Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
DSLR versus Mirrorless Thom Hogantól (szerintem már hangolja magát az e-m1 review-ra
)
Nem feltétlen kell mindenben egyetérteni és ugyanúgy látni, de érdemes elolvasni, főleg mert erről az itteni fórumokon sokszor rémesen alacsony színvonalú "vita" szokott zajlani, pedig hát lehet ezt értelmesen is csinálni (persze "könnyű" neki, nem hitvitát folytat hanem egyszerűen "csak" használja mindig azt a rendszert amelyik épp jobban illik az aktuális céljaihoz, elképzeléseihez)
(és az külön tetszik (én is ezt szoktam mindig kiemelni, persze hozzá képest töredékakkorányi tapasztalattal) hogy a méret-kérdésnél nem redukálja ezt a vázra, hanem a teljes rendszert nézi (az objektívek foglalják a sok helyet), és amúgy is direkt "useful lens set"-et ír az "equivalent lens set" helyett, ami megfelel az éppen aktuális céljaihoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)