Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátszóval 100-300 obi ez is. Természetesen tesó is egy fasz, mert fél év alatt kb. 3x használta, most először rendesebben. Igaz, én mikor megvettem neki, alaposan leteszteltem akkor semmi baja nem volt, meg amikor első 2 alkalommal használta, szintén jól működött...
Amúgy két megoldást ajánlott a szervizes: 50k és 1 hónap, ekkor ő megjavítja, csak az alkatrészre kell sokat várni, másik meg 85k a központi szervíz, az viszont 1 hét alatt megvan.Namost, el lehet gondolkodni, hogy megér-e 50k-t a javítása a 100k értékű obinak. Mert másikat venni használtan ugye zsákbamacska. Lehet annak is baja. Azaz sztem igen. A legfaszább az egészben, hogy amúgy csak ahhoz kell érteni, hogy kell szétszedni/összerakni az obit (meg mondjuk megfelelő szalagkábel is kell). Hát ez van

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest