Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Az én tápomnak valószínüleg már nincs baja. Már a többi megfáradtságban elhunyt táppal szalad a búzatáblákban a kis Chieftec CTG 500 80P. Viszont kb 4-szer csapta le a biztosítékot és nem csak a lakásban hanem a villanyóránknál is(panelházban lakunk). A gépben lévő cuccok csak egyszer élték ezt meg szerencsére. Utána kiszereltem és úgy volt a többi biztosíték lecsapás. Már akkor lecsapta a biztosítékot mikor bedugtam és átkapcsoltam a kapcsolóját. Utoljára mikor lecsapta még kicsit szikrázott is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy az az egy biztosítéklecsapás amikor a gépben volt az tehetett-e kárt a többi alkatrészben? Úgy történt az első lecsapás, hogy néztem Youtube videót aztán egyik pillanatról a másikra elsötétült a kép és elkezdett furán kattogni valami lent a gépben és ez tarthatott olyan 15 mp-ig, aztán megtörtént az első biztosíték lecsapás. Utólag valószínűleg nem fülelni kellett volna, hogy mi kattog hanem egyből kihúzni. De most már mindegy. Egy régebbi tápra gemkapcsos módszerrel rákötöttem utána a két vinyót és akkor elindultak, de hogy lett-e bármi bajuk azt sajnos nem tudtam kideríteni még. Szóval az a kérdésem, hogy tehetett-e kárt a Chieftec CTG 500 80P táp a vinyókban vagy másban?
Szóval mivel a táp tönkre ment így szeretnek venni egy újat 15-20 ezer forint között 500-550 Wattosra gondoltam de olyat ami ha tönkremegy akkor nem veszélyezteti a többi alkatrészt, mivel egy másik topicban azt a választ kaptam, hogy mivel ez nem egy drága táp (Chieftec CTG 500 80P) volt így lehetséges, hogy más védelmek is megadták magukat. Akkor egyébként ajánlott táp volt mikor vettem 6 éve. Az adatlapomon lévő konfigba menne az új és alsó tápos a ház szóval a CPU 8 pin hossza az fontos lenne. Az alaplap bal felső sarkába van a CPU csatlakozó.
Előre is köszönöm a válaszokat😄
-
MMIX
addikt
Antec NeoECO 850W Platinum www.gdm.or.jp
-----------
Fractal releases Ion Gold PSU 550W-850W, 7év gar.
Fractal Design ION Gold 850W www.wolflsi.pixnet.net & www.quasarzone.com & www.kitguru.net
-------
Jön új Chieftronic 80+Bronze, új CWT GPQ belsővel. -
Zozzant
addikt
válasz
Painkiller77 #138795 üzenetére
Nem volt egy cetli, hogy a covid miatt ezeket mellőzik?
-
Painkiller77
csendes tag
Sziasztok!
Most vásaroltam egy Seasonic FOCUS GX-650 tápot az aqua-tól , néztem videókat hogy mi van a csomagban, de a táphoz nem volt szövet zsák és a kábelekhez sem. Tudom hogy pitiáner dolog de más is vásarolt így tápot hogy hiányos kábeleket még nem bontottam ki a zacskóból csak kiváncsi lennek hogy más is járt így nem egy újra foliázot tápot vettem ami hiányos vagy javított?
Válaszokat elore is köszönöm. -
syberia
veterán
válasz
Graphics #138785 üzenetére
20k fölött a csoportos feszültésszabályozás már felejtős, ez az Enermax is.
villifog: Seasonic Core GC nagyon jó választás.
(#138787) ^Sunrise^:
Seasonic Core GC 500W Gold 7 év gari
Bitfenix Formula 450W 80+ Gold 5 év garancia -
^Sunrise^
tag
Köszi szépen nektek a segítséget!
A mihez egyelőre még bizonytalan, a jelenlegi konfigom egy AMD A8-as rendszer, immáron 5. éve megy egy 400-as Enermax táppal, bár jó eséllyel akkor ez is csak átcímkézett egység, de semmi gondom nem volt vele eddig, igaz nem is erőmű.
2HDD, 1SSD, mezei mATX Gigabyte alaplap A8-7650K-val és 8GB memóriával. Idáig integrált VGA-val ment az egész, most került bele egy GTX950 és egy harmadik HDD fog még hozzájönni.
Nyár végén vagy ősszel lesz gépcsere, a HDD-k és a VGA fog átkerülni az új rendszerbe, de hogy ez AMD vagy Intel lesz-e és milyen teljesítményű azt még nem tudom, de valószínű hogy vmi középkategória lesz max. VGA-ból nem terveztem váltást a közeljövőben, nem játék az elsődleges felhasználás és a mostani árakat elnézve nem is szeretnék ennyit költeni egyikre sem. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
^Sunrise^ #138784 üzenetére
Már nem Enermax, ezt hozzá kell tenni, nagyon régen először máshol gyártattak, még volt saját tervezés de pl. CWT gyártás.
Azóta igazából ők is átmentek címkézősbe, tehát van egy-két-há gyártópartner, és azok készítik.
Az említett táp épp CWT belsős, nem rossz igazából, de lehet ennyi pénzért kapsz már jobbat is.
Főbb kérdés, a konfig. Mihez szeretnéd?
-
^Sunrise^
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy aktuálisan mi a vélemény az Enermax tápokról?
Az alábbi típust néztem ki, jövő hónapban lenne aktuális a tápcserém:
Enermax CyberBron 600WAz utóbbi kb. 15 évben csak Enermax tápom volt, elsősorban ezért maradnék a márkánál, árban is ez a 20-24e közötti kategória lenne az ideális.
Köszi!
-
villifog
tag
válasz
Zozzant #138779 üzenetére
Igen, ha valaki ilyen tápegységet akart, akkor hamar meg kell rendelni. Már mindenhol 20 fölött van az ára, de
itt még 13000 Ft-ért lehet megrendelni.
Azért ez még is egy új tápegység, ennyi pénzért is megéri, még akkor is ha régebbi fajta és OEM kivitelű. -
zizi7229
tag
Sziasztok!
Tápot keresnék egy most összedobott géphez.
mivel az alaplapot leszámítva használt cuccokból van, meg a keret is kicsi, ezért használt tápokban gondolkodnék ilyen tizenegy-két ezerért. Tudnátok pár régebbi típust ajánlani, amik elcsíphetőek esetleg ennyiért? Vagy inkább már dobjak hozzá valamennyit és vegyek valami újat? Ja és szerintetek hány watt-os kellene?Kínai x99-es alaplap
e5-2620v3 - 85W
3-4 SATA Merevlemez
Egyelőre egy GTX480 lesz benneKöszönöm.
-
villifog
tag
válasz
Graphics #138776 üzenetére
Régebben Enermax tápegységeket használtunk, most minden gépben Seasonic van, nem volt gond egyikkel sem. Kettőben pedig nem is DC-DC konverteres Seasonic van. Én simán bevállalnám még most is a 400W-os Seasonic-ot egy athlon vagy egy pentium mellé, még új SSD vagy vinyó mellé is.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
villifog #138767 üzenetére
Jobban meggondolva valami modernebbet szeretnék (DC-DC konverter stb.)
Graphics: Azzal a hexával csak annyi bajom, hogy az alzán 5 év garival van EVGA GD 500W Gold táp 20-ért. Igaz ez túlzás bele, de csak 4 ezerrel drágább és nagyobb, gold és az evga is jó tápokat csinál én úgy tudom.
Ha a Hexa 2-3 ezerrel olcsóbb lenne akkor igazi best buy lenneNem sűrgős, jelenleg egy FSP400-60GLN van benne, igaz régi 6-7 éves táp de még a ventije csendes
Lehet megpróbálok kifogni valami akciót. (Csak épp vinyókat is venni akarok és nem akartam új több tízezres holmikat átalakítóval rákötni a tápra
)
-
Feriboy2
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb táp ami ajánlható irodai gépbe videókari nélkül. Ha jól emlékszem régen a chieftec eco-k voltak talán ajánlva de azok már 14-15 ezrek, annyit meg sokkalok értük miközben 500W gold Evga meg Seasonic 20-22 ezer.
Egyetlen igényem 4 sata csatlakozó vinyóknak. (nem házi szerver lesz, nem fog állandóan menni szóval nem kell nagyon strapabíró táp, csak annyit szeretnék ha esetleg tönkremenne akkor ne vigye magával a többi alkatrészt.) -
syberia
veterán
válasz
N_A_S #138758 üzenetére
Corsair RM750x még jobb választás lenne. Félpasszív, nagyon stabil elektronika.
Fractal Design ION+ 760P 10 év garanciával szintén kitűnő választás, fentebb lett említve.
-
N_A_S
veterán
FSP HYDRO G 850W vagy CoolerMaster MWE Gold 750 közül melyik az ajánlottabb?
-
válasz
Intelligencs #138748 üzenetére
Nem, 700W matrica van rajta, valójában meg kb 450-es. Csodálkozik bárki, hogy a 3070-et nem bírta?
36k-értSeasonic Prime SnowSilent 550W Gold
Ja most nézem, hogy proci upgrade is lesz. Bocs, hogy ezt mondom, de ha erre a procira van pénzed akkor ne 30k-s tápokban gondolkozz ill ne ezen spórolj mert látod mi a vége.
Corsair RM850x -
Olcsó és 700W-os. Mi kell még?
@Iknes: koxx lenti tippje valójában neked szól: Corsair RM850x
@koxx: nekem Fractal Design ION+ 660W Platinum van amúgy.
-
-
Visszajelzés a félpasszív Fractal Design ION+ 660W Platinum-mal kapcsolatosan. Már néhány hete használom, és jelentem ez tényleg teljesen néma. Nem tudom, hogy ebben időnként fel-felpörög-e a ventilátor, mint a SuperFlower Leadex Gold-ban, mivel ebben tényleg nem hallani a ventilátort, akkor sem ha megy.
Alsó tápos házban ventilátorral lefele szereltem be, hogyha mégis beindul a ventilátor (gondolom játék alatt csak bekapcsol azért), akkor friss levegőt szívjon be.
-
Iknes
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni új gépkonfigomhoz szükségem lesz egy új tápra. Sajnos vettem egy Approx 700W APP700PS ami nagyon nem vált be, folyton lekapcsol menet közben.
Vga: Rtx 3070
Cpu: ryzen 7 1700x, amit pár hónap múlva cserélek 3900x-re
16gb ram
1 m2ssd, 3 hdd, 1 ssd, 1dvd
A keretem 30e alatt lenne, de ha kifejezetten ajánlott kicsit többet költeni, akkor az is érdekes lehet.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Cs1csó
titán
Milyen hangot ad ki és mikor? A ventilátor kerregni szokott nálam pl. "hidegindítás" után tehát ha sokáig nem volt bekapcsolva a gép akkor egy ideig kerreghet. Van amikor tartós ez az állapot.
Ha cicereg akkor az nem ventilátor gond hanem valami más és azonnal érdemes átnézni tápegységet és akár lecserélni.A ventilátort ki lehet cserélni, persze ahhoz érteni kell, például itt vannak videók róla: [link]
-
TXT
őstag
Ha a tapom elkezdett “nyekeregni” hasznalat kozben, akkor az a venti hibaja lehet?
Ha igen, akkor mi a megoldas ra, lehet benne ventit cserelni? (mar nem garis) -
bundaska
aktív tag
válasz
Cs1csó #138738 üzenetére
Uhh, de ciki... Elfelejtettem leírni
: Egy régi, 5770 lesz benne. AutoCad, Inventor-ra lesz néha használva, illetve általános használat, semilyen játék nem lesz futtatva rajta.
Később, ha realizálodik a VGA piac (esetleg tönkremenne a jelenlegi kártya), egy kicsit újabb érkezik majd bele, de nem egy 2070 v. 3070, RX6800 és társai.
A fentiek amiket írtam, 27e körüliek. Ennyi a max, még ezt is sokallja kicsit az új gazda.
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Kicsi segítséget, megerősítést szeretnék kérni.
Alábbi gépet raknám össze barátomnak, ez a két tápot ajánlották. Kicsit tovább szeretnék menni, a kettő közül jól gondolom, hogy hiába nem moduláris (ami nem feltétel), de az 550W jobb választás lenne? 7 év gar. lenne rá, és árban sem drágább pár száz Ft-tal.MSI B450 Tomahawk Max II
AMD Ryzen 5 3600
G.SKILL AEGIS 3000MHZ 32GB F4-3200C16D-32GIS
2 merevlemez
1 SSD
FSP Hydro GE 450W PPA450A50
FSP Hydro Pro 550WKöszönöm előre is!
Bundaska
U.i.: Ha mást ajánlanátok ebbe az árkategóriába, szívesen veszem azt is!
-
C4mp3r
addikt
sziasztok,
jelenlegi konfig:
Asus B85M-G
i5-4570S
16GB Crucial Ballistix DDR3 1600 Mhz
AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
1 HDD 2 2.5 SSD
FPS Hexa+ 500W 80 Plusnyilvan nevetseges a 6700 XT ebben a gepben ezert akarom upggradelni a kovetkezore:
MSI Z490-A PRO
i5-10400f
16 GB G.Skill Aegis 3200 Mhz
AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
2 SSD marad a HDD atkerul majd egy nasba
kesobb esetleg upgrade i7-reehhez keresnek egy tapot vagy esetleg maradhatna a mostani is? nincs bajom vele, nagyon jol kiszolgalt, de mar nem mai csirke es kicsit aggodom, hogy esetleg elfaradhatnak a kondik, illetve a 6700 XT is 200W korul ker.
40k korul szannek ra, gondolom egy 750W-os eleg lenne boven.
koszi elore is.
-
MMIX
addikt
válasz
TechN7ne #138731 üzenetére
A Connect? Az Focus (egy része kiköltözött), sőt a Prime Fanless Gold és Platinum is az. A Fanless Titanium a PrimePrime.
Megfigyelhető hogy nő rajta a hűtőborda Focus--->Snow Silent--->Prime Fanless.Kábel csere? Hogy, fixkábeles a táprészén. www.tomshardware.com
A kábelszettet lehet cserélni. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
redingitell #138729 üzenetére
50 ért simán az Alza ban ,az alap egy SS Prime tápegység ,ha nem tetszik a connect kivezetés azt bármikor lehet cserélni simára ,lényeg hogy egy komoly kis tápról van szó 750w os kivitelben.
-
válasz
redingitell #138729 üzenetére
Én ezt a fajta tápkialakítást nem tudom hova tenni, de ha neked nincs vele gondod akkor persze jó ez is.
-
-
MMIX
addikt
válasz
Kronk #138723 üzenetére
Lap tetején van a Téma összefoglaló-ban.
-
ggg666
őstag
Mindjárt hozza a futár a Seasonic - Prime TX-650-et, ezzel remélem nem szívok, mint a
Phanteks Revolt Pro 850W Gold Modular (PH-P850GC)-el, hogy egy éven belül magas feszültséget ad le a -12V-os ágon! -
MMIX
addikt
válasz
Kronk #138721 üzenetére
Összeget nem írtál, passzív táp van 100ezerért is, de minimum 55ezer.
Félpasszív Seasonic SnowSilent, Seasonic Focus, Bronze EVGA 550 B5
Nem passzív, be quiet Pure Power, Straight PowerOlyan, mint a bq Purepower 11, 80+old a hangját nem tudom EVGA 500 GD 20 290 Ft
Bitfenix Formula -
Kronk
őstag
Sziasztok,
Szeretném a nasomat fejleszteni, ezért szükségem lenne egy hangtalan tápra, lehet akár passzív is.
ház: fractal design node 304
alaplap: ASROCK H570M-ITX/ac
cpu: i5-11400/11500
jelenleg 1db ssd és 1db hdd lesz benne, de lehet később lesz benne mégegy hdd
Mit javasoltok? -
válasz
redingitell #138718 üzenetére
rm750x viszi a 9900K+3080-amat. Szóval sztem simán.
-
válasz
redingitell #138716 üzenetére
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket, hogy az alábbi konfighoz javasoljatok egy megbízható tápegységet.
Lap: Gigabyte x570 Aorus Elite,
Proci: AMD Ryzen 7 3700X
Vga: ASRock RX 6800 16GB GDDR6 Phantom Gaming D OC,
Mem: Hyperx predator 2x8 GB ,
SSD: Samsung 840 pro 120 GB, SPA80 NVME M2 1TB
Jelenleg egy corsair TX 750 van, de több crash után már el sem indul a vga. Egy hosszú 2 rövid sípolás a hibaüzenet. Azt hittem VGA probléma lesz, mivel garis, visszaküldtem, de most szóltak, hogy egésznap tesztelték hiba nélkül fut, valószínű a tápegység haldoklik.
Árban ha nem muszály, nem szeretnék 50K fölé menni.
Extra igényem moduláris csatlakozón kívül nincs, tuningot nem tervezek. -
Lacielvtárs
nagyúr
jó napot Urak, egy gyors kérdés, csak SSD van a gépemben, van benne egy vízhűtés, a Be Quliet márkából mint "nagy fogyasztó" (bár lehet ez nem számít nagyon) és az lenne a kérdésem hogy egy Ryzen 9 2900X és egy RTX 3060 alá elég egy FSP 650W-os 80+gold tápegység? [link]
előre is köszönöm a választ
Jah és nincs tuning, csak alapon hajtom őket ahogy gyárilag be van állítva -
MMIX
addikt
Full moduláris be quiet! Pure Power 11 FM, frissített SFX és TFX modellek. www.techpowerup.com
-------------
SilverStone rövid, fonott kábelek, kis gépekhez, kompatibilitást is írják az oldalukon. www.cowcotland.com
-
tixem
addikt
Innen vettem, képeken a típusa.
Azért sem értem teljesen, mert a 6800 xt már megvolt a ryzen előtt is, FX 8320-szal együtt ment és ott nem produkált ilyeneket, futott minden játék rendesen, meg előtte az rtx 3070-nel is. -
tixem
addikt
válasz
chopin42 #138707 üzenetére
A 12V nem néz ki jól, bár nem értek hozzá
[kép]
A többi [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Nemtom, lehet tényleg a tüskék miatt van és együttesen nem bírja már az egészet, így lehet nem úszom meg a cserét. Ha a fentiek alapján Ti is így látjátok akkor egy 850-es gold elég ide, vagy legyen inkább 1000w?
A mostaninál szimpi a 10 év gari, ezt tartanám. Ez alapján ezeket néztem így gyors
NZXT c850
Aorus 850 (itt igaz a 120 hónap? )
RM850x
CM V850 Gold V2 (erre elvileg a cm oldala szerint 10 év gari van, az ipon szokásosan hozza a formáját a szutyok 1 év basic garijával, de ennyiért jó is lehet ha érvényesíthető a teljes gyári gari)Szívem szerint Seasonic ssr-850fx-et vennék, tartok a fentiek noname (?) OEM-jeitől, de a SS out of stock mindenhol, még EU-ban is
FSP Hydro G szintén nincs normális helyen. Egyéb javaslat? Köszi
-
chopin42
őstag
válasz
tixem #138705 üzenetére
A helyedben pattintanék egy hwinfo logot (letöltöd a portable verziót, a szenzorokat elindítod, zöld +-ra katt, majd indulhat a rdr2). Ha elszáll, nézd meg a log viewer-rel, és amíg tart, ellenőrizd a hőfokokat, fogyasztást. Utóbbi nem 100-as, de nagyságrendileg jó azért.
Emellett lehet, hogy első szériás focusod van, aminél lekapcsol a védelem a számára túl nagy tüskék miatt (alul méretezték az opp/ocp-t talán). -
tixem
addikt
Tiszteletem
Létezik az, hogy a Focus 650-em gyomrát megfekszi az alábbi konfig?
Ryzen 7 5800x nuku OC
XFX Speedster Merc 6800 XT gyári órajelen
MSI MAG X570 Tomahawk wifi
2x16 giga ddr4 3200mhz, gyári érték, nincs húzva
1 WD FZEX hdd, 1 adata sx8200 pro nvme, 1 veterán sata samsung ssd, 5 rendszer venti a ház vezérlőjén keresztül (lancool 215), 2 cpu venti.Nem igazán tudom eldönteni mi az oka, de a Red Dead Redemption 2 alatt elszáll, mintha zizegne is valami kábel amikor elindul a game. Kipróbáltam Battlefront 2-vel, egy órán át játszottam, ott semmi. Horizon Zero Dawn szintén semmi. Az előbb elmített zaj más játékok alatt nem hallatszik. Help plíz, feleslegesen nem akarok tápot venni, főleg úgy, hogy alig van értelmes 850 wattos 50 ezer alatt
-
Csabi000
csendes tag
Sziasztok,
Elkezdtem nézegetni, az új táp lehetőségeket és az alábbi kettőt találtam szimpatikusnak:
THERMALTAKE Smart BM2 550W - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
BE QUIET! System Power 9 500W CM - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórumilletve nézegettem ezt is (nem tudom mennyire indokolt):
CORSAIR CX Series CX550M 550W - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum@csicso82 az általad javasolt Seasonic milyen előnyökkel jár a fenti kettőhöz képest a 80 Plus Gold-on kívül?
Mindenképp modular, vagy semi-modular tápot szeretnék, és ha a VGA piac noramlizálódik, szeretném a videókártyát is lecserélni egy komolyabbra.
Tervezett konfig:
Alaplap: MSI B450 TOMAHAWK MAX - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
RAM: CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16 - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
VGA (marad a jelenlegi): Gigabyte GTX 1060 6GB
CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz AM4 100-000000031 - OEM - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
CPU cooler (marad a jelenlegi): Be Quiet Pure Rock
DVD olvasó(marad a jelenlegi)
2 db SSD(marad a jelenlegi)
HDD: SEAGATE BarraCuda 4TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA ST4000DM004 - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
+ talán 2 ventiJavaslatokat előre is köszönöm!
-
intuicio
aktív tag
válasz
Cs1csó #138695 üzenetére
Igen.. írtam hogy restartol a gép
Egész pontosan azt írja a hibanapló, hogy:
Kernel-Power 41
CPU: alapon megy, semmi húzás,
RAM: már oc- de azért mert már az előtt is csinálta az újraindulást, és azt hittem a gyenge xmp profil miatt.
VGA is alapon, nincs húzva.
Minden féle programmal leteszteltem (CB20,3dMark,HWinfo,TestMem5, etc) hőfok, minden tökéletes
játék közbe 2óra után se indult újra.Amikor resi volt, az youtube közbe, meg film nézés közbe, IDLE módba is csinálta.
Sokan a 5600x cpu-ra gyanakodnak, csak ki akarom szűrni, hogy nehogy az legyen, hogy visszaküldöm az amd-nek, és ülnek majd rajta, hogy pl nem jön náluk elő a probléma, és kiderülne, hogy a táppal van valami baj.
Sajna nincs ismerősöm a közelbe, akinek a gépébe be tudnám tenni a psu-t, és azon tesztelni.Azt hittem van olyan test szoftver ami a psu-t szoftveresen leellenőrzi a feszültségeket etc.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Chieftec smart bronze SFX-250VS SFX és SFX-350BS-L 85+-os -ultrasilent tápegységek eladók!
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest