Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Neked lehet hogy nem, de hidd el a nagytöbbségnek igen.

Mindenhol máshol azt olvasom, hogy a lelkendezés legfőbb oka az hogy végre OVF került egy ilyen gépbe. Sőt, mióta kijött az X100 azóta a micro fórumokon is szinte követelik, hogy mFT vázba is tegyenek ilyen hybrid keresőt.
Ha a jól kezelhető retrós váz önmagában elég lenne akkor az L1 is hatalmas siker lett volna, de nem lett, mert tartalmilag sajnos nem nyújtott semmi pluszt a többi DSLR-hez képest.Nem rossz gép az X100, a kialakítását én is nagyon díjazom. A paraszt vakítás része meg nálam ott kezdődik mikor sokan annyira bezsonganak az OVF puszta lététől is (legyen az akármilyen), hogy ebay-en az 1200 $-os listaár többszörösét is megadják ezért a gépért.
Az L1 féle micro vázat én is nagyon várom. Sajnos az L1 a Panának elég nagy bukás volt anno, így aztán ennek fényében azt hogy eddig nem lépték meg én inkább óvatosságnak mondanám, de majd rá jönnek..
remélem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest