- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
tarczali #17191 üzenetére
Ez most majdnem mindegy mert egyik sem beszerezhető legalábbis könnyen. Ninja2-t már nem gyártják április-május körül jön a Ninja3 és a Mugen2 is akkorra várható legközelebb. Elvétve lehet márcsak találni raktáron.
más: nincs senki aki ezt a Coolink Corator DS-t használja? Nagyon kíváncsi lennék egy véleményre róla.
-
greerson
csendes tag
válasz
tarczali #17193 üzenetére
Nyisd ki a házat és mérd le az adatokat (szélesség, hossz, magasság). Attól még, hogy "ATX-es" házad van, nem biztos, hogy egy nagyobb hűtő belefér. A szélesség és hossz talán nem lesz gond, a szűk keresztmetszet a magassága lesz. Én is azért választottam a Mugen2 helyett a Triton78-at, mert az egy kicsit kisebb. Ez még éppen belefért, de a Mugen2-re lehet, hogy nem tudtam volna rátenni a gép oldalát. Ahogy mértem, néhány mm-en múlt volna.
-
MPowerPH
félisten
válasz
tarczali #17191 üzenetére
Milyen házban akarod használni? Ha van hely, és nem zavar a mérete, akkor Mugen 2 sokkal jobb. A ventije hangtalan, passzívan nem is érdemes használni. Ninja 2 inkább a passzív üzemre van szánva, ritka és vaskos lamellázottsága miatt. Persze ettől még jó ventivel is, de teljesítményben a Mugen mögött van.
-
tarczali
tag
AMD 955 BE procira Mugen 2-t vagy Ninja 2-t vegyek inkább szerintetek?
-
greerson
csendes tag
válasz
greerson #17181 üzenetére
Hűűűűű.... feldobtam a Triton78-ast és csönd lett a szobában.
Szerencsétlen gyárí hűtő alapon sem ér a közelébe. A max 1300-as fordulaton is teljesen csendes és jól hűt, 800-ra levéve is szépen teljesít. 100%-on terhelve max fordulaton 57 fokos a CPU, terhelés nélkül 800-as fordulaton 30 fok körül van. -
InHell
senior tag
válasz
elfelejtette #17188 üzenetére
Köszi az infót,akkor ilyet veszek.
Igen később quadra szeretném cserélni. -
-
InHell
senior tag
Üdv.
Noctua NH-U12P-t E8400-hoz vennék.
4GHz-en szeretném járatni.Szerintetek érdemes ezt megvenni,vagy van ilyen árban jobb is?
(13700Ft. vidéken) -
pojzon
tag
válasz
stork13 #17179 üzenetére
Az első linkhez hasonlóan közlekedhet a hő a Chieftecben is, csak ott a vinyóknál van egy kereszirányú átszívás az oldalsó ventik miatt, illetve a psu nem lent van, hanem fent és nincs tetőtéri szellőző.
Illetve az alaplappal szembeni oldalon van két vent ami befelé nyomja a levegőt.
Ez az a ház amúgy
-
busman83
csendes tag
Hali!
Nekem egy AMD 6000+ CPU-m van és haldoklik a gyári hűtő!
Én erre gondoltam hogy lecserélem rá!
http://www.argep.hu/product_411688.html
Valaki véleményezné?
Előre is köszi! -
old gray
addikt
válasz
Scholes9 #17170 üzenetére
Én megrendeltem a Xigmatek külön, az AMD-s rendszerekhez készített lefogatóját, megérte.
Kb. 3-4fokot hozott 4GHz-n 1,44V mellett 100% terhelés mellett. Ráadásul sziklaszilárd ez a rögzítési módszer, és a ramok / alaplap melegedő részei is fellélegezhetnek, sokkal több levegőhöz jutnak.
-
Henk
veterán
válasz
tarczali #17177 üzenetére
Hát a Mugen2 azért jóval komolyabb de pont a napokban volt róla szó, hogy hiánycikk lett és elvétve lehet találni már csak. Az új szállítmányt meg április-május körül ígérték. Az a gond, hogy így ebben az árkategóriában nem is tudok nagyon ajánlani. Esetleg a Grand Kama Cross az 10k körül van.
Vagy ami nekem most nagyon tetszik a Coolink Corator DS de ezzel egyáltalán nincs még senkinek tapasztalata viszont a tesztekben jól szerepel. Kéne már egy vállalkozókedvű aki kipróbálja.stork13: ezek nem túl jó példák mert az ő háza teljesen máshogy szellőzik.
