- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
A Chieftec APS-850C ugyanaz, mint a Hipro amit kérdeztél.
"a link a fórumhozzászólásodhoz a támogatott, megbizható tápok listáját tartalmazza?"
-Az csak egy lista a Hipro Adrenalin és Chicony Hipro 600W HPP600W-80PLUS tápokkal megegyező belű tápokról. Nincs teszt az említett Hipro tápokról, a lista segítségével lehet keresni teszteket az említett Hiprókkal azonos tápokról. A Sirtec tápok látatlanban is ajánlottak. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, i5-2500K, HD 6950 2gb sima, mellé elég egy CM GX450?
Valamint i5-2500K + HD6970 OC mennyit fogyaszthat maxon, mekkora táp kell neki? üdv
-
Hellas
senior tag
Üdv!
Szűk két hete vásároltam a következő alkatrészeket: Msi VR5570-MD1G vga kártya, 2x2gb DDR3 1333mhz ram, AMD Phenom II Black Edition x4 processzort és egy ASUS M5A78L-M LX AMD760G/SB710 DDR3 mATX alaplapot, a vinyó pedig egy WD160gb Tápot nem vettem mert van egy HKC 430w-s. A problémám pedig az lenne hogy gyakran fogja magát a gép és újra indul vagy csak simán kikapcsol. A tápra gyanakszom hogy netán kicsi lenne és nem bírja el. Esetleg valami ötlet?
-
Iceman821
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdèsem, hogy FSP tápbòl melyik a megbízhatòbb vagy jobb egy FSP500-60APN vagy egy everest 400w-os teljesítményben elég a 400wattos is, csak az érdekelne ti melyiket vàlasztanátok.
Kőszi előre is a segìtséget.
Feri -
MMIX
addikt
A iArena felújított CWT PUFP beles, most CWT GPA a neve. A PUFP ismerős lehet az ENERMAX Cyclops 405W és a régi Arena tápokból.
(#19177) Peak:
Ez egy Sirtec/HighPower HP-850-G14C, hogy megéri-e az árát nem tudom. Lehet van jobb választás ennyiért. Azt tudom, hogy az ENERMAX is vett belőle a NAXN82+ tápjaiba és a LEPA is (ENERMAX cég). [link] -
C0d3r
addikt
Olcsóbb (10.000 Ft alatti) kategóriából kár, hogy ennyire kikoptak a megbízható tápok. FSP APN jó választás, csak azon meg 6-os PCI-E tápcsatlakozó nincs, iArena-ról ennyiért mi a vélemény? 400 W-osnak erősebb 12 V-os ága van, 3 év garancia jár mellé, és az említett csatlakozó is megtalálható.
Ugyan +1-2 ezerért már jobbak is vannak (Chieftec CTG), de amelyik konfignál nagyon szűkös a keret, ez is fontos tényező (gépajánló topikba közkedvelt volt az olcsóbb konfigoknál a Chicony, most kénytelenek leszünk alternatívát találni). -
finest
addikt
A Corsair CMPSU-800GEU-ról van valakinek tapasztalata?
-
MMIX
addikt
"történt azóta a gyártó részéről csendben, sunyiban változtatás?"
-Igen történt, a régi bonyolult neves 430W(380W) és 480W(430W) Hipro tápokban is feltűntek az ismeretlen minőségű belsők. Valószínűleg XHY Power (ShenZhen Xin Hui Yuan Electronics). www.xhy-power.com.cn a gyártó. Az Inter-Tech tápok között van egy csomó ettől a gyártótól. (nem mind, van az Inter-Tech tápok között CWT és Sirtec is mutatóba és Andyson is)
Valószínűleg a nem CWT beles tápokat az Andertek nevű matricázó cégtől veszi az Inter-Tech. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Razermazer #19160 üzenetére
Az a Seasonic X660 felér a TX750-nel... El fogja vinni szépen.
HGyu
-
vzsryl
nagyúr
Nincs benne védelem, nem adja le közel sem azt a teljesítményt, ami rá van írva. Tehát élet és vagyonvédelmi szempontból kerülendő.
(#19179) h1n1_900: Ha szétszeded, és csinálsz a belsejéről néhány jó minőségű képet, amin valami gyártási szám és/vagy betű/szó található, akkor meg lehet mondani, milyen belső van benne.
-
Peak
addikt
http://www.ramiris.eu/images/cikkek/HIPRO/44726.jpg
Ez a HiPro amit néztem, HPH850W-Module a tipusjelölése.
Akkor ez felejtős 32000 bruttóért? -
C0d3r
addikt
Lehet nincs baja, csupán egyszer kell elhaláloznia, és nagy valószínűséggel magával rántja a gép egy-néhány alkatrészét.
Nincs ellátva védelmekkel, ráírt teljesítmény töredékét tudja értelmesen leadni.
Btw, 8 éves tápot - legyen az bármilyen típus - ajánlott lecserélni, öregedni az is tud. -
C0d3r
addikt
válasz
vzsryl #19171 üzenetére
Akkor javaslom törlésre a Chicony-t a tápajánló táblázatból, szomorú hogy ennyire leadták. Mintha régebben lett volna arról szó, hogy kivonulnak a PC-s táp piacról, egész jó úton haladnak.
Chieftec iArena a 10.000 Ft alatti kategóriában mennyire számít ajánlhatónak? 400 W-osnak viszonylag jó 12 V-os ágai vannak + 3 év garancia is szimpatikus. -
Mans20
addikt
Valaki erre?
Kellene egy olyan táp ami lehetőleg ólcsó,és van 2 darab 4 pines cpu csati rajta,350 vagy 400 wattos,vagy ha veszek egy olyat amin egy darab 4 pines cpu csati van,azt lehet használni átalakítóval olyan alaplaphoz amibe 2x4 pin kell?vagy ez nem jó ötlet?
-
vzsryl
nagyúr
Nem és igen.
Egy megoldás van. FSP-t, illetve Chieftec CTG-t kell vásárolni, vagy aprón 3-5k-ért valami jól bevált tápot.(#19170) jana4: Akkor ez lesz a Te topicod: Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t !
-
vzsryl
nagyúr
Igen, veszélyes. Teljes mértékben kizárt, hogy bárki javasolja neked ezt a tápot itt a topicban.
Chicony-t sem ajánljuk már, mert a 430-asból is van már kínai belsős, aminek köze nincs a Hipro vagy a Sirtec tervezéshez.
FSP APN, Hexa. Chieftec CTG. Ezek a javasolt szériák. -
vzsryl
nagyúr
Üdv!
Nem, mert semmi köze a táp teljesítményének a játékokhoz. A hardvereknek kell az áram és nem a szoftvereknek.
Ehhez a konfighoz egy erős 12V-os ágú 300W-os táp is bőven elegendő lenne. Milyen 420W-os tápról van szó? Így tippre valami régebbi, gyenge 12V-os ágú, Sirtec beles Chieftec lehet, vagy esetleg valami gagyi JSP, Spire vagy hasonló rettenet.
-
jana4
csendes tag
Üdv!
A következő a kérdésem: 420W elég játékra? (CoD sorozat, BF3, GTA4, F1 '10, '11)
Konfiguráció:
i3-550 CPU, 2x2 GB DDR3 RAM, MSI GTX550 1GB DDR5, Asrock H55M-LE (alaplap)Köszönöm a választ!
J.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy a mostani seasonic x660-as tápom elvinne még egy gtx 480-at tehát sli-t a procim egy i7 870-es 3.8-on menne nem agyonfelszelve alap órajelein tudja, a 480-ak pedig alapon mennének. Egy vinyó és egy ssd-van még a gépbe semmi más periféria. Esetleg ami még számít bár nem hiszem hogy sokat, az a vízhűtés szivattyúja, és egy tucat ventilátor. Vagy inkább egy corsair hx 750 lenne a célnak megfelelő.
A seasonictól nem nagyon akarok megválni, de ha muszáj akkor sajnos igen. -
cashback
őstag
Sziasztok.
Újra írok nektek... sajnos nem örömmel...
A legutóbb egy gagyi táp váltásról kérdeztem. Most viszont a minőségi táp amit beszereztem megadta magát.
A delikvens egy Gigabyte GE-R460-V1 460W-os tápegység.
Egyszerűen nem kapcsol be vele a gép (másik gépben is tesztelve)... mielőtt tönkre ment egy halk "pattanás" hallatszott és a gép leállt. Szétkaptam (gondoltam hátha valami biztosíték - persze nincs benne), semmi elváltozást nem láttam benne.Szóval valószínű "új" tápot szerzek be.
A következőt kellene meghajtania:
Asrock AOD790GX/128M / AMD Phenom FX5000 @x4 3Ghz / EKL Alpenfohn Groß Clock'ner / 2*2Gb CSX 1066Mhz CL4 + 2*1Gb Hyperx 1066Mhz CL4/ HD4850 Toxic / WD Blue 750GBAz anyagi rész nagyon befolyásoló... szóval olcsó és jó. Valószínű használtan fogok vásárolni itt PH-n.
-
vzsryl
nagyúr
ADATA BN széria: HEC bél
ADATA HM széria: CWT bélA Corsair nem gyárt belet, csak vásárol, címkéz és néha módosítást kér, de semmi számottevő. A beszállítói a következők: CWT, Seasonic, Flextronics.
A Hipro tápokban Hipro, Sirtec és egyéb kínai belek szoktak lenni. Ez utóbbiak nem ajánlottak. A Chicony szintén csak egy címke. A Chicony klaviatúrák és egerek anno teljesen ugyanazok voltak, mint a Microsoft termékei, de hogy melyik a gyártójuk, azt nem tudom. Lehet mindketten csak vásárolták és ráfestették a saját márkajelzésüket.
-
Peak
addikt
-
Petzval
senior tag
-
Peak
addikt
-
-
Petzval
senior tag
Saccra nem lehet áramfelvételt megállapítani annak nincs értelme.Az előfordulhat hogy sorozat hibás alkatrész került beépítésre tápokba volt ilyen már nem is egyszer, már nem táp hanem többféle elektronikai egységnél. Pld volt olyan hogy Sony CD olvasónál 40% meghibásodási arány volt rossz alkatrészek beépítése miatt.
-
Peak
addikt
válasz
Petzval #19145 üzenetére
takaritanom kell, még a gép alatt is.
kizárólag úgy húzom ki a 220ból, hogy előtte mindig lekapcsolom a kapcsolót is.
a kábeleket kihúzigáltam, gurulós házat kihúztam, mögötte porszivó, és visszadugdostam a kábelt, majd főkapcsoló és lófasz...a táp ugyan úgy kattog, mint az első is csinálta.
visszavittem a ramirisbe, a szervizes srác rádugta a tesztlapra és az se indult el... ergo ebből arra következtetek, hogy ez is megdöglött... csak nem értem miértazt furcsálom hogy tegnap este, mikor letettem készenléti üzemmódra, akkor ilyen sipolást hallottam a tápból... halkan, magasfrekist... aztán reggel bekapcsoltam... még egy picit... aztán nekiálltam takaritani...
-
-
Petzval
senior tag
Ha van kapcsoló a tápon akkor ne húzd ki a kábelt a tápból mert áthúzás lehet és akkor tényleg kimehetnek alkatrészek! Nem láttál még olyat hogy a konnektorból kihúzott villádugónál utánhúzás keletkezik? A leírásodból nem derül ki hogy tönkrement volna a táp.Meg kell mérni a hálózati feszültséget. Nem lehet hogy zárlati áram lép fel valahol? Mert akkor nem lehet újraindítani a tápot csak ki be kapcsolás után.
-
Peak
addikt
nos a kicserélt második chieftec is összefosta magát 4 óra után...
ha áramtalanitom kábelkihúzással vagy a főkapcsolóval, akkor pattogást hallok a tápból, először gyorsan, majd egyre lassuló pattogást...ez mitől van? miért döglött meg 2 táp is egymás után?
nem hinném, hogy az összerakott rendszer lenne szar, hiszen előtte egy 3,5 éves Chiefter 550W vitte 2 hétig. aztán lecseréltem VOLNA 750Wosra... és ebből 2 halt meg -
Mans20
addikt
Napot
Kellene egy olyan táp ami minél ólcsóbb,és van 2 darab 4 pines cpu csati rajta,350 vagy 400 wattos,vagy ha veszek egy olyat amin egy 4 pines cpu csati van,azt lehet használni átalakítóval olyan alaplaphoz amibe 2x4 pin kell?vagy ez nem jó ötlet?
