Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Szóval ilyen horror árú a nagylátószög. (Ezért is húzom a számat a 2-es szorzójú szenzorméret miatt.)
Jó is, hogy említitek a halszemet, van is egy valahol. Bár tippem szerint kisszenzoros gépnél ez legfeljebb egy baromi nagy hordótorzításos nagylátószöget fog eredményezni.
Miközben a halszemet kerestem, előkerült egy Meyer Görlitz, Trioplan f2.8/100 mm-es obi, a felfogatásnál mintha ez sem gyári lenne már, illetve ilyen kinézetűt nem találtam. A hátteret valami (számomra) elképesztő módon mossa; illetve pont úgy, ahogy szeretném. A blendéje is (számomra) érdekes, 17 íves lamellából áll, és szép, sima felületű körben takar ki. – Gondolom ez a képen is kihasználható.
Hadd kérdezzem meg, milyen kategóriát képvisel ez az obi? Látom, hogy nem olcsó, de hát az ár sosem volt minőséghatározó tényező.Előkerült még egy Tessar 4.5/180 mm-es is, egy szép nagy csőbe beledolgozva, élességállítási lehetőséggel kiegészítve. Na ez még a Trioplannál is erősebben mossa a hátteret, (és a blendéje is egészen érdekes, kb. 20 lamellából épül fel).
Ilyet, teli vagyok telékkel, amit a kis szenzor meg is dob, nagylátóból meg vehetek kitobit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest