Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Valami teljesen felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan dolog történt GH5-ösömmel. Találkozott már ilyennel valaki? Képeket készítettem céges weblaphoz, a géphez vaku vezetékkel kötve és hálózatról táplálva ment a gép. Készültek a képek, a modelleknek többször megmutattam a képeket a gépen, hogy jó lesz-e. Hosszabb szüneteknél kikapcsoltam a gépet. Tehát megvoltak a kártyán (az egyik kártya videóra, a másik fényképre van állítva). Majd át lett helyezve a gép, közben valamelyik vezeték kiesett. de visszaraktam. Folytattam a fotózást. Amikor átmásoltam PC-re a képeket kártyaolvasóval és visszanéztem, a fotózás első részének utolsó képei (kb. 10-15), az áthelyezés, kábel kicsúszás előtti képek elvesztek. De a képek sorszámában nincs hiány, az folyamatos. Próbáltam helyreállító programmal megnézni és úgy sem voltak a kártyán a hiányzó képek. A másik kártyán sem volt egy kép sem, ami a videóra volt beállítva, csak régebben rögzített videók. A modelleket is kérdeztem, mert már nem tudtam, mit gondoljak. De megerősítették, hogy látták a hiányzó képeket még ez elkészülésük után. A sorszámozás folytonossága miatt nem tudom hova tenni a dolgot. Ezen a két kártyás backup sem segített volna, azt hiszem. Véletlen törlésnél a sorszám kimarad, meg nem is nagyon lehet véletlenül törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Honda topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest