Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ha jól tudom a belépő Canonokon HD alatt lehet csak felvenni RAW videót, és nem folyamatosan. A Pocket Camera pedig SD kártyára tud rögzíteni RAW videót.
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Canon Adapter EF/EF-S - RF (2 év gari)
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.