Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #26097408

    törölt tag

    válasz májkimiki #75698 üzenetére

    Nem volt odairva, hogy kezdok nem hasznalhatjak. De megis hogyan tanuljon az ember ha nem probalgat?

    ubyegon2: Nem akarok windowst hasznalni ezert is kezdtem el kiprobalni a linuxot es eddig bejon kisebb-nagyobb kompromisszumokkal. Csomagtakarotasnal epp a kernelrol beszeltunk meg a timeshift-rol amire amugy nem kaptam valaszt hogy az folyamatosan no vagy sem. Napira van (volt mert most kikapcsoltam) bekapcsolva amugy es igy eleg sokat tud majd felemeszteni egy ido utan.

    Latom mit irt ki nem vagyok vak csak azt nem tudom es erre akartam valaszt kapni hogy ez mindenkinel igy van es normalis ez vagy en csinaltam valamit. Nekem meg minden uj itt meg az is ami neked mar egyertelmu.
    A parancsokat lattam, elolvastam de elvileg a stacer is ugyanazt csinalja csak ott latom is grafikus feluleten nem?
    Nem toroltem meg semmit elotte meg akartam itt vitatni hogy ne csinaljak hulyeseget ezen nem kell felhuznod magad. Cache meg log fajlokat pl. folyamat toroltem pl. androdion mert csak ettek a helyet es semmi hasznosat nem nyujtottak gondoltam itt is igy van de elotte rakerdeztem ennyi. De amugy visszaolvasva latom mindenkit aki neha megakad itt azt visszakuldened szivesen winre. En elolvasok mindent amit tudok de nem mindent ertek, nem vagyok infos. Elolvasom a kvantum fizikat is ha arrol van szo de nem biztos hogy megertem es akkor le lennek hurrogva hogy de hat elolvastam miert nem ertem?! Nem a legjobb hozzaallas szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák