Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
tippre a referált kommentben szereplő arányok már nem így vannak - nem ugyanazok a szektor-részvénysúlyok vannak azokban az alapokban most, mint az origi poszt idején. Azért már jó pár hónap eltelt azóta : ) Illetve nem kiugró azért, mert az US-piacnak is körülbelül 12%-os szelete a HC, és a globál szinten is 10% felett van. Szóval nem kiugró az a 13%, és lehet, időközben változott a "leosztás".
#118480 PredatorZoli
"gyakorlatilag azért nem támogatja a gyereket, mert kvázi meg akarja leckéztetni, (gyakorlatilag szivatni), mondván ő se kapott, had szívjon a gyerek, had tudja meg"Jah, ezt ismerősök körében "displaced agression"-nek szoktam mondani, sajnos rengeteg példát látok rá a környezetemben - láttam. Persze más kontextusban, és vlszg ez soha nem fog megváltozni. Elég mély gyökerei vannak biológiailag is, más fajoknál is, így igazából bizonyos szinten mindenki hajlamos rá.
Engem nagyon úgy kondícionáltak szülők, hogy alapvetően inkompatibilis vagyok heteroagresszióval és rosszindulattal, és inkább segíteni próbálnék az egyénnek, nem elgáncsolni vagy megfúrni (és egy szép adag jóhiszeműség). Nem jó ez sem : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest