Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
Mi is Nespressoval toljuk
Szerintem otthonra bőven jó egy olyan, ilyen milliós herkentyűknek nem látom értelmét, mert nem elég a kávégép, ki kell építeni hozzá a komplett infrastruktúrát. Megfelelő minőségű vizet kell biztosítani, aztán kávét, stb. Meg főleg a tökölés vele. Starbucksban is valami hiperszuper gépek vannak, aztán mégis olyan szar a kávéjuk, hogy ők kellene fizessenek, hogy azt igyam, ehelyett aranyárban mérik...
Mi nem iszunk minden nap kávét, illetve csak ketten vagyunk, így nem vág oda a Nespresso-s kapszula ára, de a minősége miatt mindenképp megéri, illetve azért a terméktámogatás etalon a hasonló gépek között.
És szerintem a kávé is finom, amit az főz. Nekünk egy piros Pixie van, szóval még csak nem is a csúcsgép
Hogy on is legyek: megjött az 1500Ft-os Gorillapod utánzatom, amit 3kg teherbírással hirdetek, gyakorlatilag egy MILC-et nagyobb obival is rá mernék bízni, de inkább 1-1,5 kg a hasznos teherbírása.
Kép róla:
Elnézést a (fos) és el nem forgatott képért, telefonnal lőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Ingatlanos topic!
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem otthonra bőven jó egy olyan, ilyen milliós herkentyűknek nem látom értelmét, mert nem elég a kávégép, ki kell építeni hozzá a komplett infrastruktúrát. Megfelelő minőségű vizet kell biztosítani, aztán kávét, stb. Meg főleg a tökölés vele. Starbucksban is valami hiperszuper gépek vannak, aztán mégis olyan szar a kávéjuk, hogy ők kellene fizessenek, hogy azt igyam, ehelyett aranyárban mérik...