Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Azonnali fotós kérdések órája
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
"Várj, akkor jól értem, hogy van egy régi tükrös, van egy Z50 és ezek mellé jönne az MFT?"
igen, bár az asszony tiltakozik ellene, mármint a pénzköltés ellen, nem akarom elkapkodni
"A Z50 APS-C szintén, mint a tükrösöd. Egy FF D750 mellett is jobb eredményt adott?"
fura módon igen, pedig nekem csak kit obim van a Z50-hez, ennyit számít, hogy a két képérzékelő között eltelt 5-6 év fejlesztés
"Nem lehet, hogy nálad valami zajszűrő hevesen dolgozott, míg a másik tolta a RAW-ot?nem, mindketten RAW-ban toltuk, én pedig a vázon nem használok semmi zajszűrőt
"Egy FF nem szokott rosszabb lenni egy APS-C-nél, mégha az tükrös, nem pedig milc.
Ha a dslr-ed is nikon, akkor adapterrel tudod használni az obikat a Z50-en"A dlsr-em is Nikon, de arra nincs komoly obim, így semmi értelme FTZ adaptert vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs