Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz ubyegon2 #54936 üzenetére

Szerintem teljesen érthető, már ha az ember szoftver fejlesztéssel foglalkozik. Általában az az alapelv, hogy kicsi modulokból építsük fel a rendszert, amiket egy csomag kezelővel tudunk telepíteni. Minden modul egy témakörhöz ért. Ha szükségünk van abból a témakörből valamire, akkor a csomagkezelővel kikeressük a hozzá való modult, letöltjük, aztán importáljuk a kódunkba, hogy tudjuk használni. Nagyjából arról szól az írás, hogy ezt az elvet totál felrúgja a systemd. Emiatt végső soron szerintem biztosan más lesz helyette majd, mert ahogy nő, úgy fog elrohadni jobban és jobban a kódja. Feltéve, hogy igaz az írás, én sem igazán értem, hogy hogyan lehetett alapértelmezett bárhol is. Utánanéztem a forkjának, aminek az a célja, hogy kiszórja belőle a szemetet, de már 3 éve nem fejlesztik, bár ilyen névvel nem is csodálom, hogy érdeklődés hiányában abbahagyták. Senki nem fogja felhozni semmilyen körülmények között, hogy egy useless nevű rendszert fejleszt...

Hogyis van az, egyél szart, egymillió légy nem tévedhet. :D Egyébként én is Ubuntu-t használok, és kicsit sem érdekel, hogy milyen init rendszer van alatta, amíg nem jelent biztonsági kockázatot.

Új hozzászólás Aktív témák