- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
Fura kérdésem lenne. Valaki próbálta már az E-M1 és az E-M5 stabilizátorát CSAK függőleges irányban? Tudom, hülye kérdés, de elmagyarázom. van nekem évek óta egy Oly 520-om, pár objektívvel. Eddig szinte ideális utazós gép volt, egy hátizsák alján annyit nyomott és akkora helyet foglalt el, mint egy rendesebb Canon L-es közepes tele, de most kezdek belefutni a korlátokba és váltani kéne.
Kéne nekem nagyobb érzékenység, ez rendben van, megfogható váz, ez majd kiderül, az 520-on is amióta megvan rajta maradt a pótakkus markolat, jobb élességállítás, nagyobb sorozat, ez is stimmel, meg az, hogy viszonylag vacak fényviszonyok között is tudjak lőni ilyen képeket:
Ez speciel egy Canonnal volt, amit ilyesmi fotózásokhoz tudtam kunyerálni, de most megszűnt ez a lehetőség. A lényeg az, hogy az ember együtt fordul a kocsival, tehát vízszintes stabi nem kell, de függőleges jól jöhet, ha működik, de működik? Ilyen szituban nem mindig lehet nagyon szabadon bánni a rekesszel, az idővel meg semennyire és néha miden fényre szükség van, szóval az a nem blendenyitással elért plusz is jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest