Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Próbálgattam elég 30p-s gépet volt is olyanom, nekem az is darabosnak tűnt, ha mozog a téma, vagy a kamera. Hosszabb záridőkkel és megfelelő videós technikával biztosan kezelhető egy bizonyos fokig és az 50p-ben végre azt érzem, hogy nincs benne kompromisszum. Hamarosan jönnek majd az első double frame mozifilmek is, persze megint a saját magukból kiindulva 48p-vel.
A lényeg úgyis az, hogy neked megfeleljen és szívesen nézd vissza az anyagot.Tv-n egy jó minőségű 720p anyag és 1080p között szerintem sincs nagy különbség, sőt én filmeknél is már annyiszor kellemesen csalódtam a 720p-ben, hogy nálam alapból az a preferált felbontás (méret/minőség). Hogy az 1080 valóban többet nyújtson ahhoz olyan téma kell, illetve elég közelről kell nézni, ami sokszor kevésbé életszerű. Ha nekiállsz pixeleket keresgélni, akkor azért könnyedén tetten érhető a különbség és látni, hogy valóban részletesebb a kép (nem élesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest