Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.