Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
válasz
shouryuken
üzenetére
A PL6-on van panoráma mód. Beépített vaku ugyan nincs benne, de adnak hozzá egy kis vakut, amit én pl le sem szoktam venni, mert olyan kis kompakt.
Én a hétvégén egy Panasonic G3-at próbálgattam. Nem vagyok egy gyakorlott fotós, de nekem a kidolgozása és a kitobi (14-42) működési finomsága messze elmaradt a PL6-tól (gyújtótáv állítás). Lőttem egy pár képet a Pana kitobit rátéve a PL6-ra és az eredmény szerintem valamennyire elmaradt a PL6 saját kitobijától.
Ne vedd szentírásnak, mert én csak most ismerkedem a témával, de a korábban, hasonló körülmények között lőtt képek alapján egyértelműen jobbnak érzem az Olympust, ráadásul a kidolgozása is jobb.
Wifi: nekem volt wifis fényképezőm és szerintem eléggé parasztvakítás. Mire összelövöd a gépre telepített klienssel, hogy letöltsd a képeket, annyi idő alatt 3x átküldöd kábelen. Tudom, mobil kliens más téma.
Ennyi. Csak egy vélemény egy kezdőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- FC26 Nintendo Switch játék
- Amazfit GTR Mini okos óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest