- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Igen, szerintem is nagyon jó. 14-150-et meg még nem is tudod, mennyiért vettem, de jobb is, ha nem árulom el. A live compo nekem nem ér annyit (nem állítom, hogy nem jön be!), de ha a fókusz mellémegy, azt kifejezetten nem szeretem.
Pontosan, kösz, hogy megfogalmaztad helyettem 1 félmondatban
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.A "több helyen írták"-ról: 3 helyre emlékszem így hirtelen, a linkelten kívül volt egy dpreview thread ahol többen is megerősítették, de volt, akinek semmi problémája nem volt, meg egy másik kisebb fórum, de ott csak valaki panaszkodott. Nem tegnap olvastam, de megpróbálom visszakeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.