Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ha jól tudom a belépő Canonokon HD alatt lehet csak felvenni RAW videót, és nem folyamatosan. A Pocket Camera pedig SD kártyára tud rögzíteni RAW videót.
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok probléma van a kamerával, de szerintem iszonyat szép képe van, szerintem mondjuk másodkamerának kiváló. De ha valaki nem hiányolja a nagylátót, és brutális minőséget akar, akkor is jó. Lehet hülyeség, de szvsz a komolyabb mozis kameráknak van egy bizonyos képi világa, ami nem hasonlítható össze a DSLR-el(ML RAW-al sem). Nekem ezért is tetszik a Pocket Camera, mert nagyon hasonló hozzá. Csak sajnos elég sok hülyesége van mint a nagytestvérének.