- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
nekem úgy tűnik eléggé torzít, ami persze javítható, portréhoz túl éles a háttered, ami gondolom nagyobb gyútávval, nyitottabb rekesszel, stb, szintén megoldható, pl a legelső csajosnál 40mm/f5.80-at mutat az exif info, a másodiknál full nyitott a rekeszed, de 12mm-en komponáltad...jó, csak szövegelek, talán én vagyok itt a legamatőrebb, és ezek a képek is biztosan azért ilyenek, amilyenek, mert nem manuálban csináltad
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...(#25543) HollyBoni: végre feltöltöttél pár helios-portrét

Új hozzászólás Aktív témák
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PC Game Pass
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...