-
Iceman821
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy egy FSP500-60APN szériás tápba érdemes lenne-e beeruházni.
Előre is köszi,
Feri -
hétalvó
addikt
nem értem ezt a sok 600W-os táp hisztériát. 6970-es teljes rendszer fogyasztása max 340Watt. Nálam simán megy a rendszer egy Chieftec CTG-500-assal. Nem kell neki több.
560ti-k se fognak többet enni. GTX480-nál látom értelmét esetleg a 600-asnak 1 kártyás rendszernél. -
axillar
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég építettem egy gépet:
i5 2500K proci, Asus P8Z68-V Pro alaplap, Asus GTX560 TI sima nem OC kari, 2x4 giga Corsair Vengeance RAM, egy 64 gigás Samsung SSD és egy 500 gigás WD HDD.Ez az első saját építésű gépem és annyira nem értek a tápokhoz. Vettem hozzá egy 600W-os Thermaltake Litepower W0355 -öt. Gondoltam Thermaltake, nem egy ismeretlen márka, annyira nem lehet rossz. Most viszont, hogy egyre többet olvasom a fórumot, kezdek elbizonytalanodni, hogy valóban elég jó-e ez a táp a rendszeremhez.
Szerintetek?
Köszi! -
Buster17
addikt
ADATA 450w 80+ bronze tápegységről mik a vélemények?
-
Maax
csendes tag
Halihó!
Segítséget szeretnék kérnék tőletek!
Adott egy konfig!ASROCK Z68 Extreme3 Gen3
Intel Core i7-2600K (hűtőt cserélni akarom csak még nem tudom mire)
CORSAIR DDR-3 16Gb/1600 KIT Vengeance White LP
OCZ Vertex 3 Series 120GB+60gb+WD CAVIAR BLACK 1TB
NZXT Phantom White
MSI RADEON R6950-2PM2D2GD5 CFXEhhez a konfighoz mekkora tápot ajánlanátok? Egy komolyabb 600-as elég lenne neki?
Köszönöm a segítséget!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
choler. #19124 üzenetére
Hogyne lenne elég. 300W-nál többet nem nagyon fog fogyasztani a konfigod, max. CPU+GPU stresszteszt közben, de akkor se sokkal többet...
"Fan type be quiet! SilentWings
Bearing technology Fan bearing
Fan size (mm) 135
Max. fan speed (rpm), temperature-dependent 900"Ez még maximumra terhelve is full kussban lesz. Vagy ha ennyire nem bízol a ventilátorokban, akkor Seasonic X-400. Bőven elég (600W-os táp teljesítményét hozza) és passzív (nincs benne ventilátor).
-
choler.
tag
válasz
vzsryl #19120 üzenetére
Végtére vx450 is bírja, csak eléri azt a terhelést amit a régi gépemben még nem ért el és felhangosodik.
Akkor elég az 500watt?
Biztos?
Nem szeretném ha ez helikopterré alakulna...(#19125) A Corsair dobozán van egy diagram ami szerint h a táp eléri a 400watt-ot a zajterhelés meredeken ível fel. Ezért a zajból azt gondoltam, a gépem többet eszik mint 400watt.
-
melandri
tag
Már korábban megkaptam a választ,h egy i5 2500k és hd6850 kiszolgálásához tökéletesen elegendő egy CM silent pro m500.... de most látom, hogy ahol "jobb" áron lehet kapni ott csak 3 év gari van rá....az 5 helyett...
Hasonló minőségben mit tudtok ajánlani amire 5 év van?? Moduláris,fekete,max 30k....??? -
balpis
őstag
válasz
04ahgy #19112 üzenetére
nagyon off:
Hány eszközzel próbáltad az etron chipes USB3-at?
Van, amelyikkel tökéletes (pl. nekem a külső samu 1TB-vel), van, amivel szakadozik (a kollégám meg a főnököm 500GB-s samujával és WD-jével....)
Z68 Pro3 lapomon. De nagyon úgy tűnik, nem lap függő. Egyszerűen bizonytalan, hogy mivel megy, mivel nem.
AsMediaról viszont nem hallottam még rosszat. -
choler.
tag
Sziasztok!
Mivel a mostani Corsair vx450 tápom terheléskor nagyon hangos,
le szeretném cserélni egy olyanra aminek a mostani gépem nem jelent akkora megerőltetést, h nagyon fel kellene pörgetni a ventit, vagy ha mégis akkor is halk marad!
Be Quiet! Straight Power E9 - 600 Watt
erre gondoltam, meg merjem venni?
Horror ára garantálja az idegösszeomlást ha mégis hangos vagy gyenge.
(600watt kivül, de belül? vagy feleslegesen erős?)
E9 az új széria igaz?
gépem az adatlapon
Köszönet előre is! -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm tápegységet keres és azt kérdezi hogy ez milyen lenne és elég lenne-e:
Chieftec iARENA GPA-500S 500WAmihez kellene:
AMD Phenom II x4 965 BE
AMD 6870 vagy 6850 (vásárlás előtt áll)
2db satás vinyó, 1 optikai meghajtó
2x4Gb Kingmax DDR3 -
Jim-Y
veterán
válasz
monika84 #19106 üzenetére
Az alkatrészek nem illenek egymáshoz, a P67-es alaplap felesleges, az i5-2400-at Nem lehet tuningolni, így H67, vagy H61-es chipset dukál hozzá, illetve ezen az Asrock lapon rossz Etron chipes usb3 vezérlő van, ami azt jelenti, hogy adódhatnak problémák az usb3-as csatikkal. Ha bizonytalan vagy az alkatrészekben, akkor írj be ide. üdv
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
monika84 #19106 üzenetére
Igen, jó az összeállítás, bár - mivel ez a proci szorzózáras, nem tuningolható - így jóval olcsóbb alaplap is megfelelő lenne hozzá: pl. Asrock H61M-U3S3 (USB3 SATA3 van rajta). Én azt használom, nekem eddig bevált. RAM-ok jók, szintén ugyanezt/ugyanennyit használok, kevesebbel nem szabad új gépet építeni szerintem sem.
Tápnak FSP HEXA 500 -ast ajánlanék mert olcsó, csöndes és megbízható, csatlakozókkal is bőségesen el van látva.. Egyetlen gondja lehet: viszonylag rövidek a kábelei. Felső tápos háznál ez nem okozhat problémát, de alsó tápos esetén csak mATX-hez elegendő hosszúságúak.Prosesszorra tökéletes hűtés lenne a kb. 5.500,- ft-ba kerülő AC. Freezer 7 PRO rev.2. Ez már a 1155-ös procikra is rámegy gond nélkül. Csöndes és jól hűt.
Egyelőre ennyi...szerk: látom, megelőztek....
Hiába, no: öregember nem rakéta!
-
monika84
csendes tag
Sziasztok,
A kisöcsémnek szeretnék egy ütős gépet vásárolni.
A következő alkatrészekből:
- alaplap: ASRock P67PRO3, socket 1155
- proci: Procesor Intel® CoreTM i5-2400 SandyBridge, 3100MHz, 6MB, socket 1155, Box
- video kártya: MSI nVidia GeForce GTX 560 Ti, 1024MB, GDDR5, 256bit, PCI-E
- RAM: 2 x Kingston 4GB, DDR3, 1333MHz, CL9 ValueRamA kovetkezo kerdeseim lennenek:
1. A fenti alkatreszek kombinalhatoak-e?
2. Milyen tápot javasoltok a fenti konfigurációhoz (a merevlemez és a dwd író/olvasó átkerül a régi gépből)?
3. A procinak milyen coolert javasoltok?Válaszaitokat előre is köszönöm és kérlek nézétek ha rossz topicba írtam.
-
-
papírzacsi
aktív tag
kössz
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest