vagyok megelégedve vele. -
törölt tag
válasz
Potzee #49441 üzenetére
Egy Scythe Mine 2-re esett a választás végül. Remélem ez jó lesz hozzá.
-
törölt tag
Szeretnék egy Phenom II x4 965 BE-t tuningolni. Az érdekelne, hogy szerintetek egy Alpenföhn GrossClockner hűtő elég lehet-e hozzá vagy érdemesebb valami komolyabbat vennem?
-
Potzee
addikt
válasz
saby97 #49433 üzenetére
Arctic Alpine 11 Rev.2
Halkabb és jobb, mint a CM, PWM-es venti (szabályozható a fordulat) és belefér az anyagi keretedbe.
Az eladó pedig nagyon korrekt úriember! -
saby97
tag
válasz
kromatika #49434 üzenetére
Köszi a választ!
Ennyi pénzért (900-1000Ft) nem is várhatok tökéletességet... Esetleg nem tudtok valami programot, amivel tudom szabályozni a sebességét?
A mostaninak tudom szabályozni, de a program (MSI Dual Core Center) kicsit bakis, mert a processzor 2.90Ghz-re van húzva, a program meg 1.8Ghz-t ír, FSB-t is hibásan írja, stb.
Vagy ez lenne a 4 és a 3 pin-es közt a különbség? A 4. pin a vezérlő?
-
donmackó
addikt
UP!
-
saby97
tag
Sziasztok!
Gyári Intel hűtőm cserélném le, de nem tudom milyenre kellene.
Eddig egy Celeron D331-et hűtött, ami ugye elég szépen melegszik, ezért 88°-os.
Maga a proci is a gyengék közti gyengébb kategóriába tartozik, ezért egy C2D e6600-ra cserélem, ennek akarok új hűtést. (Ha jól értesülem, ez nem melegszik annyira, mert 65nm-en készült.)Nem szeretnék sokat rákölteni, úgyhogy egy kis Cooler Master-t néztem ki magamnak.
Szerintetek jó lesz ez arra a célra, hogy tuning nélkül 40° vagy az alatt tartsa a Core 2 Duo E6600-at?
Esetleg tudtok mást ajánlani, 2000Ft-ig kb.? Többet nem igazán költenék rá, mert maga a proci 5000Ft, hogy néz már ki, ha a hűtés drágább...
Ja és nem ártana ha csendes, de nincs dB mérőm, úgyhogy nem tudok viszonyítani, hogy milyen hangos lesz a lényeg, hogy a jelenlegi intel hűtőmnél ne legyen hangosabb. (ez is csak azért hangos, mert 3600 RPM-en pörög, hogy hűtse a Prescott magot
)
-
donmackó
addikt
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlotok egy 3Ghz-es Prescott (S478) procira?Lehetőleg olyat amit még lehet is kapni.
Esetleges követelmények:
-viszonylag csendes
-lehetőleg ledes ventivel
A gép még pár évig lesz használva ezért kellene új. -
Potzee
addikt
válasz
bombibmw #49410 üzenetére
Uppolom az uppolnivalót!
Fasza lett!!!(#49425) Creep #48091 - Thermalright Macho antológia
-
kromatika
veterán
olya n hogy sima machó ugytudom nincs.legalább is már nem lehet kapni.van Macho Hr 2 Rev.A,Thermalright Macho Rev.A BW,és van Thermalright HR-02 Macho PCGH-Edition .ezek között a hozzá adott ventiben van külöbség.PCGH-Edition ventije 800rpm-en forog.extra halk.Én a BW,venném mert ha kell akarft akkor azt tudod feljebb is állítani.No meg van még akisebbik tesvérük a macho 120,ami alacsonyabb és 120-as ventivel van szerelve.
-
-
Creep
tag
Még egy kérdésem lenne.
A thermalright macho és a macho 2 közt mennyi különbség van hűtés szempontból?"terhelhetőség stb"? -
bul07
nagyúr
Megjött a COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőm , hát méretes egy darab TX3 képest óriási
Én balga az hitem hogy pik pakk kicserélem max fél óra portalanítással együtt, de meglátva hogy az alaplapot is ki kell szedjem (nem biztos mert van szerelő ablaka a házamnak) le is tettem róla , majd ha lesz szabad két órám megcsinálom -
bombibmw
veterán
LCLC-t felejtsd,ha 3570k lesz!
Nem rossz hűtők a Corsair-ek,de venticsere tuti náluk.
Ezeknél manapság csak a Kraken X60,ami jobb,de nem sokkal és az biza 40-45k.
Vagy egy jó lég 15-ért kb.
Egyébként én is csak a CPU-t vizeztem.
VGA-t majd valamikor,ha lesz olyan,amit érdemes és lesz rávaló is persze. -
Creep
tag
válasz
bombibmw #49419 üzenetére
Egyenlőre én csak cpu-ra akarok vízhűtést."Nincs rá nagy keret" Akkor az lclc nagyon nem ajánlod..
Későbbiekben vga-ra majd valamikor.Gondolom a programmal lehet szabályoznia pumpát stb.
Én se szeretem a kábel tömeget...Xaels Hát a kraken 30 valamennyi,Dvd_R+ haver olyat akar venni
Nekem meg nagyon olcsó vízhűtésre lenne keretem.Csak idővel újítanék be egy nagyobbra.
De azért köszi -
bombibmw
veterán
H80i,H100i ventijeitől meg fogsz süketülni.
Ahogy megvetted,cserélheted is őket.
Plusz ott a Corsair Link nevű program,ami kékhalálokat okoz,legalábbis nálam ez volt.
Rengeteg kábel fut a pumpa körül,ami nekem szintén nem tetszett.
Ha befér a házadba,inkább H110,bár ennek sem sokkal halkabb a ventije,de legalább nincs Link.
45-50-ból építhetsz egy vizet és később még bővítheted is akár.
Én is ennél a változatnál kötöttem ki végül,léghűtés és kompaktvíz után. -
sliderhb
csendes tag
Köszi a válaszokat, szerintem akkor egy SilverArrow SB-E Extreme vagy a Macho lesz a tuti.
-
Creep
tag
Szevasztok .
Olvasgattam az Asetek LCLC-ről pár dolgot.
Valaki ajánlja,valaki nemSzokásos ciripelős motor hang elő jön stb stb.
Aki már használt ilyen vízhűtést,írjon már pls valamit róla,hogy érdemes-e venni,vagy sem.
"Pár év használattal rendelkező hűtős emberkére gondoltam"
Előre is köszi
-
kromatika
veterán
válasz
sliderhb #49409 üzenetére
szia.Nem írtál árat.De én i7 4770k-ra,mivel tényleg melegszik,a legolcsóbban Scythe Mugen 3-at [link] vagy Alpenfohn Matterhorn Pure Editiont vennék [link]Ennél alább nem nennék.Drágábban 15 alatt Thermalright HR-02 Macho [link] vagy Scythe Ashura[link].ha pedig komoly tuning is leszz akkor Noctua D14 vagy Thermalright Silver Arrow .De ezek már 20 felett vannak.Tervezel e tuningot?
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Gondoltam beszámolok a legújabb fejleményekről.
A kupaktalanítás után bekentem a magot Liquid Ultra-val és jó 20 fokot nyertem vele+a vízzel.(#49409) sliderhb: Van egy eladó Macho az aprón,azt nézd meg!
Nagyon jó vétel.
Vagy ha ódzkodsz a használt dolgoktól,akkor ugyanez újonnan,illetve Scyte Ashura,Mugen 3,ha nem számít a pénz Thermalright Silver Arrow,vagy épített víz.
Ha nagyon sok fokot akarsz nyerni,akkor meg a fenti művelet. -
sliderhb
csendes tag
Sziasztok!
Teljes gépvásárlás előtt vagyok, intel 4770k-ra esett a választásom, mert egy igen régi gépről váltok. Nagyon sokat olvastam róla és azt írják, hogy nagyon melegszik....
Milyen procihűtőt tudnátok ajánlani hozzá?
-
bul07
nagyúr
válasz
Martok1985 #49406 üzenetére
9cm ventilátor nagyon tud süvíteni magasabb fordulaton , ha meg tuningolsz is akkor meg még fontosabb
ipon-nál ahogy nézed a grafikont ugrál az ára, lehet hogy holnap vagy azután pár órára megint 6k alatt lesz az ára, el kell csípni egy jó pillanatot(már ha ezt akarod megrendelni)
(#49407) speedydb23
T4 7e kategóriában nem igazán jó vétel mert ott van a Hyper 212 EVO(én holnap veszem át, három és fél után megválok a TX3-tól)
-
bul07
nagyúr
válasz
Martok1985 #49404 üzenetére
9cm-res ventilátorral ne vegyél hűtőt, inkább várj egy kicsit és spórolj még pár ezrest és vegyél 12cm-res ventilátorú hűtőt
Nagyobb légszállítás alacsonyabb hangonCOOLERMASTER Hyper T4, úgy látom most nagyon megemelkedett az ára de hátha csak pillanatnyi ingadozás és adott pillanatba 6e Ft alatt is le tudnál rá csapni
-
Martok1985
csendes tag
Szevasztok.
Egy FX 6300-ra kellene procihűtő, mert hát a gyári tényleg egy kicsit hangos.
Sharkoon Vaya házban van. Max. 6k-t költenék rá (inkább kevesebbet).
A lényeg inkább a zajszint lenne bár lehet, hogy később egy enyhe tunnig is szóba jöhet.
Sok helyen láttam, hogy ajánlják a Xigmatek Lokit de ennyit én nem szívesen adnák valamiért amin csak egy év gari van.
Jelenleg a Thermaltake CL-P0598 Contact-al szimpatizálok. De minden alternatívára vevő vagyok.Na ha már itt tartunk a fent említett házba vennék még két 4-Pines 12 es ventit. Mert ha jól értelmezem ha kettő fújná befelé a levegőt és egy szívná ki akkor túlnyomás keletkezne a házban és így a por kevésbé ülepedne le bent.
Ezt is szeretném minél olcsóbban megúszni. Mit érdemes szerintetek már megvenni? -
errorz
csendes tag
válasz
speedydb23 #49402 üzenetére
Húzni 3~3,2 ig szeretném annyit csak elbír.
-
errorz
csendes tag
válasz
speedydb23 #49400 üzenetére
Foglalatra gondolsz? Mert az van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest