Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorpeter
csendes tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Szia!
Talán még aktuális. A pre-Ai, vagy non-Ai Nikkor objektívek, amiatt nem mennek fel átalakítás nélkül a DSLR vázakra, mert a bajonett tövében körben van egy perem, ami elakad a vázon. Technikai részletek angol nyelven bővebben itt és itt. Az átalakítást egy ügyes marós meg tudja oldani, ha akarja. Csak a befogásra és a lencsék letakarására kell nagy gondot fordítani.
Az Ai lencsék átalakítás nélkül használhatók a mai vázakon, árazásuk emiatt kicsit magasabb. Itt találsz egy kompatibilitási táblázatot és láthatod az átalakítást is.
A Nikkor 200mm f/4 számomra is kedves, szép képeket láttam vele. Beszerzését elhalasztottam, bár én inkább Ai-s obikat vadászok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest