Hirdetés
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Lassú Víz #102378 üzenetére
Sok éven át az emberek cserélgették a technikát, hogy jobb minőséget kapjanak. Most hogy megjöttek a segítségek (témakövetés, jobb szenzor, jobb proci és sw, pro capture...stb) most meg azt mondjuk ez már sok?
Szerintem ez olyan, mint egy autóversenyes videójáték, ahol a kezdők minden segítséget bekapcsolnak (sávkövetés, auto fék, stabilizátorok, törhetetlenség...stb) aki meg ügyesebb, az mindent off-ol.
Ha túl sok a kényelem, segítség, akkor ki lehet kapcsolni.
Én meg örülök, ha több segítségem van, mert én is szeretnék olyan, vagy csak megközelítőleg olyan képeket lőni, mint aki a fél életén át tanulta a szakmát és van 40 év tapasztalata .
Tudom a kompozíción is sok múlik, meg a fényeken...stb. Na ebben segítenek a szoftverek, ahogy írod is, nem kell mindent megvenni.#102380lugosi
Ha nem is ilyen extrém módon, de én is sok képet készítek, mert nem vagyok jó fotós. Inkább lekattintom többször, más pozícióból is (turista fotó kategória), minthogy lemaradjak valamiről.
A többlet válogatás kevésbé fájdalmas számomra, mint egy el nem készült kép, vagy egyetlen kép egy témáról, az is homályosan.
Jah, néha japán turista módba kapcsolok.
(egyébként a turista fotó nem is olyan könnyű, mert ha nem akarsz lázadást a csoportban, családban, akkor tempósan kell készíteni a fotókat. a családtagok se a türelmes modell kategória )#102385theporcupine
Szerintem technikával nem lehet csalni. Amivel lehet, az a PS (és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest