- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Milyen témákhoz kell végtelen? AF-en nem is gondoltam bele sosem, hogy mikor használtam végtelen fókuszt. Tájképekhez tuti kell, szóval vagy egy nagyon jóárasított m42-es nagylátót veszek, vagy maradok a K bajonettnél. Makrónál és portrénál nem kell végtelen. De mondjuk ha egy 300-as obival akarok egy 200 m-re lévő szarvast lefényképezni, akkor ahhoz már végtelen fókusz kell, vagy sem? Lusta vagyok feltápászkodni és megnézni, de úgy rémlik, hogy az 50-esen 10 m után már a végtelen jön. Feltételezem, hogy egy tele tovább hord, de mennyi az az annyi? Ha a Holdat akarom fotózni, akkor megint csak kell a végtelen.
Az elsődleges cél a K bajonett, de ha esetleg akad valami jó m42-es, akkor adapter is kelleni fog, de ha nem muszáj, akkor nem venném a drágábbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest