- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
-
Grózi
veterán
válasz
FollowTheORI #82798 üzenetére
De miért ventivel felfelé?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
_t0Mi_ #82674 üzenetére
No, beszereltem a cuccot (FSP Hyper M 700).
A külső ugyanaz mint a netes videókon.Bejött a számításom is szerencsére (meg a marketing igaz
), teljes terhelés alatt is csendben van a gépem (nem a táp teljes terhelése!!
a gépen 300-400W között lehet, nincs most mérőm... szóval ~50% tápnak - addig ígérik a 19dBA-t ugye).
Feszültségek relative stabilak terhelés alatt is, azért csodát nem vártam (kínai taiwani alkatrészek), de ennyi pénzért nem is csalódtam. Sőt inkább pozitívan.
De a legfontosabb a csend volt és az 100% teljesült, semmi ventizaj, kerrekés, ciripelés.
A többi fontos dolog meg majd hosszútávon kiderül (pár év alatt), pl a venti hogy bírja stb stb.
Arc Midibe a kábelek elég hosszúak, még marad is 1-2 centi tartalék benne (alsó táp és hátul bújtatva is).
Ez alapján azt mondom a Define R5-be is jónak kell lennie, kb ugyanaz a méret a két ház.
-
Donát.x
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni most van nekem egy 420W HKC SZ-420R 8cm ATX tápegységem és szeretnék egy jobbat venni 10.000 Ftos árkategóriában ami fontos lenne, hogy 4 darab Sata csatlakozója legyen 1 SSD-nek, 2 HDD-nek, 1 CD olvasónak.
Válaszaitokat és segítségetek köszönöm előre is. -
feldeci
tag
-
aAron_
őstag
Kettő közül melyiket választanátok? Aurum S 700W vagy HCG-620M? FSP-re 2, Antec tápra 3 év garancia van még. Árban a kettő közel azonos. Nagyon maximum 550W-os (peak) terheléssel számolok, mind a kettőnek bőven elégnek kell lennie. Minőség és a halkság számít egyedül. Köszönöm!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
pritor #82791 üzenetére
GT 630 4GB? Persze. GTX 480 SLI? Nem hiszem.
A VRAM nem mond sok mindent. Pl a HD 7850 1GB erősebb, mint a GT 630 4GB.Van egy olyan érzésem, hogy bizonytalan vagy, ezért: Milyen VGA-t vegyek? topic.
Szerintem elbírna egy FX-8320(@4-4,3GHz)+R9 290 párossal is.
laceb(#82792)
Thermaltake Munich 430: Ebből van jó, és gagyi is(katt) -
laceb
tag
Sziasztok!
Kezd behalni a tápom ezért újat kell vennem.Tudnátok ajánlani valamit 10e körül az alábbi konfighoz,vagy többet kell költenem?:
Asrock 970 Extreme3
Phenom II X4 945
Radeon HD 6870
Ram 2x4Gb Kingston Hyperx
WD 250Gb sata 7200rpm
Maxell külső hdd 500GbKöszi
-
pritor
tag
Sziasztok!
Ezek közül melyik tápot érdemes venni ami nem gagyi és ki adja a tényléges feszültséget ?Megbízható táp érdekelne!
[link]
Ehez a laphoz kéne [link]
Egyenlőre ilyen videó kártya van benne [link]
Jah és a proci Fx8320 van benneKésőbbiekben meg 4gb.os vga váltásra i elegendő legyen 500-600 táp max amit veni akarok
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
Hozzájutottam egy FSP Everest 80Plus 500-as táphoz.
Huzamosabb ideig bírni fog egy FX8320 4,2-n, és egy R9 290-est?
Ezen kívül még egy 750-es winyó, és ssd van.
Vagy cseréljek nagyobbra?Köszi
Hafy -
Visali
csendes tag
Közben olvasgattam, és a fentebbi posztomban említett Zalman táp kiesik. A kérdésem csak annyi, hogy megéri egy FSP Hyper 600W táp, vagy inkább maradjak a Thermaltake Hamburg 530W-nál?
A tanácsokat, véleményeket köszönöm
-
Balathruin
veterán
válasz
BomiBoogie #82785 üzenetére
Simán vinnie kell.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
#92888064 #82783 üzenetére
Köszi nektek!
A szóban forgó kártya egy MSI 760 HAWK, illetve egy i5-4460 proci, szerintem nem lenne gondja a tápnak velük.
-
Balathruin
veterán
válasz
BomiBoogie #82782 üzenetére
Igen, de tényleg jó lenne tudni a hardvereket.
Ad-m: Pedig van 1x6pin -> 8pin, nekem is olyan van.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #82782 üzenetére
idáig olyan átalakítót láttam, ami 2db 6 pines csatlakozóból csinált egy 8-ast.
illetve határeset lehet a tápnak egy olyan kártya, ami 2x8 pines áramforrást igényel (ha nem dísznek vannak azok a csatlakozók). az én szememben a mai napig ez a legjobb táp, ami valaha nálam volt (a mostani aurum 600w-nál is), de vannak korlátai.
szerintem írd le a többi komponenst is, úgy könnyebben tudnak segíteni a többiek.(#82784) Balathruin
ma is tanultam valamit, nekem csak a fordítottja volt. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ehhez a táphoz hozzá lehet kötni olyan VGA-t, amelyik 2x8 pint igényel, ugye?
A tápnak 1 db 6 pines kimenete van, de azt át lehet alakítani 8-assá (van a VGA-hoz adapter), a másikat meg Molexből meg lehet oldani, jól gondolom?
-
MCGaiwer
addikt
Sziasztok!
FSP Aurum S 500W még mindig jó vételnek tekinthető?
-
frankdelgado
őstag
Hello!
Koràbbiho kèpest vàltozott az elkèpzelèsem
Táp: Chieftech 500W CTG-500-80P
Ezeket kellene etetni:
Cpu:i5 4440
Lap:h97 asus plus
Vga r9 280x
Dvd meghajtó
Asus xonar hangkàrtya
Firewire pci
4x2 giga 1333 ram
Usb fejhallgato
Xbox 360 receiverMegbìrnà? Tuning nuku. Procinàl kizàrt.
-
Szolti
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konfighoz elegendő egy XFX 450Pro tápegység? Vagy esetleg valami 550W körül nézelődjek?
CPU: Core i5-4670
MOTHERBOARD: MSI H87-G43
VGA: ASUS R9-290
MEM: Corsair 2*4GB 1600 KIT
DL DVD: Pioneer DVD-RW DVR-215D Black
HDD: Seagate Green 500Gb
SSD: HyperX 120GbKöszönöm!
-
snecy20
nagyúr
(#82769)-re kérnék egy gyors ajánlást valamelyik szakitól.
-
Taranti
senior tag
válasz
FollowTheORI #82771 üzenetére
Köszi, gyanítottam, de nem voltam benne biztos. Úgy látom, a rögzítő csavarok furatai máshogy vannak, meg persze méricskélek majd..
-
MMIX
addikt
válasz
Taranti #82770 üzenetére
Márkás használt komplett "netezős" gépeket lehet venni 20K alatt.
Keress egy ilyen boltot, ahol ilyeneket árulnak és vegyél egy használtat tápot pár ezer Ft.-ért.
Például, mint a hardverker.hu, vagy máshol.
-
Taranti
senior tag
Sziasztok!
SFF géphez milyen tápegységet tudok venni? (Anno nagypapának vettünk használtan egy HP-Compaq "netezős" gépet, és úgy tűnik cserélni kellene a tápot. Kifejezetten ilyen rendszerhez nem látok bolti kínálatban tápegységet, és bár sokat nem szeretnénk rá költeni, de mégiscsak jobb lenne egy új. Előbbieknek megfelelően persze új gépben sem gondolkodunk, ennek a tudása még bőven elegendő.)
Elősre is köszi! -
snecy20
nagyúr
Nagyjából 20k-ért inkább Thermaltake Berlin 630w vagy Seasonic S12 II 520W?
i7 4790k, SSD+3db HDD, HD7950 lenne a gépben nagy vonalakban.
-
Visali
csendes tag
Sziasztok! Kb. egy hete kértem a segítségeteket tápegység választásban [link], akkor azt a tanácsot kaptam tőletek, hogy egy Thermaltake Hamburg 530W jobb lenne, mint amiket akkor felsoroltam.
Közben úgy alakult, hogy talán tudnék egy kicsit többet áldozni rá, max 17k-t.
Kinéztem kettőt, a segítségeteket most abban kérném, hogy érdemes-e az alábbiak közül vennem valamelyiket, vagy maradjak a Thermaltake Hamburgnál:
- Zalman ZM600 LX (600W) [link]
- FSP Hyper 600W [link]Jelenleg egy Q6600-as Intel procit és egy Zotac GTX 560 Ti-t kell meghajtania, illetve a monitorom is a tápra kötöm. Viszont úgy szeretnék vásárolni, hogy egy esetleges gépfejlesztésnél (alaplap, proci, kártya) később erre már ne legyen gondom, illetve annyi az igényem, hogy legalább két darab 6 pines és két molex, vagy egy darab 6 pines és négy molex legyen rajta, de elvileg ez mindegyiknél pipa.
Segítségeteket ismételten előre köszönöm.
-
nismoka
addikt
Üdv! XFX 750W P1-750X-XXB9 ez ajánlott táp és halk is?
-
H_András
tag
FSP Raider 650W ATX/EATX tápegység, BOX, 80+
FSP Raider 750W ATX/EATX tápegység, BOX, 80+A két tápegység között mindössze ~2000 Ft a különbség. Elírás lehet? Nekem mint hozzá nem értőnek az jön le (azon kívül hogy ez ugyanazon sorozat két darabja), hogy az erősebbet vegyem - 25 ezres tápnál ez nem tétel (ha nincs rá szükségem akkor is, később talán jól jön az erősebb javára)
-
vctm
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP 350 60apn táp elég ehhez a konfighoz?
I3 3240
2x4 gb ddr3
HD 7870 GHz Edition
500 gb hdd
120 gb ssd -
Balathruin
veterán
válasz
csabaizoli #82761 üzenetére
Nagyon régi, inkább cserélném.
-
csabaizoli
tag
http://hardverapro.hu/apro/-_asrock_h61m-g16102x26ghz-2gb_hyperx-120gb_-
Sziasztok!
Fenti gépben ez a táp található, chieftech(sirtech belső) 230Watt, PFC
Megbízható ez a táp? -
törölt tag
Sziasztok!
Problémám a következő: egy Bitfenix Prodigy házba építkezem éppen, egy XFX XTR 550W-os tápot vettem bele, de kiderült, hogy a holnapján feltüntetett 16 centis hossz nem igaz, 17 centi hosszú a drága, és így már nem fér be, ha vinyót is akarok (és akarok...). Amit szeretnék, az egy lehetőleg teljesen moduláris táp (vagy csak 24 pines alaplapi, CPU és 1 PCI-E fix-szel), ami maximum 16 centiméter hosszú, 500-550 watt körül. Árban rugalmas vagyok, csak legyen jó minőségű és feleljen meg a fentieknek.
A tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv,
eryona -
Potzee
addikt
válasz
xlaxix #82755 üzenetére
" Az a probléma vele, hogy borzasztó hangosan ciripel. "
Ebből gondoltam, hogy a ventivel lehet a gond...pl. ilyesmi
De ha a zaj nem mechanikai hanem elektromos jellegű (coil whine) akkor valóban csere. -
hentes555
senior tag
Erről a tápról mi a véleményetek? SeaSonic USA SS-400ET
6,5k használtan, 2 hét gari
Amit hajtania kellene:Gigabyte G41MT-D3V
E5700
4 Gb Kingston RAM, 1333
HD 6670
Kingston SSDNOW V300 120 Gb -
MMIX
addikt
válasz
_t0Mi_ #82753 üzenetére
"De az is nagy segítség, ha megmondja valaki, hogy a négy közül valamelyik nem ajánlott."
Thermaltake Smart SE 730 W a kevésbé ajánlott, ezt nem venném.
Fractal Design Integra M 750W 3 év gyári garanciás, esetleg egy másik boltban venném, vagy egyeztetés ott ahol 2 évvel írják a boltban. Az egyik pci-e 6+2pin köteg ennek is fix, ha jól láttam.
[www.insidehardware.it] -
_t0Mi_
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #82752 üzenetére
Ez a négy kapható számomra még megfizethető áron, a jövőben sem lesz kevés a teljesítménye még akkor sem, ha sli/cf-ben gondolkodom, a kábelei is elég hosszúak, modulárisak is, és könnyen beszerezhetőek.
Ezek az okok.
De az is nagy segítség, ha megmondja valaki, hogy a négy közül valamelyik nem ajánlott.
-
hentes555
senior tag
Még egy kérdés, hogy sok helyen látok Xilence tápokat, pl [link]
Ezekről mi a véleményetek? -
hentes555
senior tag
Még egy kérdés, hogy sok helyen látok Xilence tápokat, pl.
Ezekről mi a véleményetek? -
xlaxix
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Chieftec CTG-500-80PB tápom. Az a probléma vele, hogy borzasztó hangosan ciripel. Szinte már elviselhetetlen. Éjszaka nem tudom a gépet bekapcsolva hagyni, ha valamit leszeretnék tölteni, mert nem lehet aludni tőle. Ha csukva van az ajtó és nagyjából csönd van a lakásban, akkor még a konyhában is hallani a ciripelést. Borzalmas.
Új tápot szeretnék venni, de nem tudom, hogy megérné-e újra Chieftec-et vennem. Tudtommal ez egy jó táp, csak szerintem pont sikerült egy ciripelőset kifognom.Legfeljebb 15 ezer forintos árkategóriában mllyen tápegységet ajánlanátok nekem?
Előre is köszi!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
_t0Mi_ #82740 üzenetére
5.: Seasonic M12II 520 EVO(teljesen moduláris, osztatlan 12V-os ágon 480W), olcsóbban FSP Raider 550(80+ Bronz)/Raider S 550(80+ Silver)
Nem kell ide 700+ watt, sőt, 600+ sem. Szerintem a gépedhez egy FSP Aurum S 400 is elég lenne, de ez nem moduláris(ha feltétel
)
Nem hiszem, hogy pl egy R9 590 kétszer annyit fog fogyasztani, mint egy R9 290. -
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Hosszú keresgélés után 4 db tápot sikerült kiválasztanom, ami szóba jöhet a vásárlás során.
A gép: I5 3570K + R9 290, de a jövőre való tekintettel választottam, nem szeretnék tápot cserélni 5 évig.
Az árakat egy webáruházból néztem, igazából csak tájékoztató jelleggel, összehasonlítási alapnak írtam oda őket. A watt érték alatt a 12 V ágon a gyártó által megadott maximális produkálható értéket írtam le.Cooler Master G750M - 27.076
-744 W
-5 év
-kábelezés lapos és hosszú
-félig moduláris - Az egyik felesleges dual 6+2 pin nem leszedhetőFSP Hyper M 700 - 23.051
-636 W
-5 év
-moduláris
-Kábelhossz???Thermaltake Smart SE 730 W - 23.495
-684 W
-3 év
-moduláris
-kábelezés lapos és hosszúFractal Design Integra M 750 W - 29.618
-750 W
-2 év
-moduláris
-kábelezés lapos és hosszúA kérdésem az lenne, hogy ti melyiket ajánlanátok, és miért? Esetleg van e ezek között olyan, amit érdemesebb elkerülni? Az FSP táp kábelhosszát sajnos nem találtam meg, ez azért lenne fontos, mert egy Fractal Design Define R5-be menne, amihez meg kell a hosszú kábel.
Előre is köszönöm a segítséget, és bocsi a hosszú postért..
-
hentes555
senior tag
válasz
04ahgy #82738 üzenetére
Túlságosan nagy teljesítményű táp nem kellene, szüleimnek rakok össze gépet, a konfig amiben benne lesz:
Celeron G1610 2x2,6 GHz
Asus H61M-F
4 GB Crucial 1600-as RAM
Kingston V300 120 GB SSDAz a baj a gari meg jó lenne, azt mondták szüleim lehetőleg csak olyat vegyek, ami garis és férjek bele 55k-ba. Ez a 4 dolog eddig 47, és kell még ház meg táp.
-
zapo
csendes tag
válasz
Balathruin #82733 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
hentes555
senior tag
válasz
Balathruin #82735 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszokat
-
hentes555
senior tag
válasz
Balathruin #82733 üzenetére
Még egy kérdés, Chieftec 400W GPS-400-A8 is van ugyanígy 8700-ért, az sem jobb gondolom, ugye?
-
hentes555
senior tag
válasz
Balathruin #82730 üzenetére
Tehát a Sharkoonnak FSP belseje van?
-
zapo
csendes tag
Sziasztok!
XFX TS 450W, vagy Tt Hamburg 530 (TR2-530AH2NSW)? Esetleg más táp 15-16k környékén?Konfig:
Asus B85 Vanguard
i5 4570
2x4GB 1600 RAM
GTX960 2GB VGA
1TB HDD
Alsótápos CM N400 ház -
hentes555
senior tag
válasz
Balathruin #82728 üzenetére
Miért a Sharkoon?
Nem jobb a 3 év garis Chifi annyival, hogy megérje 4k-val többet adni érte?
Nem vitatkozásból, csak érdeklődöm -
hentes555
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a két táp közül melyik érné meg jobban?
Sharkoon SHA350-8P [link] 3 hónap garival használtan 4k vagy
Chieftec 400W GPA-400S8 táp új, dobozos, 8700 -
Czimby
addikt
Sziasztok!
500-550W közötti Tápegységet keresek budget árkategóriában 15k környékén.
Mi az ami nem életveszélyes a gépre?
FSP Hexa+ 500w
CHIEFTEC GPA-500
CHIEFTEC GPS-550 (Ez miért ilyen olcsó Iponon?) -
matyiGo
aktív tag
válasz
04ahgy #82719 üzenetére
ó.
hát ez érdekes. akkor lehet hogy az alaplappal lesz a gond.
ASRock P67 Pro3Balathruin: abból gondoltam mert ha kiveszem a hangkarit akkor stabil, ha kiveszem az egyik ramot de benthagyom a hangkarit akkor is stabil. ha mindkét ram bent van és a hangkari is akkor összeomlik. ráadásul az első hiba nem kékhalál hanem az az üzenet a hangkarinál: Az eszköz nem talál elég használható erõforrást (kód: 12) aztán nem kapcsol be a hangkari.ha bekapcsolna kékhalál.
köszönöm a segítséget itt
-
matyiGo
aktív tag
Sziasztok, segítségre volna szükségem.
mióta beraktam egy hangkarit sajna kevés a gépemnek a táp, ki kellet vfennem kompromisszumosan az egyik memóramodult. alapból a konfigom így néz ki:
i5 2500K (nincs húzva)
GTX 760 OC 2Gb
16 Gb 2133 Mhz
128 Gb SSD
2 x 3T winyó
asus xonar dg hangkari
corsair vx450.. ezzel együtt így már kevés sajna a corsair vx450w amikor építettem még nem gondoltam rá hogy ennyit fogom bővíteni. a dolog érdekessége hogy a fogyasztásmérővel így is mindig (terhelés alatt is) 200W alatt marad s ezért nem is értem hogy miért kevés neki a corsair táp de nem értek hozzá s gondolom itt lehet a gubanc.
ha a táp a gond akkor rendben van e ha egy FSP Hyper M 700 -al cserélem?
-
válasz
04ahgy #82714 üzenetére
Szia.
Semmi különös, csak arra mutat rá, hogy lehet minden alkatrész jó, mégis valami amivel nem számolunk (hotspot) elrontja az összképet. Ezért nem elég olyan táblázatokat nézni, hogy jó/nem jó. Esetemben inkább utánajárok az okoknak.
[link][link] - ezek iponnál (evga reseller) 10 év garira vannak beállítva.
-
04ahgy
nagyúr
Nem tudom miért nem ajánlják. Talán mert két évet kapsz, a többit meg intézd magad a gyártóval. Ellenben meg van 5 év hazai garis típus, Corsairből meg hét.
Az utolsó bekezdésed nem értem, mire akart kilyukadni, átfogalmaznád, kérlek?
Dönc: Ezek az esetek mostanában kezdenek, évekkel a beüzemelés után előjönni, mint anno a SuperB 460-nál. Ettől még nem lesz nem ajánlott táp, csak most van alternatíva jobb árban. A javítást nem én végzem, csak tudok több esetről is, ahol sikeres javítás történt. A javítás a Caseking Kellytech műhelyében történt (hivatalos Chieftec disztribútorok hazánkban). Hozzávetőlegesen 4-5k HUF-ra tippelek, pontos összeget nem tudok. Célszerű lehet megkeresni őket, végfelhasználótól befogadnak-e fizetős javításra tápegységet, vagy valamelyik viszonteladó partnerükön keresztül tudod csak eljuttatni hozzájuk.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cassio1987 #82699 üzenetére
Balathruin javaslatát csak kiegészíteném az FSP Aurum S 500, Aurum S 600 tápokkal.
(#82684) RaGi91: Elég lesz az a be quiet!, a gyártók azért adnak meg nagy értékeket, hogy a noname tápok is menjenek a termékükkel. A 750W amúgy már a CrossFireX-re vonatkozik, nézd meg alaposabban.
A többágas táp sem gond, el tudod osztani az ágakat.HGyu
-
HANDO88
senior tag
Hali. Valaki egy rövid véleményt mondana erről a tápról? Nem a német zászlós kiadás.
Termaltake Berlin 630W
Előre is köszi. -
válasz
04ahgy #82394 üzenetére
Azon tűnődtem, 10 év garis Evga-t senki nem akar ajánlani? Igaz elég nagyok. [link][link] Bárhonnan veheted, a gyártónál lehet beregisztrálni a + éveket a megfelelő típusra. (és akkor a belsők)
Valójában amiért válasz lett az üziből:
"Nédda, LTec kondik az (eredeti) RM850-ben: [link]. OklahomaWolf álláspontja szerint nem kizárólag a kondi a lényeg, hanem az is, hogy mik a beépítés körülményei. A legjobb Rubycon-t is beteheted, ha mellette a hotspot és megfő."
Milyen nagy kár, hogy "nem úgy van az!", hogy nézegetek adattáblákat (pl. [link] ) és simán döntök. Jobb ha kérdezek, mielőtt a saját fejem után megyek. Még jobb, ha minden hiteles értékelésnek a kiváltó okát megtalálom leírva.
-
20 és 25E között milyen tápot válasszak?
Gép: i5 4590 + egy erősebb VGA (280x vagy 290. lehet nem ez lesz, de ezek többet esznek, és szeretnék tartalékot a tápban). FSP Raider (S) 550-t néztem, volt is FSP-m (anno bluestorm 400), de meglepett, hogy nincs harisnyázva a kábel :S Úgyhogy tovább keresgélek. -
Dönc
tag
válasz
04ahgy #82675 üzenetére
CTG-500P-vel (2013-as példány) én is hasonlóba futottam bele (konfigom csak a tápban változott azóta), mint ami a linkelt hsz-edben van, csak prime helyett linx-el adtam a procinak.. viszont már akkor is lehalt, ha csak a furmarkot indítottam neki. Teszt jelleggel egy "alig használt" GPS-400A-val meg se kottyant ez a teszt. Azt lehet így látatlanban tudni, hogy mennyiért javítható a cucc, vagy mi van lekushadva benne? Esetleg - ha jól értelmezem ez szériahiba - van valami, akár angol nyelvű leírás róla?
Tartalékba még jó lehetne, ha nem lenne nagyon ráfizetéses javítani. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Balathruin #82703 üzenetére
...amiből van többféle is: [link]
-
Cassio1987
tag
válasz
Balathruin #82700 üzenetére
A seasonic nyert mert egyedül azt találtam meg a boltban, ahol vásárolni fogok. köszi a tippet
-
Szikron
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben felújítottam a gépem, viszont a régi tápom nem jó az új konfigurációhoz.
Alaplap: GigaByte GA-970A-DS3P
Processzor: AMD FX 6-Core FX-6300 Socket AM3
VGA: ASUS GeForce GTX750-PHOC-2GD5 2GB
Memória: 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston CL11Milyen teljesítményű tápegységet ajánlotok hozzá?
Ha esetleg konkrétumokat írtok azt külön megköszönöm!
Sajnos az anyagiak fontos meghatározók.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- ATX tápegységek (Dell, Chieftec, Delta, HKC, Codegen, CoolerMaster, 235W-600W) + RETRO
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest