- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
erről nekem mindig a NO Limit jut eszembe..!
kis szösszenet hogy meddig is elfajulhat a dolog..
m.helyem..most mindegy mi a neve..egy fotópályázatot hírderet..bár ki csinálhatott és küldhetett be képeket..természetesen a téma adott volt ami szorosan össze függ a munkáddal..na most a m.helyre tilos gépet bevinni mert az 1ből kirúgással jár..ha engedélyt akarsz kérni ahhoz gyakorlatilag tűzgyújtási engedély kell..mondjuk ezt senki nem értette..tehát..ebből logikus hogy meg se próbálj engedélyt kérni.! a másik variáció keress olyat akinek van fotózási engedélye..és az ő..6-7 éves kompakt gépével csináld meg a képet..
na most én adom az ötletet a koncepciót..a témát..és akkor ki exponál..?Ő mivel övé a gép..de én pályázok..
vagy is inkább ő..? vagy még sem..? ez így egy fa*ság.. és nem let se kép se koncepció..se semmi..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Eladó Lumix DC - G9
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest