Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
- Pánik a memóriapiacon
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ezekhez ragaszkodsz? Más típus nem jöhet számításba?
Nekem OlyOM-ek vannak. Abból ha nagylátó kell a OM28/3.5 elég jó, nyitva is, tokkal, gyári napellenzővel, kupakokkal sajnos 16ezerért eladtam pár éve. A OM100/2.8-at csak ajánlani tudom, nagyon jó lencse. Az OM50/1.4-esből pár féle változat van, közülük a silvernose kerülendő, meg amelyiknek sárgás, barnás a lencse csillogása. Az OM200/5 nagyon jó tele, bár nem tűnik fényerősnek viszont nem kell rekeszelni mert kezdőn is kiváló. És ez szokott általában félrevezető lenni. Pentacon 200-as is hiába f4 de nyitva összefossa magát. Párat láttam és egy volt (számomra az első) köztük ami tűrhető volt, ráadásul olyE510en ami talán jobban bírja a régi lencséket. Jól becsapott. Csábító a nagy fényerő, némelyiknél 0.5 de akár 2-3fé-t is elérheti egy kitobihoz képest, de akkor nem sokat ér ha használhatósághoz 1.4, 1.8-ról 2.8, 3.5, 4.0-ig zárni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera - 3 akku, cage, 128GB SD, tartozékok
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk dokkolókat
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest