Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz Cs1csó #139643 üzenetére

Igen ez az új konfigom a végeleges jó néhány évre.Néztem is a seasonic kiszámolóját ott is min ilyen 600 as tápokat számolgat,de tudom sokszor felé lőnek.2060 assal simán ment szerintem max közelében se járt mint írta az a valaki,meg amúgy sem 24 órát játszok,most pl jó pár napja nem játszottam max filmeztem meg neteztem.Hát azt vettem észre pl az rdr2 az forgatja a kártyát terheli a mafia amit felújítottak meg alig van hang alatta.Mikor milyen játékkal játszok,bár ahogy olvastam tesztet a zotachoz képest ugye méret is meg 3 venti még a fordulat is sokkal elmarad terhelés alatt az msi-nél ami azt írják elég halk így.Isten igazán amúgy kurva nagy ez az msi vga szóval lehet kicsit mahinálni kell a hdd tartót :) de nekem a lényeg fan stopp meg az,ha játszok ne legyen őrült hangos meg legyen jó a hűtése szerintem ezeket teljesíteni fogja pl a min vagy 10 centivel rövidebb meg jóval kisebb zotachoz képest.

Egyébként ha véletlenül mégis cserélni kéne a jövőben tápot és nem akarok sokat költeni igaz nem gold minősítés meg azt tudom a seasonic az jó evga-t nem ismerem ez jó lehet vagy nincs annyira jó?

Új hozzászólás Aktív témák