-
pojzon
tag
A ház egy Chieftec LBX01-es amiben a vinyók keresztbe vannak fordítva és mögéjük 3 ventilátor van bekötve.
A hátsó traktusban két oldalsó venti nyomja befele a friss levegőt, egyik kb a procival szemben van, a másik a videókártyára néz.
Hátul egy 12-es venti szívja a levegőt kifele plusz fölötte közvetlen a táp ventilátora szívja a levegőt.
Szal alapvetően, ha lehet így fogalmazni, a légáramlás a ház "bal-felső" sarka felé halad.
-
Henk
veterán
válasz
bajtokarpi #17169 üzenetére
A gyárival össze sem lehet hasonlítani sem teljesítményben, sem hangban és fellehet tenni úgy, hogy nem veszed ki a lapot.
tarczali: nem rossz az AC egy közepes tuninghoz elég is. Mennyit szánsz rá amúgy?
-
tarczali
tag
AMD Phenom II 955 BE procira akarok venni új hűtést, tuninghoz. ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2-t néztem ki. Szerintetek megfelelő választás lenne? Esetleg más alternatíva? Előre is köszi!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bajtokarpi #17169 üzenetére
Én ma szereltem be és nem kellett kivennem az alaplapot hozzá, de azt hiszem ez csak AMD procira vonatkozik. AMD gyári hűtőjéhez képest sokkal halkabb, ami azt jelenti, h több, mint 2k rpm-el kevesebbet pörög a venti, ami azért nem kevés különbség, ráadásul a Xigma még a lassab ventivel is jóval hűvősebb. Most mértem, ez most a terheletlen állapot. AZ AMD hűtőről nincs képem, de emléxem rá, h idle-ban 3,5k-val pörgött a venti és 38 fok körül volt a proci.
-
Scholes9
nagyúr
1. Gyakszin voltam reggel fél 7-től, mutter vette át a csomagot.
2. Úgy be volt csomagolva, hogy alig bírtam kibontani és kívülről nem látszott semmi.De, nem izgat, mert nem világít, viszont frankón hűt és baromi csendes a stock coolerhez képest, szóval elégedett vagyok vele, amúgy én vhogy sejtettem, h nem a Red Scorpiont kapom, mert más boltban sem lehet kapni, más boltokban is csak a sima S1283-at árulták Scorpion néven...,de simán megérte a 7k-t
-
stork13
aktív tag
válasz
pojzon #17164 üzenetére
Én a hátsó venti felé raknám. Így a keletkező hő nagyobb része távozik kifelé és a kisebb része a tápon keresztül.
Míg a másik esetben a tápon keresztül megy a meleg levegő és nem igazán hűti azt. Sőt, ez kifejezetten nem tesz jót a tápnak (milyen szép magyar mondat). Csökken az élettartama és a nagyobb meleg miatt a ventilátora gyorsabban megy, így hangosabb lesz. -
Paul119
addikt
Sziasztok ,az lenne a kérdésem hogy i7 es procihoz milyen hűtőt javasolnátok?
-
Henk
veterán
válasz
pojzon #17164 üzenetére
Hát az főleg attól függ, hogy a házban milyen irányú légmozgás van kialakítva. Alapvetően úgy célszerű feltenni, hogy hátrafele fújjon a ventije és az ott lévő házhűtő egyből kiviszi a meleget. Ez a tápnak is jobb mert nem a proci meleg levegőjét szívja be így kevésbé melegszik, nem lesz olyan hangos. Ezt még tovább erősíti ha a ház elejében is van egy venti ami beszívja a levegőt a házba. Viszont ha olyan szellőzésed van kialakítva, hogy a ház aljában van a beszívő venti és a ház tetején távozik a levegő akkor a felfele fújó cpu hűtő venti a célszerűbb, mondjuk ez a ritkább megoldás. Nem tudom milyen házad van de ha felül van a táp akkor gondolom nem az utóbbi megoldás érvényesül nálad.
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Lenne egy szakmai kérdésem, mégpedig, hogy egy "torony" hűtőt miképpen érdemes felszerelni a procira? A rajta lévő venti a táp felé fújjon (fent van a táp a házban) vagy inkább a hátsó légkavaró felé? Vagy esetleg teljesen mind1, csak annyi a lényeg, hogy ne széllel szembe menjen a dolog.
Köszönöm előre is a segítséget, és sorry a láma kérdésért, de eddig nem volt csak hagyományosan alaplap irányába fújó légkavaróm.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy értelmetlen a kérdésem, de kíváncsi vagyok.
Azonos körülmények közt van némi különbség két gyári amd proci hűtő bordájának hűtési
teljesítménye közt ?
Szerintem az újabb kiadásúnak nagyobb a borda felülete, így talán hatékonyabb.
Nincs sok értelme ezzel foglalkoznom?
4850E procin lenne a borda és egy 12cm-es venti lenne kb. 4-5 cm a borda felett. -
-
stork13
aktív tag
válasz
Csaba.no1 #17155 üzenetére
Én nem feszegetném csavarhúzóval.
Legutóbb egy ilyen esetben etanolt használtam és egy kis sniccerrel (tapétavágó) feszítettem/vágtam be a kettő közé óvatosan (nagyobb a felület). Aztán szétpattant. Kézre vigyázni, garancia nincs.
Nem lesz baja, elpárolog.
Igen, pasztázni kell. -
Csaba.no1
tag
-
Daert
őstag
válasz
royalka #17149 üzenetére
Ez inkább ide vágó téma .
Ha mégis cserélni akarsz ezeket ajánlanám:
Gigabyte SuperB 460 9200-9500ft
Corsair cx400 13000ft
FSP Saga II 400 11687 Ft
FSP 400-60APN 7500ft
Ezek a 400-as tápok is bőven megfelelnének az általad vázolt gépnek.Scholes9 :
Egy kérdést megért volna az IPON felé feltenni,amikor a futár kihozta a cuccost hogy miért nem azt kaptam amit rendeltem.Csaba.no1 :
Ha a cpu lábak nem sérültek,akkor nagyon óvatosan a cpu és a hűtőborda kozé csepegtetni kellene kis sebbenzint + nagyon óvatosan pici csavarhúzóval megpróbálni lefejteni.
NAGYON ÓVATOSAN! -
Henk
veterán
válasz
Scholes9 #17150 üzenetére
Mondtam, hogy van keverés a nevekkel de mindenesetre furcsa, hogy nem azt küldik amit hírdetnek. De szerintem nem jártál rosszul, én anno egyből cseréltem a ventijét mert hangos volt meg a led-es sem tetszett.
royalka: alapvetően melegedős táp és azért kell neki a nagy légszállítású venti. Megpróbálhatod egy halkabbra cserélni a ventit benne de azzal meg jobban fog melegedni és talán az élettartama is rövidül.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Remélem még idevág a problémám.
Van egy 955 BE procim, ma leakartam szedni a hűtést mert a ventilátor alatt kicsit már poros volt, mikor leszedtem a hűtést az jött a procival együtt. A processzor szó szerint rávan gyógyulva a hűtésre, hogy tudnám normálisan levenni róla, hogy külön visszatudjam megint helyezni a processzort a lapba?Köszönöm a segítségeteket
-
Scholes9
nagyúr
Nos az Iponnál meghirdetett Red Scorpion csak a sima S1283-as hűtő, de nem zavar, nem világit azt kész, csak azért jobb lett volna, ha azt a terméket kapom amit megrendeltem...na mind1. 45 perc Prime alatt 49 fokig ment fel a procim 3,6 GHZ-re húzva, ami azért nem rossz szerintem
-
royalka
őstag
Nos. Nem cpu téma de szerintem tudtok segíteni. Van egy chieftec 450 es tápom. Az a baj hogy ha terhelve van akkor nagyon hangos lessz a 12cm -es venti. Tudnátok ajánlani valami ventit ami nem hangos de viszont légszállításba meg kielégít a tápot. (Vagy cserlénem kéne a tápot mert azért hangos mert kicsi a teljesítménye ehhez a géphez: 6000+am2, 9600gt gs, 320gb,500gb seagate,2*1gb ram, 3* 12cm ( a táppal + ninja-val eggyüt) 2*8cm. De az összes 5v ról megy kivéve a táp + cpu).
-
Henk
veterán
válasz
bajtokarpi #17146 üzenetére
Mind a 3 felszerelhető a lap kiszerelése nélkül mert a gyári Intel lefogatójuk van. (bepattintós)
Az AC és a TX3 kb egy kategória a Xigma viszont komolyabb náluk és jóval erősebb, mondjuk 3k-val drágább is. A leghalkabb talán az AC viszont a Xigma-n 12-es venti van nagyobb légszállítással. -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Xigmatek S1283-at az alaplap kiszerelése nélkül fel lehet szerelni? Összességében szerinted AC, tx3, vagy a Xigmatek S1283 a legmegfelelőbb hűtő? Mind a 3 fajta ígéretes, hűtés és hang szempontjából, ja meg persze az alaplapra történő egyszerű szerelhetőség is szempont lehet. Te melyiket ajánlanád?
Köszi
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok olyan hűtőt ajánlani aminek a paraméterei (mérete) nagyjából megegyezik a scythe big shurikenével?
-
Henk
veterán
válasz
madarasz92 #17142 üzenetére
Hát ahhoz képest azért óriási különbséget ne várj hiszen szinte azonos kategória. De gondolom azt nem ehhez a géphez használtad így nem lesz összehasonlítási alapod.
-
Henk
veterán
válasz
bajtokarpi #17140 üzenetére
Az árkategóriájában a freezer 7 pro az egyik legjobb és 3,2-ig elég az is. A Noctua-t nem neked írta, abból semmilyet nem kapnál ezért a pénzért.
-
Henk
veterán
válasz
madarasz92 #17138 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs vele de akik eddig vettek azok nagyon elégedetten nyilatkoztak róla. Az eladó írta, hogy jobb mint a tx3 de szerintem rosszabbnak biztos nem rosszabb. Valami kifutó széria asszem leálltak már a gyártásával és azért ilyen kedvező az ára.
-
Henk
veterán
válasz
madarasz92 #17136 üzenetére
Nézz körül az apróban szerintem ezek közül is találhatsz ott vagy a népszerű EKL modellt nézd meg.
-
Henk
veterán
válasz
madarasz92 #17134 üzenetére
Ha olyan 4-5 k körül szánsz rá akkor ez a 2 a legjobb választás. Szinte egyforma a teljesítményük, talán az AC halkabb.
bajtokarpi: a Xigmatek S1283 jó választás lehet ha szánsz rá annyit.
-
madarasz92
őstag
Sziasztok milyen hűtőt ajánlanátok ehez a konfighoz?
Alaplap Asus M2N-MX
CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 4200+ Am2
Ram:Geil 800mhz CL4 4X512mb
VGA Asus Ati 4670 DDR3
HDD Samsung 500/SATA2/16M HD502HJ 7200
DVD-RW LG DVD iró
Ezeket nézegettem szerintetek?
Cooler Master Hyper TX3
Arctic Cooling Freezer 64 Pro -
Daert
őstag
válasz
bajtokarpi #17132 üzenetére
Mennyi lenne rá a pénzmag?
gooool : Ha nem lesz szénné hajtv a proci akkor az a Noctua is elég kell hogy legyen.Ha mégis bizonytalan vagy,nézd meg Henk aláírását
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Core 2 Duo E6750-es procit kéne felhúznom, kb. 3- 3,2 ghz-ig. Az ok kerülne mellé egy 5850-es videókari. Az alaplap egy gigabyte p35c-ds3r. Milyen hűtőt javasoltok?
Köszi
-
Henk
veterán
Ja a talpát néztem én is az nem egy tükör polír. Mondjuk ha olyan jól sikerült mint a swif2 ventijük akkor érdemes lehet ezt a hűtőt venni.
gooool: nekem volt Orochi de nem volt kikötve és ettől függetlenül gond nélkül kibírta a lap. Esetleg egy TRUE cu-hoz már kellhet ilyen huzal az majdnem 2kg, ott már a gyártó sem vállal garanciát, hogy elbírja a lap.
-
gooool
őstag
válasz
royalka #17128 üzenetére
Hali!
Én eddig nem sok Ninja- láttam,ami ilyen inda tartott volna meg,hogy le ne szakadjon.Ez akkor lehet életképes,ha mondjuk egy Orochi függ lapon,mert az már komolyan meg tudja terhelni a NYÁK-ot.Illetve kérdés:
Szerintetek vegyek másik procihűtőt a Noctua NH-U12P-m helyett vagy csak cseréljem le rajta a ventit egy SWIF2 120P-re és már jó is?Később valószínűleg egy Phenom 2-es vagy i7-es rendszert kéne hűtenie.A ház valszeg vmilyen Antec csoda lesz(P183 vagy Nine Hundred Two)Kösz a választ!
-
royalka
őstag
Szerintetek egy ninja 2 höz kell ilyen Tehermentesítő huzal?
-
Daert
őstag
Azt hiszem sikerült a Coolink mérnökeinek közel akkora bravúrt létrehozniuk mint annak idején a Hyper hűtő volt.
Mellesleg nagyon tetszik ez a HP kapcsolat a talppal : http://www.coolink-europe.com/inc/gallery.php?galid=32&get=150
Élőben nem volt hozzá szerencsém de azt hiszem egy kis polírt még elviselt volna
De legalább a ventit lehet alkalmasint cserélni,nem úgy mint sok gyártó a keret nélküli ventilátor megoldásaival. -
Henk
veterán
Nézegettem már én is régebben de akkor még nem volt kapható itthon. Most, hogy említetted utána olvastam kicsit és egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy meg kéne próbálni.
De szerencsére lebeszéltem magam mégcsak 2 napja van a TRUE a gépben.
Ettől függetlenül nem lehet rossz választás meg érdekelne is de ezt asszem másnak kell letesztelni. -
Daert
őstag
Henk :
Viszont szemet szúrt ez a Coolink Corator DS.
A tesztek alapján jól teljesít de disznó nagy dög!
~Egy árú a Scythe Yasya-val (13K) de csak az Ipon-ban kaphatóÉs még jobb is bár tudom nem szabad 100%-ig a tesztekre hagyatkozni.De honnan máshonnan szerezzen az ember infókat.
-
royalka
őstag
válasz
greerson #17119 üzenetére
Hát akkor hűtőcsere. Mivel ha megy rendesen + paszta faxa, akkor nézni kell rá valamit. (De akkor se értem hogy van EKKORA külömbség 2 gép között.) A táp milyen A ban és B-be? mind a 2ben a proci fölött van a táp, 12 ventis mind a 2 ha felül van.
Lehet csak vaktában lövöldözök az okosabbak javítsanak ki kérem, ha tévedek -
Scholes9
nagyúr
Igen onnan rendeltem meg és még e-mailben is érdeklődtem azt írták pirosnak kell lennie a gyártó oldala szerint, akkor csak azt kapom, majd kiderül, ha megjön...
mikkokawa: szerintem simán elégnek kell lennie és jóval halkabb is lesz, nálam idle az AMD hűtővel 3500rpm-el forog a venti ami igen sok, játékok alatt meg akkor vagy 4500-al pöröghet azt nem néztem és úgy már igen hangos, de még nem jött meg, mert csak tegnap rendeltem
-
Henk
veterán
-
mikkokawa
tag
válasz
Scholes9 #17116 üzenetére
Sziasztok ,
Nekem ez a gépem van:
Alaplap Gigabyte AM3 GA-MA770TA-UD3
CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black
DDR3 RAM KIT (2X2 GB) 4 GB/1333 Kingston Value
VGA Sapphire Radeon HD 5770 1 GB DDR5 Vapor-X
HDD Samsung 500/SATA2/16M HD502HJ F3 7200
DVD-RW NEC AD-7243S Labelflash SATA
TÁP FSP FSP400-60GHN
Ház Thermaltake V3 Black EditionAlapjáraton halk a gép, de ha elkezdek játszani akkor a cpu ventije jól bepörög és hangos lesz...
Milyen Hűtőt javasoltok? Látom Scholes9 Red Scorpiont vettél ugyanerre a CPU-ra..
Nekem is elég lenne akkor?
A lényeg, hogy halk legyen, nem vagyok nagy tuningos..és nem akarok fölösleges pénzt kiadni még durvább hűtőre ha azt ki sem használom... -
stork13
aktív tag
Ha a megvásárolandó hűtő (Thermalright Ultra-120 eXtreme) nem rendelkezik ventilátorral és erre a célra kinéztem a Coolink swif 2 szériáját, akkor ebből a P végződésű kell nekem?
Gondolom igen, mert így szabályozható és nem fixen pörög, de azért erősítsetek meg ebben.
Esetleg lenne jobb ár/érték arányú ventilátor erre a célra? -
Henk
veterán
-
Henk
veterán
válasz
jegenye77 #17101 üzenetére
Hát i7-re csak a rev.c jó vagy a sima de akkor külön kell lefogatót venned hozzá. A black rev.c horror áron van arról nem is beszélve, hogy kapni sem nagyon lehet. Asszem csak a Pixmania-nál láttam de pk-el együtt 19k körül volt.
Lehet még a Megahalems black is olcsóbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest