- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Az fsp s550 jobb választás ha jelenleg olcsóbb is? Itt néztem. Igaz csak 3 év rá a garancia. Szerintetek?
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hozzáértőbbeket, hogy 1155-ös alaplapba max milyen i5-öst rakhatnék egy 6970 2gb dual fan (8+6 pin kell neki) mellé, ha a tápom egy enermax pro 82+ 425w? egy db 500-as vinyó van még a gépben csak. Köszönöm válaszokat.
-
SRII
őstag
Hát srácok, megjött az XFX TS 550! azt a leburultát, nem számítottam ilyen minőségre, és a kábelek- fekete, nem merev, áhh kár is pocsékolni a szót, egyszerűen kitűnő.
Többet kaptam mint amire számítottam. -
Balathruin
veterán
válasz
szabolcs77 #80495 üzenetére
A CM 34-35dB(A). Raidernél halkabbnak kéne lennie, mert ott kevés a borda és főleg a ventilátor hűt, de a mostani géppel akkora terhelést nem tudnál csinálni, hogy hangos legyen.
-
szabolcs77
tag
válasz
Balathruin #80494 üzenetére
köszi!
ahogy nézem mindkettő megbízható táp, árban belefér bármelyik, ha a működési hang alapján kell választanom, akkor a CM V450?
itt néztem, 60 hó gari is elég biztató: [Cooler Master 450W V450S RS450-AMAAG1-EU]
-
Balathruin
veterán
válasz
szabolcs77 #80493 üzenetére
FSP Raider S 550. Ez bőven elég lesz később is ha Intel + nagy VGA kerül a gépbe. Jobb hatásfokért többet kell fizetned, de ha belefér akkor Cooler Master V450.
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tápegység kapcsán. Az alábbi konfighoz: A8-6600K, 8GB RAM, 2 HDD + 1 SSD. Kizárólag munkára van használva (programozás, photoshop, weblap szerkesztés), alsó tápos házam van.
Elsődleges szempont a megbízhatóság és csendes működés természetesen örülnék egy jó hatásfokú eszköznek. kb 20k szánok rá, legyen benne tartalék, ha intelre váltok (bár akkor is csak munkára lesz használva)Tanácsokat előre is köszönöm!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
TwentyFour #80491 üzenetére
Legolcsóbb:
-Thermaltake Hamburg 530/Berlin 630: Ne a zászlós, gagyit(pl TR2-530AH2NH) vedd, hanem az újabbat, amin rajz van(pl. TR2-630AH2NSW).
Drágább és jobb:
-FSP Raider 550: A Raider S 80+ silver hatásfokú, nem 80+ Bronz-os, mint a sima esetében. A minőséget nem befolyásolja, plusz a sima is szinte silver-es. -
TwentyFour
tag
Sziasztok, a lehető legolcsóbb de megbízható tápra lenne szükségem egy G3258@4,4GHz + HD7970 kombó meghajtására. További alkatrészek: 8GB RAM, 1SSD, 1HDD, plusz a léghűtések. Kérdés, hogy milyet érdemes venni. A gép 90%-ban játékokra lesz használva.
Előre is köszönöm.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Horbal #80486 üzenetére
A CM CWT belsős, a Chieftec Sirtec belsővel rendelkezi.
Ami jó:
-Thermaltake Hamburg 530, Berlin 630: egyik sem moduláris, csak az SW-re(nem H-ra) végződő "építészek"(épületrajz van rajtuk) a jók.
-FSP Raider 550: 80+ Bronz, a Raider S 80+ Silver-es.
-XFX TS 550: Seasonic belsős, a bronzos 22k, a goldos 28k(szerintem nem éri meg a drágább)
-CM V450: Enchance belsős, 80+ Gold, ezek közül csak ez (fél)moduláris.
-CM V550: 32k, szerintem túlárazott, annyiért már lehet XFX XTR 550/650-et kapni. -
Balathruin
veterán
válasz
SpongyaBob #80487 üzenetére
Hamburg 530, de a német zászlósat kerüld.
Horbal: 25 alatt Cooler Master V450 van.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Jelenlegi tápom: [link]
Proci: Phenom II X4 955
Jelenlegi VGA: GTX460 (TDP 150W) ami pedig jön helyette 7870/7870XT (TDP 170/185W)Mit ajánlotok a mostani helyett? Nem vagyok biztos benne, hogy ez elég lesz már.
A keret max 15 ezer.
-
Horbal
őstag
Sziasztok,
Erről a tápról mi a vélemény?
Az adataimnál szereplő konfig mellé kellene az öregecske chieftec kiváltására mert valami zörög benne (valszeg csapágyas lett a ventije), - illetve egy jövőbeli hasonló konfig kiszolgálására:COOLERMASTER G550M RS550-AMAAB1-EU
Illetve még ezt néztem:
CHIEFTEC CTG-550C 550WNe legyen 25K-nál több, nem kell 550W-nál több inkább kevesebb, lehetőleg legyen moduláris.
-
MMIX
addikt
Antec EarthWatts Gold (EA-550G) teszt, power.zol.com.cn
FSP Aurum S belső. Yate Loon D12SM-12, a szokásos tajvani kondik. -
T.Peterka
csendes tag
Úgy néz ki, pár ezerrel többet is rászánhatok a tápra, és úgy döntöttem akkor már modulárisat néznék, mert elég zsúfolt a ház, és kényelmesebb lenne felesleges kábelek nélkül. Van a húszonegykéthá ezres kategóriában minőségi moduláris táp? 550w körül? Köszi
-
Crow
tag
És ha közvetlenül a gyártónak küldi vissza a hibás terméket, ki fizeti a szállítást?
Én épp mostanában olvasgattam az EVGA EU-s garanciális feltételeit, ahol azt írták, hogy az EVGA állja a visszaküldés költséségét ("EVGA will pay for return shipping...").
Igen ám, de úgy tűnik, hogy a "visszaküldés"-t ők arra értik, amikor ők küldik vissza az ügyfélnek a javított / csereélt terméket. Az odafelé postázás költésgeihez viszont nem járulnak hozzá. (Külföldi (EUs) fórumok felhasználói visszajelzéseiből nekem legalábbis egyértelműen ez jött le.)
Ha ez valóban így működik, akkor ez azért nem annyira jó buli, mert egy táp elég súlyos tud lenni, így a szállítása sem olcsó...Esetleg tudnál mesélni a saját tapasztalataidról e téren?
-
Zsohi
őstag
A garancia így is, úgy is annyi amennyit a gyártó vállal a termékre és nem annyi, mint amennyit a kereskedő. A te esetedben ez 5 év, a 2 év elteltével egyszerűen a gyártóhoz kell fordulnod, nem egy nagy vasziszdász. Mellesleg, személyesen én mindig is közvetlenül a gyártóhoz küldtem a hibás terméket, így megkímélve magam egy alapos farba szexuálástól.
-
SRII
őstag
hali!
Megrendeltem a xfx ts 550 tápot, de sajna a hardverkernél csak 2 év gari van(más terméket is vásároltam egyszerre) így kimaradt a gari alapos megnézetele, nos vagy visszamondom a rendelést (ugyan is a másik termék csak elirás volt és vissza kellet mondani, micsoda bolt ez)mert máshol 5 év gari ugyan ennyi pénzért vagy a 2 év gari amit a hardverker ad rá azon felül még lehet érvényesíteni garanciát?
Vagy inkább rendeljek fps raider s 550 ? mivel többen írták,hogy egy idő után kezd az xf táp hangos lenni és cicereg -
Atilla001
senior tag
on
Hát igen.Egyébként mindenkinek el van mondva mit nem tudnak az akyga tápok. De mivel olcsók, azt választják.
Egy maminak hogy mondjam el h ne a legolcsóbbat vigye. Erre az lesz a válasz, hogy ne is áruld.. nem igazán járható megoldás..
Én sem ajánlom senkinek, mert gyenge. Ettől független 1 et hoztak vissza a sokból amit elvittek.
off -
Atilla001
senior tag
Hagy kérdezzem már meg.
Az Akyga 400W-os vagy nagyobb W-os nagyon rosszak? Egyáltalán nem ajánlott?
thx -
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #80470 üzenetére
Tökéletes! Nem gondoltam, hogy 15e alatt megúszom.
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #80468 üzenetére
Minél olcsóbb, ami szükséges...
Nyilván nem akarok akygát, de nincs is túl sok pénzem...
A hozzászólásom javíttatom a modokkal. -
Balathruin
veterán
válasz
dodopek #80467 üzenetére
Ez a profilod, nem amit linkeltél.
Kéne egy keret.
-
SzR
csendes tag
Sziasztok!
2 db ilyen GTX 680-as videokártyát árulok és egyik érdeklődőm kérdezte, hogy XFX XPS-650W-3XB tápegysége elég lehet-e az SLI-hez, mert tápot nem szeretne cserélni. Nem tuningolna, a CPU pedig i7-3770 (nem K-s).
Úgy tudom, minimum 700-750 wattos kellene, de felajánlottam, hogy itt megkérdezem a téma szakértőitől, hátha mégis elegendő az övé. Szóval ezzel kapcsolatban érdeklődöm, mi a véleményetek.
Előre is köszönöm a választ! -
Balathruin
veterán
válasz
kickboxko #80463 üzenetére
Hexa+ 400, Hamburg 530
-
kickboxko
tag
válasz
Balathruin #80460 üzenetére
Kb. mintha pattogatott kukoricát készítene a táp.(rákérdeztem már a tápos topikban az volt a válasz hogy egyre több a rossz minőségű xfx és jobb lecserélni)
Már lejárt 1 évesen vettem anno. -
kickboxko
tag
Sziasztok!
Nemrég elkezdett furcsa hangokat adni az XFX pro 450 es tápom, mostanra elszántam magamat a végleges fokozottan hosszú életű táp vásárlására.(i5 gtx 650ti 8Gb )
Pár hete jártam itt akkor TT német-es tápokat ajánlottatok egy kisebb keretre.
A keretem:15-20k de a 15-nek jobban örülnék. Mit ajánlanátok? (XFX-t biztos h nem veszek ez is 2 évig bírta csak.)/alsó tápos házam van/
Előre is köszönettel.
-
válasz
Balathruin #80457 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80456 üzenetére
-
válasz
Balathruin #80451 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem, rakjam össze az új konfigot, pár napig nézegessem, hogy nincs-e ez a jelenség, ha nincs, akkor örülünk, ha van, akkor tápot fel az apróra, én meg megyek venni egy újat?
-
Szilard7
csendes tag
Hali megint!
Lehet kicsit offtopic, a 4+4 pin-es csatikról lenne szó. Nem muszáj kettőt használnom, az egyikkel is el megy a gépem, a TDP nem követeli meg...de ha kettővel használom az alaplapot, esetleg jelent plusz stabilitást, vagy tuningnál biztosabb így? Az egyik kábel rövid, de szereznék hozzá hosszabbítót ha ezen múlik. (meg ha találok is)
Köszi!
-
Exodius
őstag
válasz
Balathruin #80448 üzenetére
És a Pure Power-ek? Táp passzív hűtéssel nincs is 350 watt-ban.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80450 üzenetére
Kikapcsol vagy újraindul a gép, legalábbis ez lenne a normális.
-
válasz
Balathruin #80442 üzenetére
Köszi Pabu!
Ha nem megy, azt honnan fogom tudni? Be sem kapcsol, vagy leég? Esetleg instabil lesz?
-
MMIX
addikt
EVGA GS 550W és 650W teszt. www.pcper.com
Globe Fan
Seasonic, de nem a szokásos Seasonic G. Úgy látom, ez valamilyen LLC-s Seaasonic belső. -
Exodius
őstag
válasz
Balathruin #80444 üzenetére
Durva hogy így vágod!
Most már tényleg egy utolsó kérdés. A 4 legjobb tápegység 350-380 Watt között. Kritérium:nagyon halk, a többit rád bízom. Előre is kösz.
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy "sima" Hexa 500-as tápot 2 évesen használtan.
A gondom a következő: Áramtalanítás után nagyon nehezen indul el a gépem. Alaplapi lámpák égnek egy ideig, majd elalszanak és ezáltal a gép sem indul, csak kb. 10. próbálkozás után, amit a táp ki/be kapcsolójának nyomogatásával érek el. Ha simán le van állítva a gépem, indításnál már nem csinálja ezt. Egyszer volt szerelve a táp az eladó szerint garanciában.
Mekkora probléma ez a későbbiekre nézve, ill. mi okozhatja?Köszi!
-
Exodius
őstag
válasz
Balathruin #80407 üzenetére
És a Seasonic G Series 360 milyen? Vagy a Be Quiet!-ek?
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80441 üzenetére
Határeset. Lehet menni fog, lehet nem.
-
-
ló úr
őstag
válasz
Hegyirabló #80439 üzenetére
Pontos tipust irj a Chieftec-el kapcsolatban, de gyanitom h nem 100% h eleg lenne
-
Sziasztok!
A jelenlegi konfigom, plusz a Radeon HD7870 helyett egy R9 280, elég lenne ennél a változtatásnál a jelenlegi Chieftec 450W táp, vagy kellene egy nagyobb?
Köszi!
-
Garsza
veterán
válasz
Balathruin #80437 üzenetére
A mostani tápom is 70 euro volt kb. ugyan innét van.
És a techpowerup szerint a legnagyobb hatásfokkal 40% 50% terhelésnél dolgozik a legnagyobb hatásfokkal amely tartományba nagyjából bele is esik az én gépem játékok alatt. És nem hiszem hogy gond volna az alacsony terhelés egy tápnak hosszútávon. Így legalább marad tartalékom. -
Garsza
veterán
válasz
Balathruin #80433 üzenetére
Valószinű megrendelem Innét a V550S -t. 93Euro ami kb 28000HuF.
Jó választás vgya inkáb az XFX et válasszam? -
LWhite
tag
válasz
Balathruin #80431 üzenetére
Akkor ezek szerint, a jelenlegi config mellé, esetleg VGA csere esetén inkább Raider, ha 2 VGA-ra váltanék vagy pl egy 290x-re, akkor inkább a 750W-os?
-
Garsza
veterán
válasz
Balathruin #80431 üzenetére
És van esetleg jobb árban 80+ Gold minűsítésű 550W táp?
Mert közben néztem azt is hogy az összes 50% terhelés körül dolgozik a legjobb hatásfokkal. A görbék alapján amit a gyártó megad.
Elnézést a sok kérdésért de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal mielőtt megveszem a tápot. -
-
Garsza
veterán
válasz
Balathruin #80426 üzenetére
FX et nem is akarok. Arról váltottam egy hónapja Intelre. De nem tudhatom 5 év alatt mit rakok majd a gépembe. De az biztos hogy nem ez a configom lesz. Most azon gondolkodom hogy megveszem annak amit ajánlottál az 550W változatát 30000HuF körül van a lóvé megvan rá csak sajnálok annyit tápra költeni.
Menyire volna jó vétel nem túl árazott egy árnyalatnyit? -
LWhite
tag
válasz
Balathruin #80428 üzenetére
Akkor hosszú távon lehet, hogy a 750W-os jobb választás?
Vagy érdemesebb mindig silver vagy gold (de ez tényleg aranyár) minőségre törekedni?
-
LWhite
tag
válasz
Balathruin #80413 üzenetére
Köszönöm!
Viszont most néztem, hogy talán a boltitól jobb áron tudnék FSP Raider 550-et is venni (amit itt sok ajánlásban láttam már), vagy még jobb áron (bár nem teljesen új) Cooler Master Gx 750W (D3) típusút.
Ha ez a 3 van, akkor még mindig a Berlin 630 a legjobb választás?
Egy 750W-os energia fogyasztásban nagy hátrányt jelent? -
Garsza
veterán
válasz
Balathruin #80424 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés. Ez a táp elbírna egy olyan configot amiben a jelenlegi legtöbbet fogyasztó alkatrészek vannak? Persze csak egy VGA -val. Példa: Egy FX-8350 4,5GHZ mellette egy R9 290X vel.
Azért kérdezem mert megint vagy 5 évre tervezek vele és nem akarom később azmiatt cserélni mert nem bírja el a configot. Az biztos hogy soha nem lessz multi GPUs rendszerem. -
Garsza
veterán
Helló azon gondolkodom hogy lecserélem a tápom CM Real Power 620W ami kb. 5 éves már. Nem akarom hogy tönkre menjen és vigye a configom is.
Az aláírásomban szereplő config -hoz kéne jelenleg játékok alatt kb. 300W vesz fel a konektorból a CPU 4,4GHz -en megy a GPU 1500MHz en (de azért maradjon tartalék a tápban ha később magasabb fogyasztású configom lenne)
Minél magasabb hatásfokú kéne, lehetőleg csendes, és kb. 20000HuF szánnék rá.
Ha ebben az árkategóriában nincs olyan táp ami megfelel az elvárásaimnak akkor menyit kellene ráköltenem? -
DaTika
tag
válasz
Balathruin #80421 üzenetére
Ó látom-értem. Hát, hiszek neked
Köszönöm a segítséget!
-
DaTika
tag
válasz
Balathruin #80418 üzenetére
A 400-450W nem kevéske? Mit értesz az alatt, hogy német zászlósak?
-
SRII
őstag
gondolkodtam, és úgy döntöttem hogy az XFX 550W TS Series Bronze (P1-550S-XXB9) tápegységet választom, hosszabb távra tervezvén, és ha esetleg r290x lesz (az olcsósága végett) akkor sem esek kétségbe.
de csak most nézem, a XFX 550W TS Series Bronze (P1-550S-XXB9) táp nem haswell kompatibilis?
-
DaTika
tag
Sziasztok!
Phenom II X4 965 + HD4870 mellé milyen Watt érték körül ajánljátok hogy nézelődjek? (közeljövőben a vga mindenképp, de a proci is lehet, hogy újabbra cserélődik, ennek kapcsán van rá esély, hogy a fogyasztás csökkenni fog)
Az árat 15 ezer körül szeretném tudni, a plafon 20e, de arra húznám a számat már nagyon. Esetleg ha moduláris, akkor sem sértődöm meg de ez nem álvárás ennyi pénzért. Eddig kettőt néztem ki (500-550W), vélemények?
[Sharkoon WPM V2 500W]
[Corsair VS Series VS550] -
HULK25
tag
válasz
Balathruin #80391 üzenetére
Aha bocs! köszi szépen!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hauptmann #80405 üzenetére
Azt nézted, hogy a 460-nal 160W, a 670-nek meg 170W a TDPje, vagyis alig eszik többet?
Elbírja az még ha nincs tuning. Igaz valszeg a procit jobban meg fogja hajtani, emiatt tényleg lesz többletfogyi, de még bírnia kellene. Ha rendesen szellőzik a táp akkor nem kéne, hogy gond legyen. -
Hauptmann
veterán
válasz
Köszi a tippet, akkor nézegetem a Raider 550 hirdetéseket.
-
St3venson
tag
válasz
Köszi a választ. Nem hiszed el, de épp akkor jutottam arra a döntésre, hogy egy FSP Raider 550-es kell, mikor te válaszoltál
Ez a megerősítés
-
LWhite
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik tápot kellene cserélnem, viszont most már szakértők tanácsát kérném, mert a saját választásaim eddig lehet, hogy annyira nem jöttek be!
Jelenlegi konfig:
CPU: i7 3770K @4,2-4,5GHz
VGA: GTX760
SSDx2, HDDx2, ODD
+venti vezérlő, 4 ventivel.Na, most a problémám, hogy elfogytak a csatlakozók ha mindent rá szeretnék kötni és 8 pines VGA csatlakozóból sincs elég (a jelenlegi 2x6 pines).
Talán VGA csere lesz hamarosan, tehát olyan tápra lenne szükségem, ami egy erősebb (és nagyobb fogyasztású) VGA-t is kiszolgálna.
A keret 15e Ft körüli lenne, (nagyon) max 20e Ft. Nyilván szeretném ha minőségi táp lenne, lehetőleg halk is.Köszönöm ha tudtok tanácsot adni!
-
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
T.Peterka #80402 üzenetére
Igen, újabb, a TS széria váltotta a Pro szériát. Egyébként érdemes használni a gyors keresőt (jobb fent), beírod a típusszámot és ömlik az infó. Az XFX TS is nagyon korrekt, Seasonic belsős táp, innen már szubjektív. Én magamnak az FSP-t venném a kettő közül. Vagy egy Seasonic S12 II 520-at, főleg ha nem 3 év garit adnának rá.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Van most egy Asus P7H55, i7 860 konfig, amiben VGA-t cserélek, az eddigi GTX460SOC helyére egy GTX 670 fog érkezni. Ha jól sejtem,a mostani Chieftec GPS-450AA-101A tápom már kevés lesz. Mekkora, és milyen tápot vegyek? Használtban gondolkodom elsősorban. Ami még fontos lehet, egy picit húzva van a proci, két SATA HDD és két optikai meghajtó van még a gépben.
Köszi a segítséget.
-
SRII
őstag
válasz
St3venson #80401 üzenetére
de a boltos szerint legalább egy 600-as táp kell ehhez.attól függ milyen 600 W az a táp, lehet egy mtech 600w is mikor 400w teljesítménynél elsüllyed szégyenében.
nekem az
XFX 450W TS Series Bronze PSU (P1-450S-X2B9) tápegységet ajánlották(r 290 ig) minőségi beles, szerintem első alternatívaként felírhatod magadnak. 15k az ára. -
T.Peterka
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás #80399 üzenetére
Értem, köszi!
Hirtelen nem is figyeltem a garanciára, csak az tűnt fel, hogy olcsóbb a szállítás azért linkeltem onnan.
Akkor még IPONról beszáll ez.
Ez egy TS-el több, ami nem tudom mit jelent, gondolom újabb, garancia 5 év. Ezzel szemben is a raider? -
St3venson
tag
Sziasztok!
A jelenlegi gépemben levő tápegységet szeretném lecserélni egy megbízható példányra.
Gép adatai:
Processzor: Intel i3570k
VGA: Sapphire 5850 (ati)
Merevlemez: 2 ssd+1 hddLassan a videokártya is cserélve lesz, helyére egy 280/280x-ben gondolkodom
jelenleg.Már néhány hete próbálok táp témában kicsit napra kész lenni, de a boltos szerint legalább egy 600-as táp kell ehhez.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Chieftec smart bronze SFX-250VS SFX és SFX-350BS-L 85+-os -ultrasilent tápegységek eladók!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest